Flandes-Cursos de la Rioja VZW

Contactgegevens Flandes-Cursos de la Rioja VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Flandes-Cursos de la Rioja VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Flandes-Cursos de la Rioja VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hondelee 78; 9052; Gent (Zwijnaarde), België

Telefoon (phone): 09 221 63 39 (+32-09 221 63 39) 09 221 63 39 (+32-09 221 63 39)

Fax (fax): +32 (86) 815-61-83 +32 (86) 815-61-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Flandes-Cursos de la Rioja VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Flandes-Cursos de la Rioja VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Flandes-Cursos de la Rioja VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Flandes-Cursos de la Rioja VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Flandes-Cursos de la Rioja VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Flandes-Cursos de la Rioja VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Flandes-Cursos de la Rioja VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Flandes-Cursos de la Rioja VZW
Products information Flandes-Cursos de la Rioja VZW

BTW identificatienummer (tax): BE05654357910
Ondernemingsnummer: 3969879150
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 597,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Flandes-Cursos de la Rioja VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Language and sports holidays

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Flandes-Cursos de la Rioja VZW
(Get full report from official database of BE for Flandes-Cursos de la Rioja VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Flandes-Cursos de la Rioja VZW
Addition kinds of activities for Flandes-Cursos de la Rioja VZW

919904. Overheid, niveau van overheid | General government, level of government
27619904. Fanfold vormen | Fanfold forms
28910202. Kleefstoffen, kunststof | Adhesives, plastic
34339902. Verwarmers, zwembad: olie of gas | Heaters, swimming pool: oil or gas
38250225. Reflectometers, glijbroek | Reflectometers, sliding shorts
50920205. Educatief speelgoed | Educational toys
79999902. Astroloog | Astrologer
86419902. Vereniging van de opvoeder | Educator's association

Werken bij Flandes-Cursos de la Rioja VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Flandes-Cursos de la Rioja VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Flandes-Cursos de la Rioja VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Flandes-Cursos de la Rioja VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en CV (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een installateur sanitair en centrale verwarming. Als installateur sta je vooral in voor het monteren van nieuwe centrale verwarming en sanitaire installaties volgens plan van appartementen, gebouwen, kantoorruimtes, renovatie …. Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer.Je installeert kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming.Je maakt en plaatst afvoerleidingen voor sanitair.Je monteert sanitaire toestellen, zoals kranen, wastafels, douchebakken, toiletten, warmwatertoestellen.Je monteert leidingen volgens verschillende technieken (klemmen, lassen, lijmen).

  • Hulpplanner - transportsector (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpplanner help je mee met de collega's om de planning van de ritten voor de chauffeurs te organiseren in België en Nederland. Hiermee hou je rekening met de plaats van leveringen, het volume van de vrachtwagen, de soort vrachtwagen (want niet alle klanten zijn bereikbaar met een oplegger) en de deadline.

  • Laborant(e) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar 1 laborant(e) voor de labo extrusie. Je werkt in het weekend en tijdens brug- en feestdagen telkens van 15u30 tem 18u30. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Testen van bandjes/draadjes/tapes in de afdeling extrusie. Afhankelijk van de resultaten, moeten de operatoren de lijnen aanpassen. Rapporteren aan de Quality Manager, via telefoon en pc Tijdens de week kom je een aantal dagen langs voor een opleiding voor de testmachines en voor de werkprocedure.

  • Receptionist (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO JETTE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klantvriendelijk ? Bent u drietalig (NL/FR/EN) ? Bent u op zoek naar een job als receptionist in Brussel ? Solliciteer dan om als receptionist in de showroom te werken voor een bekend automerk. U bent verantwoordelijk voor de doorverbinding van de oproepen bijvoorbeeld maar ook voor andere taken zoals een taxi reserveren, bezoekers aanmelden. U moet ook de post beheren, vergaderingzalen boeken en klaarzetten. U zal ook de coffee corner moeten beheren.

  • Inpakmedewerkers - 3 ploegen - Malle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Malle zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakkers. Je staat in voor het opvolgen van de machine, fouten opvolgen en rechtzetten, ... . Je werkt in een 3 ploegen systeem.

  • Orderpicker 2 ploegen Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van zware machines voor de weg- water en mijnbouw, zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijniers. Het bedrijf is gelegen in Grimbergen en is volop op zoek naar orderpickers om in 2 ploegen te werken.

  • CNC Operator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met CNC operator ? Je kijkt uit naar een voltijdse job in dag, regio Oostende? Dan ben jij de persoon die wij zoeken om het team van dit groeiend familiebedrijf te versterken! Als cnc operator sta je in voor het plooien en snijden van metaal, alsook het instellen van de cnc machine. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het realiseren van metaalwerken op maat, metalen trappen en balustrades. Als cnc machinebediener werk je op zowel klein-als grootschalige projecten.

