Active Audio & Video

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Active Audio & Video
Private companiesEducational Services • Active Audio & Video

Contactgegevens Active Audio & Video: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Active Audio & Video: address, phone, fax, email, website, opening hours

Active Audio & Video

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Frères Mabille 9; 1300; Wavre (Limal), België

Telefoon (phone): 010 42 02 70 (+32-010 42 02 70) 010 42 02 70 (+32-010 42 02 70)

Fax (fax): 010 42 02 77 (+32-010 42 02 77) 010 42 02 77 (+32-010 42 02 77)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Active Audio & Video: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Active Audio & Video"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Active Audio & Video"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Active Audio & Video, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Active Audio & Video. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Active Audio & Video, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Active Audio & Video. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Active Audio & Video
Products information Active Audio & Video

BTW identificatienummer (tax): BE04890808105
Ondernemingsnummer: 8695098876
Hoofdstad (capital): 932,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 818,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Hi-fi & Stereophonic equipment - Mfg. & Whol.^^Sound systems & equipment - Mfg. & Whol

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Active Audio & Video
(Get full report from official database of BE for Active Audio & Video)

Aanvulling soorten activiteiten voor Active Audio & Video
Addition kinds of activities for Active Audio & Video

352400. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
28910205. Epoxy lijmen | Epoxy adhesives
36250207. Schakelaars, elektrische stroom | Switches, electric power
38230506. Waterkwaliteit monitoring en controlesystemen | Water quality monitoring and control systems
38250316. ohmmeters | Ohmmeters

Werken bij Active Audio & Video: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Active Audio & Video: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Active Audio & Video. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Active Audio & Video. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie verantwoordelijke (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent hiërarchisch verantwoordelijk voor je team; Je rapporteert aan de productie manager; Je bent zichtbaar aanwezig op de werkvloer en hierdoor vlot bereikbaar voor je team; - Je werkt mee bij bezettingsproblemen, geeft ondersteuning bij moeilijke productievoortgang, ombouwen enz…; - Je zorgt voor de opmaak van de werkplanningen, opleidingsplannen, … en neemt actie waar nodig om een zo vlot mogelijke productievoortgang te  garanderen; - Je coördineert met de ondersteunende afdelingen; - Onthaal en introductie van nieuwe werknemers in je team; - Procedures en werkinstructies opstellen met input van je team, de productie manager en de preventiedienst; - Voeren van medewerkersgesprekken met de medewerkers van je team; - Ondersteunen en uitvoeren van het productieplan voor je team: - Voortdurend verhogen van de productiviteit van de productielijnen door analyse van opportuniteiten, aandachtspunten en initiatief nemen om deze te  verbeteren; - Verzekeren van een veilige werkplek voor alle werknemers, bereiken van prestaties overeenkomstig de Konings-strategie en wettelijke vereisten; - Sterk leiderschap tonen en coachen van operatoren en lijnverantwoordelijken in hun ontwikkeling en prestaties; - Rolmodel zijn en hierdoor doen respecteren van standaarden, gedragingen en waarden voor alle werknemers

  • Stockiste M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingwinkel in Turnhout in de Gasthuisstraat zijn we op zoek naar een stockiste M/V die graag deeltijds wilt werken. De winkel biedt u een flexibele en gevarieerde job in een aangename en dynamische omgeving waar u zich verder kan ontplooien dankzij coaching en opleiding met kans op doorgroeimogelijkheden.

  • Lasser - constructeur met goede kennis van MIG/MAG (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, specialist in de opbouw van industriële installaties kijken wij momenteel uit naar een constructeur-lasser met een goede kennis van MIG/MAG. Iemand met ervaring in montage en maken van constructies in RVS.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Elversele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zutendaal en omgeving

  • Jobstudent tuinmedewerker Beernem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio Beernem zoekt Konvert een student om tijdens het schooljaar mee te werken met het onderhoud van een tuin. Dit gaat van gras afrijden & werken met de bosmaaier tot de kettingzaag. Veel houtwerk. Snoeivaardig zijn is een pluspunt.

  • Marketing Assistant in de farmaceutische sector (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een farmaceutisch bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een student voor de marketingafdeling. In deze functie ga je meermaals per week - bij voorkeur drie dagen per week - het departement marketing ondersteunen met o.a. het voorbereiden en organiseren van nationale en internationale meetings, het coördineren van evenementen en het afstemmen met de Sales-afdelingen. Interessant: op termijn zou dit voor jou kunnen doorgroeien naar een vast contract. Ben jij een organisatorisch talent dat belang hecht aan goede en vlotte communicatie en op zoek is naar een kans om zich te bewijzen in de arbeidsmarkt? Dan is deze opportuniteit super interessant voor jou!

