AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING

Contactgegevens AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING: address, phone, fax, email, website, opening hours

AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veneti?laan 24; 8530; Harelbeke, België

Telefoon (phone): 056 23 52 60 (+32-056 23 52 60) 056 23 52 60 (+32-056 23 52 60)

Fax (fax): 056 23 52 69 (+32-056 23 52 69) 056 23 52 69 (+32-056 23 52 69)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING
Products information AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING

BTW identificatienummer (tax): BE05554382324
Ondernemingsnummer: 9341094970
Hoofdstad (capital): 480,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 321,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING
(Get full report from official database of BE for AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING)

Aanvulling soorten activiteiten voor AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING
Addition kinds of activities for AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING

1411. Dimensiesteen | Dimension stone
08310000. Bosproducten | Forest products
15319901. Condominium ontwikkelaars | Condominium developers
32720800. Monumenten en graftekenaars, behalve terrazo | Monuments and grave markers, except terrazo
34930100. Warm gevormde veren | Hot formed springs
51491100. Bakbenodigdheden | Baking supplies
82990100. Kunst en ambachtsscholen | Arts and crafts schools

Werken bij AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch bediende orderingave (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - instaan voor administratieve verwerking van alle productieorders - verantwoordelijk voor de orderingave van projecten ter ondersteuning van projectleiders - orders beheren van A tot Z - in een op maat gemaakt programma klanten aanmaken, orders ingeven en indien nodig bestaande dossiers aanpassen. - nauwgezet orderbevestigingen aanmaken en de juistheid van de dossier bewaken - mee de omschakeling uitvoeren naar een nieuw ERP-programma

  • Machinebediener afvulafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener. je bent verantwoordelijk voor het afvullen in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • Technisch Onderhoud (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot de kerntaken van de 'medewerker technisch onderhoud' behoren: * plannen/organiseren/opvolgen/uitvoeren van het preventief en curatief onderhoud. * analyseren/bijstellen/uitvoeren van het preventief onderhoudsplan. * stockbeheer van de wisselstukken. * voorkomen en reduceren van machinestilstanden. Verantwoordelijkheden: * Plannen van werkorders ovv curatief en preventief onderhoud van de installaties en infrastructuur in samenspraak met de operations manager. * Periodiek bijstellen van het preventief onderhoudsplan ==> na analyse van het curatief uitgevoerde onderhoud. * Stockbeheer van de wisselstukken en de werktuigen. * Up-to-date houden van de technische documentatie (logboeken, onderhoudsinstructies, ...) * Coördineren bij het plaatsen en aansluiten van nieuwe installaties, machines, ... + oplevering. * Plannen en opvolgen van wettelijke en technische controles/kalibraties/ijkingen. * Vrijgave van machines voor productie na onderhoud/interventies. * Uitvoeren van diverse controles cf. controleplan na interventies, opstart, ... * Correct sorteren en deponeren van afval. * Naleven van de interne milieu- en veiligheidsregels. * Coördineren van het onderhoud, wettelijke keuringen, ... van interne transportmiddelen. * Documenteren van werkorders in Phronesys. * Ingangscontrole van wisselstukken, werktuigen, machines, ...

  • sorteermedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in groot regio Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste sorteermedewerkers voor het sorteren van 2de handskledij. Je zal instaan voor het manueel uitsorteren van textiel/kledij volgens kwaliteit.

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Adegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Drongen (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen ,koken en het huis onderhouden.

  • huishoudhulpen te Maldegem (deeltijds / voltijds) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Maldegem en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • allround medewerker in de bouw (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: MARTHA BVBA

    Type: Vaste Job

    Allround medewerker in de bouw U wordt ingezet in een team op verschillende werven, zowel in de voorbereidende als in de afwerkfase. U bent van vele markten thuis waardoor uw job zeer gevarieerd is én boeiend blijft. Wij verwachten van U Teamplayer Kennis elektriciteit, schrijnwerk en tegelwerken U genoot een technische opleiding en heeft een passie voor bouwen en renoveren U spreekt Nederlands Wij bieden U Werk in de regio Antwerpen bij een jong en dynamisch bedrijf Zeer afwisselende job Alle dagen bijleren Goede verdienste

