ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA
Private companiesHealth Services • ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA

Contactgegevens ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schaarbeeklei 686; 1800; Vilvoorde, België

Telefoon (phone): 02 253 23 80; 02 253 24 10 (+32-02 253 23 80; 02 253 24 10) 02 253 23 80; 02 253 24 10 (+32-02 253 23 80; 02 253 24 10)

Fax (fax): 02 253 23 75 (+32-02 253 23 75) 02 253 23 75 (+32-02 253 23 75)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA
Products information ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01752838134
Ondernemingsnummer: 1486694335
Hoofdstad (capital): 184,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 282,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Road & yard signalling; Safety equipment - Individual & collective; Transport - Containers (Freight)

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA
(Get full report from official database of BE for ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA
Addition kinds of activities for ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA

28650112. Food kleurstoffen of kleuren, synthetisch | Food dyes or colors, synthetic
29110702. Brandstofadditieven | Fuel additives
34699904. Elektronische behuizingen, gestempeld of geperst metaal | Electronic enclosures, stamped or pressed metal
73389903. Secretariële en typende dienstverlening | Secretarial and typing service
79991116. Duik instructie voor duiken en duiken | Scuba and skin diving instruction

Werken bij ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • VOLVO TRUCKS zoekt arbeiders twee ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo-Trucks zoekt gedreven productiemedewerkers. Je werkt in Oostakker in de productie en staat samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering.

  • Wegenwerker (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Kalmthout zijn we opzoek naar een grondwerker voor de rioleringen. Je zult voornamelijk worden ingezet in de regio Noorderkempen. Aanbod: Na een geslaagde proefperiode via Randstad heb je kans op een vast contract Doorgroeimogelijkheden Aantrekkelijk salaris met alle voordelen van de bouw

  • Productiearbeider (voltijds) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De productiearbeiders bij Didak Injection komen in een aangenaam team terecht en worden een zo gevarieerd mogelijk takenpakket aangeboden. Zo sta je in voor de onderstaande taken: Kwaliteitscontrole: controle van de producten op kleur en vorm Afwerken van de producten: braam wegsnijden, gewichten plaatsen, stapelen van goederen en controle van de aantallen Daarnaast werk je in een 2-ploegensysteem en word je ingeschakeld met dagcontracten. Bij positivie evaluatie kan dit snel uitmonden in een weekcontract.

  • Storingsmonteur / Onderhoudstechnieker regio Antwerpen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Mechelen, actief in de productie van verpakkingen, zoeken we een gemotiveerde STORINGSMONTEUR / ONDERHOUDSTECHNIEKER.

  • BARMAN | nieuwe zaak Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dranken klaarmaken Toog ordelijk houden Zaalpersoneel ondersteunen

  • Bekister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. (M/V) kleine en grote bekistingswerken uitvoeren  traditionele en systeembekisting  met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ... )  wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...)  betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten de werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones de funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • Handlanger volcontinu (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • chauffeur rijbewijs CE ( trekker - oplegger ) (GHISLENGHIEN)

    Regio: GHISLENGHIEN

    Bedrijf: VAN RIJCKEGHEM

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE ikv distributie voor Colruyt. Vertrek vanuit Halle of Ghislenghien. Dit kan starten om 04h 's morgens of 19h savonds. U werkt 1 zaterdag op de 2.

  • Wervingsreserve - Account Manager catering - Leuven - 38u - Ref JDC 448 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor: de organisatie van de keuken en de kwaliteit van de uitvoering de aansturing en de coaching van je team actief in "Quality of Life" services het commerciële beheer van je site. Je draagt bij aan de commerciële ontwikkeling. Je zal regelmatig contact hebben met een groot aantal contactpersonen van de klant Je analyseert en identificeert de noden van je site rekening houdend met de noden en de verwachtingen van de klanten Je stelt de uurroosters en de taken voor je team op met aandacht voor de motivatie en teamspirit Je doet de bestellingen rekening houdend met de interne regels en procedures op vlak van beheer Je organiseert en structureert de site voor een optimale functionering Je bent verantwoordelijk voor de oppuntstelling en de opvolging van de HACCP-procedures Je bent verantwoordelijk voor het financieel beheer van de site en streeft voortdurend naar een strikte opvolging van de facturatie, de foodcost, de personeelskosten, de diverse kosten en van de maandelijkse consolidatie van RMA, …

Zoek naar antwoorden van ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA. Laat een reactie achter voor ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA. ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA. Leave a respond for ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA. ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA op de google maps. Adres en contacten ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA
Location of ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA on the google maps. Address and contacts of ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA: TOLIO | Acupunctuurpraktijk | FREDDY VANDEPUTTE | LUC VANDEWALLE | BUYCK, MARC

Other related companies as ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA: TOLIO | Acupunctuurpraktijk | FREDDY VANDEPUTTE | LUC VANDEWALLE | BUYCK, MARC

ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01752838134. Het bedrijf ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA bevindt zich op het adres: Schaarbeeklei 686; 1800; Vilvoorde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 184,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 282,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Road & yard signalling; Safety equipment - Individual & collective; Transport - Containers (Freight).
De hoofdactiviteit van ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA, openstaande posities, locatie van ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA, company assigned to the tax number BE01752838134. The company ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA is located at the address: Schaarbeeklei 686; 1800; Vilvoorde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 184,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 282,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Road & yard signalling; Safety equipment - Individual & collective; Transport - Containers (Freight).
The main activity of ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA is not available. You also can look at reviews of ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA, open positions, location of ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA, employees, financial statistics.