Bellekens E & Co nv (Etn)

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Bellekens E & Co nv (Etn)
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Bellekens E & Co nv (Etn)

Contactgegevens Bellekens E & Co nv (Etn): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bellekens E & Co nv (Etn): address, phone, fax, email, website, opening hours

Bellekens E & Co nv (Etn)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hessenplein 23; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 202 79 10; 03 231 38 26 (+32-03 202 79 10; 03 231 38 26) 03 202 79 10; 03 231 38 26 (+32-03 202 79 10; 03 231 38 26)

Fax (fax): 03 234 00 26 (+32-03 234 00 26) 03 234 00 26 (+32-03 234 00 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bellekens E & Co nv (Etn): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bellekens E & Co nv (Etn)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bellekens E & Co nv (Etn)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bellekens E & Co nv (Etn), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bellekens E & Co nv (Etn). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bellekens E & Co nv (Etn), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bellekens E & Co nv (Etn). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bellekens E & Co nv (Etn)
Products information Bellekens E & Co nv (Etn)

BTW identificatienummer (tax): BE08896423339
Ondernemingsnummer: 2074737548
Hoofdstad (capital): 617,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 521,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Automobile - Radios; Automobile - Enamels; Luggage-carriers; Compressors; Automobile body equipment & supplies; Garages - Equipment & Supplies; Tools - General; Automobile - Alarm systems; Trailer couplings; Automobile - Parts & Access. - Retail; Automobile - Navigation systems; GSM - Apparatus & Access.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bellekens E & Co nv (Etn)
(Get full report from official database of BE for Bellekens E & Co nv (Etn))

Aanvulling soorten activiteiten voor Bellekens E & Co nv (Etn)
Addition kinds of activities for Bellekens E & Co nv (Etn)

17999917. Fonteininstallatie | Fountain installation
20910328. Makreel: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mackerel: packaged in cans, jars, etc.
41199902. Ambulance service | Ambulance service
62110207. Ondernemers, veiligheid | Underwriters, security
63510100. Verzekeringsverzekering | Surety insurance bonding
79480302. Stallen, racen | Stables, racing
87320106. Fusie-, acquisitie- en reorganisatieonderzoek | Merger, acquisition, and reorganization research

Werken bij Bellekens E & Co nv (Etn): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bellekens E & Co nv (Etn): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bellekens E & Co nv (Etn). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bellekens E & Co nv (Etn). Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Money Market (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Axis

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de uitstaande leningen en deposito's van Belgische klanten in de diamant sector en je volgt hiervan de looptijd en vervaldata op. - Met deze klanten sta je telefonisch in contact voor het aangaan van nieuwe deposito's en leningen alsook het mogelijks verlengen van deposito's en leningen op vervaldata. - Je voert hierbij de nodige controles uit betreffende toegestane krediet- en valuta limieten, tarifering etc. en je maakt telefonisch een offerte aan met de klant in lijn hiermee. - Je staat in voor het opvolgen van de correcte boeking van de lening. - Je bent het communicatiekanaal en het verbindingspunt tussen de klant, de relatiebeheerders, de Markets desk, de Funding desk en de Treasury administratie. - Je bent de verantwoordelijke voor de administratieve organisatie van de verschillende comités. Je draagt zorg voor de agenda en de opmaak van de notulen op vastgestelde tijdstippen. Je coördineert ook de opvolging en de actiepunten. - Je kan worden ingeschakeld in ad hoc specifieke krediet- en compliance gerelateerde projecten.

  • metaal zager (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaal zager ben je verantwoordelijk voor het instellen van de conventionele zaagmachine obv de gevraagde lengte op de tekening. interpreteren van eenvoudige tekeningen is dus noodzakelijk voor het correct uitvoeren van de taken. Alsook het invullen van kwaliteitsdocumenten behoren tot het takenpakket.