  • Accountancy & Tax Medewerker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job: De jobtitel zegt het zelf: jij bent bezig met accountancy & fiscale werkzaamheden! Terwijl je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) staat te dampen op je bureau, ga jij aan de slag voor de klanten die tot je portefeuille behoren. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren die rekenen op jouw deskundige service.  Concreet ga je voor hen aan de slag met een gevarieerd takenpakket. Denk aan: BTW-verplichtingen het voorbereiden van eindejaarsafsluitingen de aangiften van zowel personen- als vennootschapsbelasting het opmaken van jaarrekeningen en verwerken van boekhoudkundige stukken.  Hierbij werk je in een moderne, digitale omgeving en word je omringd door toffe collega’s die jou door en door steunen. En heb je even nood aan een energy boost? Een vers stuk fruit ligt al voor je klaar! Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich wil verdiepen in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelswetenschappen, …)? Iemand die aan de start staat van zijn/haar carrière binnen de boeiende fiduciaire sector? Een doener mét gezond verstand en een open mind? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job Ruimte om te ontdekken of je een carrière wil uitbouwen als generalist of specialist De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IAB-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, met optie tot bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Internal Account Manager Senior (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als senior verwachten we dat je specifiek ervaring hebt in de fruitsector en dan liefst binnen het segment "bessen".  Je hebt het verkopersvirus in je, weet je deuren te openen en bijt je je vast in nieuwe uitdagingen. Je hebt veel commerciële contacten via mail en telefoon. Hindernissen op je weg zijn voor jou een opportuniteit en brengen je niet van slag. Korte termijn denken is niet aan jou besteed en je denkt mee met onze klanten op lange termijn. Je analytische skills gebruik je om tendensen in de markt aan te voelen en erop in te spelen nog voor anderen eraan denken. Wellicht word je niet warm van administratie, toch hou je deze op orde. Bedrijfsprofiel: Voor de partner van Sales Talents zoeken wij een Senior Internal Account manager met ambitie!  Wil jij werken voor een internationale speler actief in de FMCG? Ben je commercieel ingesteld en zoek je een nieuwe uitdaging regio Kempen?  Zit er een foodie in je verscholen die in bessen en exoten pure rock ’n roll ziet? Ben je gedreven om te scoren in teamverband? Kick je op topmarges behalen? En ben je gelukkig als je drukke, actieve dagen kan beleven met prijzen die snel heen en weer schuiven? Wat denk je er dan van om terecht te komen bij een groot, internationaal team? Wij oogsten graag ervaren talent dat heel Europa verovert met ons gezond en gewild fruit. Heb je minstens een bachelor diploma op zak en minimaal 5 jaar ervaring in deze sector? Voel je je even goed als een aardbei in de zon bij een commerciële opdracht?

  • Werftoezichter (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in voor de opvolging van de werken (riolering en wegenis) en zult de werfvergaderingen bijwonen. Ook sta je in voor het controleren van vorderingstaten met de aannemer en het opmeten van uitgevoerde hoeveelheden op het terrein behoort ook tot jouw job. Tenslotte sta je in voor het uitvoeren van proeven (slagsonde, waterproeven, plaatproeven, enz...).

  • WINKELMEDEWERKER BAKKERIJ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: EYCKMANS BANKET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelmedewerker die komt helpen bij het bedienen van de klanten. - op dinsdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur - op vrijdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur en eventueel op zondag van 7u tot 13 u.

Zoek naar antwoorden van AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING in sociale netwerken
Look for responds of AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING in social networks

Lees alle opmerkingen voor AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING. Laat een reactie achter voor AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING. AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING. Leave a respond for AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING. AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING op de google maps. Adres en contacten AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING
Location of AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING on the google maps. Address and contacts of AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING

Andere gerelateerde bedrijven als come AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING: FLROULARTA MÉDIA GROUP NV | BUREAU PLEYSIER J. & ZN | Flandes-Cursos de la Rioja VZW | Robberecht Koen-Plantendienst BVBA | CALL INTERNATIONAL

Other related companies as AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING: FLROULARTA MÉDIA GROUP NV | BUREAU PLEYSIER J. & ZN | Flandes-Cursos de la Rioja VZW | Robberecht Koen-Plantendienst BVBA | CALL INTERNATIONAL

AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05554382324. Het bedrijf AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING bevindt zich op het adres: Veneti?laan 24; 8530; Harelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 480,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 321,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING, openstaande posities, locatie van AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING, company assigned to the tax number BE05554382324. The company AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING is located at the address: Veneti?laan 24; 8530; Harelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 480,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 321,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING were not found.
The main activity of AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING is not available. You also can look at reviews of AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING, open positions, location of AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AB SCREEN DISPLAYS & PACKAGING, employees, financial statistics.