ARC ANTWERPEN

Contactgegevens ARC ANTWERPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARC ANTWERPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARC ANTWERPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAN VAN GENTSTRAAT 15; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32606560 32606560

Fax (fax): +32 (61) 385-44-32 +32 (61) 385-44-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARC ANTWERPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARC ANTWERPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARC ANTWERPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARC ANTWERPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARC ANTWERPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARC ANTWERPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARC ANTWERPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARC ANTWERPEN
Products information ARC ANTWERPEN

BTW identificatienummer (tax): BE01766571044
Ondernemingsnummer: 1045593261
Hoofdstad (capital): 381,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 791,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits: GSM.. Produits: Accessoires GSM,Autoradios,Abonnements GSM,Alarmes Voitures,GSM,Car Kits,Accessoires Voitures,Agendas Electroniques,Systèmes de Navigation. Installation: A Domicile,Sur Place.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARC ANTWERPEN
(Get full report from official database of BE for ARC ANTWERPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARC ANTWERPEN
Addition kinds of activities for ARC ANTWERPEN

20910303. Kabeljauw, gepekeld | Codfish, pickled
24219909. Weerstand van hout in kleinere afmetingen | Resawing lumber into smaller dimensions
28340405. Siroop, farmaceutisch | Syrups, pharmaceutical
38429905. Colostomie apparaten | Colostomy appliances
39491200. Croquet en polo apparatuur en benodigdheden | Croquet and polo equipment and supplies
50740300. Loodgieterswerk en benodigdheden | Plumbing fittings and supplies
59450203. Spellen (schaken, backgammon en andere duurzame spellen) | Games (chess, backgammon, and other durable games)
79999906. Jukebox verhuur | Jukebox rental

Werken bij ARC ANTWERPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARC ANTWERPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARC ANTWERPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARC ANTWERPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C huis - aan - huis ophaling (niet laden/lossen en loon binnen schoonmaak! ) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur C voor huis aan huis ophaling. Je bent op baan met 2 beladers , dus je job is uitsluitend het rijden met de vrachtwagen. Je vertrekt vanuit het depot van Brugge. Op maandag en dinsdag rij je naar de regio Bredene en de woensdag en donderdag naar de regio Zomergem. Op vrijdag moet je soms eens inspringen , maar in principe kan je je uren in 4 dagen realiseren. Je werkuren zijn van 6u - 15u . Voor je begint aan deze job krijg je een opleiding op maat en krijg je de kans om een proefdag te doen. Je werkt onder het paritair comité van de schoonmaak dus je loon ligt rond de 15.60 euro / uur. Verder krijg je ook een arabvergoeding per dag van 1.63 euro. De anciënniteit binnen de firma is rond de 20 jaar, dus de chauffeurs werken hier duidelijk graag. De reden dat er een plaats vrijkomt is omdat er een chauffeur op pensioen gaat. Wat verwacht de firma? Liefst een mondje Nederlands voor de communicatie met de beladers. Stressbestendig zijn. En tot slot een positieve ingesteldheid!

  • Bekister (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Herentals zijn we op zoek naar een ervaren bekister.

  • Siroopbereider - snelle opstart - mooie verloning - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een siroopbereider voor twee ploegensysteem. Als siroopbereider sta je in voor het aanmaken van siropen voor frisdranken, het nemen van stalen ter controle en het verzorgen van een vlotte aanbreng aan de productie van de frisdranken. Je werkt in een twee ploegensysteem - de ene week van 6u tot 14u, de andere week van 14u tot 22u - en krijgt hiervoor een mooi loonpakket aangeboden. Na je opleiding, mag je zelfstandig siropen bereiden. Mits positieve evaluatie, krijg je na je interimperiode een vast contract aangeboden. We zijn op zoek naar iemand met minstens een eerste ervaring als operator/bereider in de voedingsindustrie. Heb jij die passie voor voeding die we zoeken? Wil je graag in Ninove werken? Stuur dan snel je CV door naar: [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen. In de vestiging te Ninove vindt de productie plaats voor vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. Daarnaast produceren zij diverse dranken onder eigen merknaam voor de exportmarkten Afrika, Azië en het Midden-Oosten. 

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heist-op-den-berg - uitstekend betaald (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten doorheen het schooljaar - Magazijn, productie,- Regio Herentals/Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en nog enkele dagen/weken beschikbaar doorheen het schooljaar tijdens de week? Voor verschillende bedrijven in de regio Herentals, Grobbendonk en Olen zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je werkt ofwel als administratief medewerker, magazijnier of productiemedewerker.

