AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F

Contactgegevens AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F: address, phone, fax, email, website, opening hours

AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Missiehuislei 33; 2920; Kalmthout, België

Telefoon (phone): 03 666 67 00 (+32-03 666 67 00) 03 666 67 00 (+32-03 666 67 00)

Fax (fax): 03 666 67 20 (+32-03 666 67 20) 03 666 67 20 (+32-03 666 67 20)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F
Products information AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F

BTW identificatienummer (tax): BE05361572265
Ondernemingsnummer: 9414154052
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 417,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Videotapes - Duplication; