Altaco Medical Gloves NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Altaco Medical Gloves NV
Private companiesAgricultural Services • Altaco Medical Gloves NV

Contactgegevens Altaco Medical Gloves NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Altaco Medical Gloves NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Altaco Medical Gloves NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Korte Bosstraat 5; 9810; Nazareth (Eke), België

Telefoon (phone): 09 385 45 12; 09 385 81 22 (+32-09 385 45 12; 09 385 81 22) 09 385 45 12; 09 385 81 22 (+32-09 385 45 12; 09 385 81 22)

Fax (fax): +32 (82) 696-99-57 +32 (82) 696-99-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Altaco Medical Gloves NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Altaco Medical Gloves NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Altaco Medical Gloves NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Altaco Medical Gloves NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Altaco Medical Gloves NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Altaco Medical Gloves NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Altaco Medical Gloves NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Altaco Medical Gloves NV
Products information Altaco Medical Gloves NV

BTW identificatienummer (tax): BE02510070800
Ondernemingsnummer: 3084381103
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 195,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Dentists & dental technicians - Equipment & Supplies

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Altaco Medical Gloves NV
(Get full report from official database of BE for Altaco Medical Gloves NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Altaco Medical Gloves NV
Addition kinds of activities for Altaco Medical Gloves NV

357700. Apparatuur voor perifere computerapparatuur, nec | Computer peripheral equipment, nec
594101. Visserijapparatuur | Fishing equipment
22810209. Rayon garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Rayon yarn, spun: made from purchased staple
22820206. Rayon garen, gemaakt van aangekocht filament: gooien, draaien | Rayon yarn, made from purchased filament: throwing, twisting
28650104. Anthraquinon, kleurstoffen | Anthraquinone, dyes
65310102. Kopen agent, onroerend goed | Buying agent, real estate
73899930. Marine reporting | Marine reporting
86999909. Persoonlijke interesseorganisatie | Personal interest organization

Werken bij Altaco Medical Gloves NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Altaco Medical Gloves NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Altaco Medical Gloves NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Altaco Medical Gloves NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Torenkraanbestuurder gezocht opstart 29/10 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal vanuit de cabine werken ! Laden en lossen / Hijswerk van de goederen op de juste locatie van de werf

  • Elektricien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Hasselt zoekt Trixxo een gemotiveerde elektricien. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden. Je hebt een opleiding elektriciteit succesvol afgerond en bent in het bezit van een VCA-attest. Je zal instaan voor het trekken van kabels, het plaatsen van elektriciteitskasten, verlichting plaatsen en dergelijke meer. Herken jij jezelf in dit profiel? Stel je dan zeker kandidaat!

  • DTP-grafisch vormgever (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heeft Adobe CC geen geheimen voor jou en kan je vlot en efficiënt werken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!  Voor onze klant, regio Lichtervelde, zijn we op zoek naar een DTP-grafisch vormgever. Hierbij ben je vooral gericht op een vlotte en efficiënte voortgang van productie. Jij vormt namelijk de link tussen prepress en drukkerij. Binnen de (kwalitatief) vastgelegde normen maak en corrigeer je de aangeleverde bestanden tot drukklare bestanden.Hoe ziet jouw takenpakket eruit? het verwerken en corrigeren van digitale bestanden het onderhouden van de CTP-omgeving het controleren van eigen werk en het uitvoeren van de 4-ogen controle op het werk van directe collega's het naleven van instructies en vastgelegde proceduresHoe ziet jouw week eruit? Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag.

  • vloerder (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VELDEGEM (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Boutique Merchandiser NESPRESSO - LEUVEN (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en hands-on? Dan heeft Europromotion NV dé perfecte job voor jou! Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die als merchandiser in de Boutique van NESPRESSO willen werken. Als Boutique Merchandiser maak je de bestellingen nauwkeurig klaar en vul je de 'walls' aan met de diverse capsules. Ook openstaande vacatures in volgende regio's: Leuven - Brussel - Woluwe - Antwerpen - Wijnegem - Luik - Brugge Welke dagen? Voltijds of deeltijds? Dit is samen te bespreken/overleggen: stuur ons hiervoor alvast een e-mail met je beschikbaarheden, aub (welke weekdagen, zaterdagen, zondagen,..): [email protected] Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • ZAALMEDEWERKER (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BRASSERIE HOF VAN RANST

    Type: Vaste Job

    Op onze kaart staan verse vlees- en visgerechten, pasta's,.... en wisselende seizoensgerechten. In onze feestzaal kan men terecht voor seminaries, koffietafels,... Wij zoeken een collega die instaat voor het opdienen van de gerechten en het serveren van drank.