  • Medewerker laadkaai in vaste middapost (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een medewerker op de laadkaar. Dit is een functie in vaste middagpost. Je voert vooral handenarbeid uit, maar soms werk je ook met de stapelaar. De gepickte goederen op de juiste plaats (op de laadkaai) zetten. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur snel je cv naar [email protected]

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Verkoper student boetiek, regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Maasmechelen Village zijn wij op zoek naar een student voor in het weekend, zowel voor zaterdag als voor zondag.

  • Poetshulp m/v van 22/10 tot 26/10 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor bedrijf in Lokeren zoeken we een tijdelijke poetshulp van 22/10 tot 26/10 van 6u tot 12u. Als poetshulp help je bij het poetsen van burelen, kleedkamers, sanitair, eetzaal, gangen,... Je krijgt al het nodige materiaal om de hygiene te garanderen en voldoende uitleg om zelfstandig te kunnen werken.

  • plaatser ventilatie en uitvoering betonboringen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TRAININGSTATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    mWij zijn op zoek naar een harde werker die samen met ons projecten wil uitvoeren in de bouw. (in opdracht van verschillende aannemers) Specifief zijn wij op zoek naar zelfstandigen (hoofd-of bijberoep) om samen te werken op gebied van plaatsing van ventilatie en het uitvoeren van betonboringen. Ons werkterrein ligt meestal in de Kempen dus iemand van de streek zou handig zijn. U dienst geen eigen materiaal te hebben, wij kunnen dat voor u voorzien. Mocht u liever met uw eigen materiaal werken, dan compenseren wij dat.

  • Zelfstandig logopediste (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILY

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Van vermoedelijk 26 november 2018 tot 17 februari 2019 - Graag, indien mogelijk, de week ervoor (van 19 tot 23 november) patiënten meevolgen - +/-25-tal uren, met mogelijkheid tot uitbreiding - Behandelingen gaan door in de praktijk te Bavikhove, op school en aan huis (rijbewijs noodzakelijk) Ook enkele uren in Meulebeke - Administratieve en inhoudelijke ondersteuning (administratieprogramma Logosmart) - Ervaring is een pluspunt, maar pas afgestudeerden zijn zeker ook welkom - Kan je slechts een deeltje overnemen, neem dan zeker ook contact op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is. Solliciteren kan met CV en motivatiebrief via [email protected]

  • PROJECTMANAGER BOUWHEER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673960-inline.html?cid=Partner_VDAB * Projectmanager - Gedelegeerd Bouwheer * Investeerder en ontwikkelaar van semi-industrieel vastgoed * Uitvalsbasis Kempen, projecten in België en buurlanden Onze klant is een internationale investeerder in semi-industrieel/logistiek vastgoed. Dit innovatief bedrijf streeft naar creatieve, esthetische, ecologische en economische bouwprojecten. Ter uitbreiding van het bouwkundig team zijn we samen met dit bedrijf op zoek naar een gedreven projectmanager. Als projectmanager treed je op als bouwheer en ben je eindverantwoordelijk voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De gebouwen zijn voornamelijk semi-industrieel, kantoren, logistieke centra... Er wordt steeds aandacht besteed aan zowel het esthetische als het praktische. Concreet start jouw job vanaf de projectdefinitie over het ontwerp, de uitvoering tot de definitieve oplevering. Gedurende het volledige proces bewaak je planning, budget en kwaliteit. Je werkt nauw samen met de klant, de architect en alle andere betrokken partijen (aannemers, leveranciers, studiebureau ...). In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de bedrijfsleider.

  • Schipper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE SCHEEPVAARTSCHOOL - CENFLUMARIN

    Type: Werfreserve

    GO! De Scheepvaartschool - Cenflumarin is op zoek naar schippers voor de eigen schoolschepen. Je opdracht bestaat uit het varen met onze schoolschepen waarop onze leerlingen voorbereid worden op hun later beroepsleven. Onze leerkrachten staan in voor de pedagosche begeleiding en opleiding van de leerlingen. Als schipper sta je in voor de dagelijkse werking van het schoolschip. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met de school.