  • JOBSTUDENT ZAALHULP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Studentenjob

    U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

  • Uitzendconsulent Jobstudent M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens een sterke groei zijn wij op zoek naar een HR Consultant met de juiste waarden, en passie voor de job! Ervaring is geen vereiste. Je bent de schakel tussen bedrijven en werknemers. Je zorgt ervoor dat de juiste persoon bij juiste vacature wordt geplaatst. Je bent ook verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van uitzendkrachten. Je zorgt voor de administratieve opvolging. Je gaat eveneens actief op zoek naar gepaste vacatures om zo het klantenbestand te vergroten

  • IT Project Manager (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: STREAMOVATIONS

    Type: Vaste Job

    Streamovations is een jong en dynamisch bedrijf in Veurne. Wij focussen ons op het ontwikkelen van streaming applicaties en in het bijzonder in meertalige omgevingen. Ondertussen werken tal van klanten zoals de Europese Commissie, het Europese Parlement, de Raad van de Europese Gemeenschap, Belgacom, BNP Paribas en VRT met onze toepassingen. Om de groei van het bedrijf te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Project manager die een hart heeft voor streaming media en innovatie. - Als project manager ben je verantwoordelijk voor het succes van de projecten in al zijn dimensies (planning, scope, budget, kwaliteit, afstemming op Business en ICT architectuur). - Je vertaalt de zakelijke en technische vereisten naar een projectplan om een onwtikkelde strategie te implementeren. - Planning voor projectuitvoering en toewijzing van middelen. - Afstemming van de actuele status van het project op het gebied van planning. - Corrigerende acties ondernemen om het project op de goede weg te houden. - Vergaderingen houden om projectvoortgang te rapporteren aan alle projectbetrokkenen. - Je draagt actief bij aan de voortdurende verbetering van processen en efficiëntie binnen het team.

  • METAALBEWERKER INROLMACHINE 2plg optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf zijn wij op zoek naar een bedienaar van de inrolmachine. Deze machine maakt door middel van een tandwiel inkepingen in metalen latten. In deze inkeping wordt een tussenstuk geplaatst waarop vervolgens een tweede lat bevestigd wordt. Je moet dus de latten in het magazijn gaan halen en ze manueel in de machine plaatsen. Je moet de machine instellen en activeren. Je zal handmatig de tussenstukken bevestigen.

  • ZELFSTANDIGE CHAUFFEUR C/CE (BORSBEKE)

    Regio: BORSBEKE

    Bedrijf: VAN DEN NESTE JO

    Type: Zelfstandige activiteit

    CHAUFFEUR C/CE voor transport van graafmachines en aanverwanten

Zoek naar antwoorden van Flandes-Cursos de la Rioja VZW in sociale netwerken
Look for responds of Flandes-Cursos de la Rioja VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Flandes-Cursos de la Rioja VZW. Laat een reactie achter voor Flandes-Cursos de la Rioja VZW. Flandes-Cursos de la Rioja VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Flandes-Cursos de la Rioja VZW. Leave a respond for Flandes-Cursos de la Rioja VZW. Flandes-Cursos de la Rioja VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Flandes-Cursos de la Rioja VZW op de google maps. Adres en contacten Flandes-Cursos de la Rioja VZW
Location of Flandes-Cursos de la Rioja VZW on the google maps. Address and contacts of Flandes-Cursos de la Rioja VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Flandes-Cursos de la Rioja VZW Flandes-Cursos de la Rioja VZW: FA. BONTE M. & J. | INSTITUUT MARTINE | BENNY THEYSSENS | Blomme G | LAURE DE HESSELLE

Other related companies as Flandes-Cursos de la Rioja VZW: FA. BONTE M. & J. | INSTITUUT MARTINE | BENNY THEYSSENS | Blomme G | LAURE DE HESSELLE

Flandes-Cursos de la Rioja VZW is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Flandes-Cursos de la Rioja VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05654357910. Het bedrijf Flandes-Cursos de la Rioja VZW bevindt zich op het adres: Hondelee 78; 9052; Gent (Zwijnaarde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 597,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Language and sports holidays. Producten gemaakt in Flandes-Cursos de la Rioja VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Flandes-Cursos de la Rioja VZW is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Flandes-Cursos de la Rioja VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Flandes-Cursos de la Rioja VZW, openstaande posities, locatie van Flandes-Cursos de la Rioja VZW op de kaart.

Flandes-Cursos de la Rioja VZW is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Flandes-Cursos de la Rioja VZW, company assigned to the tax number BE05654357910. The company Flandes-Cursos de la Rioja VZW is located at the address: Hondelee 78; 9052; Gent (Zwijnaarde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 597,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Language and sports holidays. Products created in Flandes-Cursos de la Rioja VZW were not found.
The main activity of Flandes-Cursos de la Rioja VZW is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Flandes-Cursos de la Rioja VZW is not available. You also can look at reviews of Flandes-Cursos de la Rioja VZW, open positions, location of Flandes-Cursos de la Rioja VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Flandes-Cursos de la Rioja VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Flandes-Cursos de la Rioja VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Flandes-Cursos de la Rioja VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Flandes-Cursos de la Rioja VZW, employees, financial statistics.