  • JOBSTUDENTEN MILIEU-SANITAIR (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s sta je in voor het dagelijks onderhoud van het waterpark. Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het poetsen en onderhouden van het sanitaire gedeelte, de kleedkamers en het onthaal van het park.

  • Monteur Staalbouw (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze gerespecteerde klanten zijn wij op zoek naar iemand die hun team van monteurs aanvult. Je helpt met het monteren en plaatsen van de metaalstructuur, de betonpanelen, de dakbedekking (golfplaten, sandwichpanelen, steeldeck). Je werkt steeds op verplaatsing op een bouwplaats regio Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Het staat dus als een paal boven water dat dit een zeer gevarieerde job is. Om deze werken goed te kunnen uitvoeren ben je handig, werk je veilig en kan je onderdelen op een efficiënte manier bevestigen aan de kraan. Je kent de materialen waarmee je werkt en kan deze ook waterpas zetten. Jouw ruimtelijk inzicht komt iedere dag weer van pas en jouw capaciteiten worden hier ten volle benut.

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • Technisch administratief bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: SMULDERS PROJECTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Doel: Als technisch administratief bediende sta je in voor alle administratieve registraties met betrekking tot onderhoud en herstellingen binnen de onderneming. De rol is zowel controlerend als ondersteunend. Kerntaken Zorgen voor een up to date administratie m.b.t. onderhoud en herstelling. Zorgen dat technische informatie beschikbaar is en blijft voor andere afdelingen en medewerkers binnen de onderneming Inventariseren van de alle uitgevoerde taken van de dienst onderhoud en herstelling. Registratie in het ERP-systeem van keuringen en certificaten van o.a. lasposten, rollend materieel, rollenstellen, e.d. Plaatsten van interne bestellingen voor de technische dienst Administratieve verwerking van werkbonnen van onderaannemers Opstellen van werkvoorbereidingen Inplannen en bijhouden van de diverse afwezigheden van de medewerkers binnen de dienst onderhoud en herstelling.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Freelance docent 'event management' (locatie:Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent event management Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • zorgkundige maandopdracht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als thuisverpleegkundige interim langere opdracht zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zo zal je een rond toebedeeld krijgen waar je patiënten zal bijstaan met wondzorg, geven van medicatie, stomazorg,.... 

Zoek naar antwoorden van ARC ANTWERPEN in sociale netwerken
Look for responds of ARC ANTWERPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARC ANTWERPEN. Laat een reactie achter voor ARC ANTWERPEN. ARC ANTWERPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARC ANTWERPEN. Leave a respond for ARC ANTWERPEN. ARC ANTWERPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARC ANTWERPEN op de google maps. Adres en contacten ARC ANTWERPEN
Location of ARC ANTWERPEN on the google maps. Address and contacts of ARC ANTWERPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ARC ANTWERPEN ARC ANTWERPEN: ADMINISTRATION COMMUNALE | Peeters R | MICHEL MATHIEU | LOUIS VAN CAPPELLEN | RESTAURANT HO WAH

Other related companies as ARC ANTWERPEN: ADMINISTRATION COMMUNALE | Peeters R | MICHEL MATHIEU | LOUIS VAN CAPPELLEN | RESTAURANT HO WAH

ARC ANTWERPEN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARC ANTWERPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01766571044. Het bedrijf ARC ANTWERPEN bevindt zich op het adres: JAN VAN GENTSTRAAT 15; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 381,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 791,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Produits: GSM.. Produits: Accessoires GSM,Autoradios,Abonnements GSM,Alarmes Voitures,GSM,Car Kits,Accessoires Voitures,Agendas Electroniques,Systèmes de Navigation. Installation: A Domicile,Sur Place..
De hoofdactiviteit van ARC ANTWERPEN is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARC ANTWERPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARC ANTWERPEN, openstaande posities, locatie van ARC ANTWERPEN op de kaart.

ARC ANTWERPEN is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARC ANTWERPEN, company assigned to the tax number BE01766571044. The company ARC ANTWERPEN is located at the address: JAN VAN GENTSTRAAT 15; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 381,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 791,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Produits: GSM.. Produits: Accessoires GSM,Autoradios,Abonnements GSM,Alarmes Voitures,GSM,Car Kits,Accessoires Voitures,Agendas Electroniques,Systèmes de Navigation. Installation: A Domicile,Sur Place..
The main activity of ARC ANTWERPEN is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ARC ANTWERPEN is not available. You also can look at reviews of ARC ANTWERPEN, open positions, location of ARC ANTWERPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARC ANTWERPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARC ANTWERPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARC ANTWERPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARC ANTWERPEN, employees, financial statistics.