  • Vlogger/Blogger in 'Moestuinieren' (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de productie en verkoop van moestuinbakken- & tafels en wij zoeken een gedreven FlexiJobber met pit, passie en durf die de wereld van tweets, likes en clicks kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Jouw taak is het ontwerpen van creatieve communicatie voor onze klanten, gaande van nieuwsartikelen tot communicatie via allerlei Sociale Media. Jij wordt het nieuwe gezicht van onze afdeling en dankzij jou breng je mensen op een positieve manier aan het moestuinieren. Jou volgers zien in jou dan ook het voorbeeld hoe het anders en beter kan. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt de producten perfect aan. Je denkt mee en zoekt naar creatieve oplossingen.

  • Verkoopmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VOM BERGEN KARINA

    Type: Flexijob

    In onze winkel zal je instaan voor verkoop van dameskleding het beheren van de kassa bij afwezigheid van zaakvoerder onderhoud van de winkel het beheren van de facebookpagina

Zoek naar antwoorden van Bellekens E & Co nv (Etn) in sociale netwerken
Look for responds of Bellekens E & Co nv (Etn) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bellekens E & Co nv (Etn). Laat een reactie achter voor Bellekens E & Co nv (Etn). Bellekens E & Co nv (Etn) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bellekens E & Co nv (Etn). Leave a respond for Bellekens E & Co nv (Etn). Bellekens E & Co nv (Etn) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bellekens E & Co nv (Etn) op de google maps. Adres en contacten Bellekens E & Co nv (Etn)
Location of Bellekens E & Co nv (Etn) on the google maps. Address and contacts of Bellekens E & Co nv (Etn)

Andere gerelateerde bedrijven als come Bellekens E & Co nv (Etn) Bellekens E & Co nv (Etn): Cop A | PATTEEUW-DEBUSSERE | JARDIN-CLEAN | C.P.A.S. | YVES VAN DEN EYNDE

Other related companies as Bellekens E & Co nv (Etn): Cop A | PATTEEUW-DEBUSSERE | JARDIN-CLEAN | C.P.A.S. | YVES VAN DEN EYNDE

Bellekens E & Co nv (Etn) is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bellekens E & Co nv (Etn), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08896423339. Het bedrijf Bellekens E & Co nv (Etn) bevindt zich op het adres: Hessenplein 23; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 617,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 521,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Automobile - Radios; Automobile - Enamels; Luggage-carriers; Compressors; Automobile body equipment & supplies; Garages - Equipment & Supplies; Tools - General; Automobile - Alarm systems; Trailer couplings; Automobile - Parts & Access. - Retail; Automobile - Navigation systems; GSM - Apparatus & Access..
De hoofdactiviteit van Bellekens E & Co nv (Etn) is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bellekens E & Co nv (Etn) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bellekens E & Co nv (Etn), openstaande posities, locatie van Bellekens E & Co nv (Etn) op de kaart.

Bellekens E & Co nv (Etn) is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bellekens E & Co nv (Etn), company assigned to the tax number BE08896423339. The company Bellekens E & Co nv (Etn) is located at the address: Hessenplein 23; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 617,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 521,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Automobile - Radios; Automobile - Enamels; Luggage-carriers; Compressors; Automobile body equipment & supplies; Garages - Equipment & Supplies; Tools - General; Automobile - Alarm systems; Trailer couplings; Automobile - Parts & Access. - Retail; Automobile - Navigation systems; GSM - Apparatus & Access..
The main activity of Bellekens E & Co nv (Etn) is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bellekens E & Co nv (Etn) is not available. You also can look at reviews of Bellekens E & Co nv (Etn), open positions, location of Bellekens E & Co nv (Etn) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bellekens E & Co nv (Etn), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bellekens E & Co nv (Etn), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bellekens E & Co nv (Etn), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bellekens E & Co nv (Etn), employees, financial statistics.