  • Student product ontwikkeling (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een student voor de R&D afdeling. Je start als student en werkt 1 à 2 dagen per week. Indien deze studentenperiode goed verloopt, maak je kans op een vaste positie als productontwikkelaar. Als lid van het R&D team ben je mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling & continue optimalisatie van bestaande en nieuwe producten en de continue optimalisatie van de processen. Met als doel de kwaliteit en rendabiliteit te borgen en daardoor de bestaande marktpositie te verstevigen en verder uit te bouwen naar de toekomst toe. Afhankelijk van je eigen kennis, competenties en inzet zal je takenpakket bestaan uit: het nakijken en registreren van grondstofspecificaties in het ERP-systeem. administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling : opmaak testformulieren, registratie gegevens, rapportering, ... projectcoördinatie bij de ontwikkeling van een nieuw product: Ontvangt een productaanvraagformulier van marketing Ontwikkeling nieuw product op basis van het productaanvraagformulier rekening houdend met de kostprijs, productspecificaties, vereiste productieapparatuur, mogelijke investeringen Contactopname leveranciers m.b.t nieuwe grondstoffen/materialen Overleg met aankoop aangaande de nieuwe grondstoffen/materialen & beschikbaarheid Overleg technische dienst aangaande productieapparatuur & procesmogelijkheden Opstellen testformulieren en inplannen van industriële testen, in samenspraak met productie rekening houdend met belasting op de productie & tijdsframe project Overleg met productieverantwoordelijken resultaten industriële testen aangaande receptuur & processen Productbeoordeling i.s.m: marketing/sales, productie, kwaliteit, directie Opvolging eerste drie producties en nacalculatie

  • Sous-Chef (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: SALONS DE ROMREE

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: bijstaan van de chef. samen gerechten verzorgen van hapjes tot dessert.

  • Projectingenieur mechanische constructies te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    - U bent eindverantwoordelijke in de realisatie van een verkocht project, dwz u begeleidt de uitvoering van de werken vanaf het atelier tem de plaatsing op de werf; - Opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie van de verkoper; - Opmaak en ontwerpen van mechanische constructies (machines en plaatwerk )in Inventor en/of Autocad; - Opmetingen bij en contacten met de klant; - Opmaak bestellingen en bewaken van leveringstermijnen; - Instrueren van leveranciers , mensen in atelier en monteurs; - Samenstellen technisch dossier; - Projectverantwoordelijke.

  • Werkvoorbereider / Order intaker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Lokeren zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die volgende taken uitvoert: - technische ondersteuning van de klanten (schrijnwerkers); - productievoorbereiding van de bestellingen; - uittekenen bouwaansluitingen (Autocad 2D).

  • ZELFSTANDIG TABAKOLOOG (M/V) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: PARAMEDISCH CENTRUM BOEKENBERG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen een multidisciplinaire groepspraktijk met collega psychologe, kinesisten, verpleegkundigen, diabeteseducatoren, diëtiste, podoloog en pedicures Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep Constructief samenwerken met de collega psychologe en/of andere medewerkers van de groepspraktijk Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz.

Zoek naar antwoorden van Active Audio & Video in sociale netwerken
Look for responds of Active Audio & Video in social networks

Lees alle opmerkingen voor Active Audio & Video. Laat een reactie achter voor Active Audio & Video. Active Audio & Video bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Active Audio & Video. Leave a respond for Active Audio & Video. Active Audio & Video on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Active Audio & Video op de google maps. Adres en contacten Active Audio & Video
Location of Active Audio & Video on the google maps. Address and contacts of Active Audio & Video

Andere gerelateerde bedrijven als come Active Audio & Video Active Audio & Video: Filepool NV | JEAN-LOUIS DAVID | BANCONTACT-MISTER CASH | GARAGE BOEY | Blue World ASBL

Other related companies as Active Audio & Video: Filepool NV | JEAN-LOUIS DAVID | BANCONTACT-MISTER CASH | GARAGE BOEY | Blue World ASBL

Active Audio & Video is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Active Audio & Video, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04890808105. Het bedrijf Active Audio & Video bevindt zich op het adres: Avenue des Frères Mabille 9; 1300; Wavre (Limal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 932,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 818,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Hi-fi & Stereophonic equipment - Mfg. & Whol.^^Sound systems & equipment - Mfg. & Whol.
De hoofdactiviteit van Active Audio & Video is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Active Audio & Video is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Active Audio & Video, openstaande posities, locatie van Active Audio & Video op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Active Audio & Video is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Active Audio & Video, company assigned to the tax number BE04890808105. The company Active Audio & Video is located at the address: Avenue des Frères Mabille 9; 1300; Wavre (Limal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 932,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 818,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Hi-fi & Stereophonic equipment - Mfg. & Whol.^^Sound systems & equipment - Mfg. & Whol.
The main activity of Active Audio & Video is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Active Audio & Video is not available. You also can look at reviews of Active Audio & Video, open positions, location of Active Audio & Video on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Active Audio & Video, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Active Audio & Video, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Active Audio & Video, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Active Audio & Video, employees, financial statistics.