B-Vision-Group NV

Contactgegevens B-Vision-Group NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B-Vision-Group NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

B-Vision-Group NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lochtemanweg 36; 3580; Beringen, België

Telefoon (phone): 011 45 09 42 (+32-011 45 09 42) 011 45 09 42 (+32-011 45 09 42)

Fax (fax): 011 45 09 44 (+32-011 45 09 44) 011 45 09 44 (+32-011 45 09 44)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B-Vision-Group NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B-Vision-Group NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B-Vision-Group NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B-Vision-Group NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B-Vision-Group NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B-Vision-Group NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B-Vision-Group NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B-Vision-Group NV
Products information B-Vision-Group NV

BTW identificatienummer (tax): BE01603149414
Ondernemingsnummer: 8094696044
Hoofdstad (capital): 565,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 262,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in B-Vision-Group NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B-Vision-Group NV
(Get full report from official database of BE for B-Vision-Group NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor B-Vision-Group NV
Addition kinds of activities for B-Vision-Group NV

2023. Droge, gecondenseerde, verdampte producten | Dry, condensed, evaporated products
251103. Kindermeubelen | Children's wood furniture
24930305. Wandtegel, fiberboard | Wall tile, fiberboard
51699901. zuren | Acids
73890300. Reclame-, promotie- en beursdiensten | Advertising, promotional, and trade show services

Werken bij B-Vision-Group NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B-Vision-Group NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B-Vision-Group NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B-Vision-Group NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur rijbewijs C - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SUEZ zoekt chauffeurs met rijbewijs C regio Limburg. Als chauffeur word je tewerkgesteld in regio Limburg waar je instaat voor huis-aanhuisophaling (PMD, papier & karton, huisvuil, rolcontainers etc). Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld. Je staat er ook voor open om, in tijden van nood, de beladers mee te helpen.

  • Raadgever wisselstukken (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Raadgever wisselstukken automotive Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een raadgever wisselstukken automotive Je staat in voor het magazijn, de wisselstukken en overige Je bent verantwoordelijk voor de stock, de bestellingen, de leveringen, ontvangst en opslag van goederen, interne verdeling, toonbankverkoop, inventaris en het stockbeheer Je rapporteert rechtstreeks aan de magazijnverantwoordelijke

  • bandenmonteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Hasselt zijn we op zoek naar een bandenmonteur

  • Productiearbeider - student inpak (maand december) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Diest zijn we op zoek naar een helpende hand in de koude bereiding bij het vullen van schaaltje met vlees.(burgers, stammetjes, enz.¿)

  • Barman Brasserie (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET MOMENT

    Type: Studentenjob

    - dranken voorbereiden - onderhoud zaal

  • Deeltijds (Student)Receptionist(e) - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Receptel

    Type: Studentenjob

    Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

  • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

  • Productiemedewerker vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je helpt de verschillende grondstoffen klaar te zetten. Je werkt hiervoor met een scansysteem. Je verdeelt de grondstoffen over de machines en stelt de parameters in. Je houdt nauwlettend de juiste receptuur in de gaten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het afvullen van ijs en de verpakking ervan. Je houdt het magazijn op orde.

  • Junior Bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668790-inline.html?cid=Partner_VDAB De  junior bouw staat onder begeleiding van de project manager mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • ClearSource - Reporting Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an analyst with experience with SQL or Tableau. You will optimize and atomize internal processes.     Function Continuous analyzing to prepare commercial and operational decisions Internal reporting of KPI's and further optimization/automatization of processes. Preparing of external reporting towards clients and partners Analysing and answering of complex questions about data You will be the link between the business team and the data team. You will be part of a broad project. You will give trainings on Tableau, SQL and VBA You will analyse monthly, quarterly and yearly reportings You will transform Excell to SQL Developing of automated updates in some databases   Profile You have good experience with Tableau, SQL, VBA and MS access Experience with reporting and analysing of data is needed. Knowledge of JavaScript, JQuery and PHP is a plus You speak English, dutch is a big plus You are a teamplayer You are structured and proactive. You are able to work autonomous.   Details Start: ASAP contract: Freelance: 6 months + extensions location: Brussels   Interested? Please click on apply.

  • Cafémedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: EVED

    Type: Flexijob

    We zijn dringend op zoek naar enkele flexijobbers om ons team te versterken. Voor ons druk, gezellig dorpscafé zijn we op zoek naar medewerkers die allround ingezet zullen worden: Het opnemen van bestellingen; Bereiden van dranken, tappen en aan de tafel brengen; Afrekenen; Onderhouden van de tafels, assenbakken legen, terras onderhouden. ...

Zoek naar antwoorden van B-Vision-Group NV in sociale netwerken
Look for responds of B-Vision-Group NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor B-Vision-Group NV. Laat een reactie achter voor B-Vision-Group NV. B-Vision-Group NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B-Vision-Group NV. Leave a respond for B-Vision-Group NV. B-Vision-Group NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B-Vision-Group NV op de google maps. Adres en contacten B-Vision-Group NV
Location of B-Vision-Group NV on the google maps. Address and contacts of B-Vision-Group NV

Andere gerelateerde bedrijven als come B-Vision-Group NV B-Vision-Group NV: Brisbois | P. VAN OOST | VAN CRAENENBROECK | RESEAU BROCA | A.R.C

Other related companies as B-Vision-Group NV: Brisbois | P. VAN OOST | VAN CRAENENBROECK | RESEAU BROCA | A.R.C

B-Vision-Group NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B-Vision-Group NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01603149414. Het bedrijf B-Vision-Group NV bevindt zich op het adres: Lochtemanweg 36; 3580; Beringen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 565,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 262,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in B-Vision-Group NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B-Vision-Group NV is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B-Vision-Group NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B-Vision-Group NV, openstaande posities, locatie van B-Vision-Group NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B-Vision-Group NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is B-Vision-Group NV, company assigned to the tax number BE01603149414. The company B-Vision-Group NV is located at the address: Lochtemanweg 36; 3580; Beringen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 565,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 262,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in B-Vision-Group NV were not found.
The main activity of B-Vision-Group NV is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of B-Vision-Group NV is not available. You also can look at reviews of B-Vision-Group NV, open positions, location of B-Vision-Group NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B-Vision-Group NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B-Vision-Group NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B-Vision-Group NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B-Vision-Group NV, employees, financial statistics.