  • GARAGIST (M/V) (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: CTRL@Home

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialiseerd in luchthavenvervoer, taxiververvoer... zijn we op zoek naar een garagist. Je wordt ingeschakeld in het onderhoud en herstellingen aan wagens.

  • DevOps Engineer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    We zoeken een ervaren DevOps Engineer met een voorliefde voor automatisering en testing. Je weet dat de lijn tussen development en operations dun is, en maakt deze graag nog wat dunner. Je kan uiteraard vlot overweg met Java, C#, of PHP, en hebt liefst voeling met meer dan één taal. Daarnaast speel je graag met Docker, heb je ervaring met AWS of een gelijkaardige cloud provider en is Linux voor jou een tweede thuis. Bij Foreach ondersteun je al onze developers om custom Java en .NET applicaties uit te rollen, te testen en te onderhouden. Hierbij zet je in op voortdurend stroomlijnen en automatiseren waar mogelijk. Je monitort applicaties end-to-end en zorgt voor een betrouwbaarheid die geen gelijke kent.

  • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: De Rynck Elza

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

  • Formateur indépendant de FLE (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Comme formateur de français, vous donnez des cours dans nos locaux et en entreprise à des personnes adultes dans un milieu professionnel. A partir du niveau et des besoins du client, vous développez un plan de leçon, vous mettez ce plan en oeuvre, vous enseignez votre langue maternelle suivant une approche pédagogique interactive et communicative. Vous assurez un bon suivi des cours et vous rédigez le bilan de la formation.

  • Mystery Shopper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper kom je in aanraking met de meest uiteenlopende merken en producten (koffie, wagens, telecommunicatie, ...) Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw projecten professioneel en volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent aan de fieldverantwoordelijken, je signaleert onmiddellijk eventuele problemen.

Zoek naar antwoorden van Altaco Medical Gloves NV in sociale netwerken
Look for responds of Altaco Medical Gloves NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Altaco Medical Gloves NV. Laat een reactie achter voor Altaco Medical Gloves NV. Altaco Medical Gloves NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Altaco Medical Gloves NV. Leave a respond for Altaco Medical Gloves NV. Altaco Medical Gloves NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Altaco Medical Gloves NV op de google maps. Adres en contacten Altaco Medical Gloves NV
Location of Altaco Medical Gloves NV on the google maps. Address and contacts of Altaco Medical Gloves NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Altaco Medical Gloves NV Altaco Medical Gloves NV: MIRJAM MOUTTON | KATRIJN CLEMENS | G. OLIEU | WEVAKI | potikian

Other related companies as Altaco Medical Gloves NV: MIRJAM MOUTTON | KATRIJN CLEMENS | G. OLIEU | WEVAKI | potikian

Altaco Medical Gloves NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Altaco Medical Gloves NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02510070800. Het bedrijf Altaco Medical Gloves NV bevindt zich op het adres: Korte Bosstraat 5; 9810; Nazareth (Eke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 195,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Dentists & dental technicians - Equipment & Supplies.
De hoofdactiviteit van Altaco Medical Gloves NV is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Altaco Medical Gloves NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Altaco Medical Gloves NV, openstaande posities, locatie van Altaco Medical Gloves NV op de kaart.

Altaco Medical Gloves NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Altaco Medical Gloves NV, company assigned to the tax number BE02510070800. The company Altaco Medical Gloves NV is located at the address: Korte Bosstraat 5; 9810; Nazareth (Eke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 195,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Dentists & dental technicians - Equipment & Supplies.
The main activity of Altaco Medical Gloves NV is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Altaco Medical Gloves NV is not available. You also can look at reviews of Altaco Medical Gloves NV, open positions, location of Altaco Medical Gloves NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Altaco Medical Gloves NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Altaco Medical Gloves NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Altaco Medical Gloves NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Altaco Medical Gloves NV, employees, financial statistics.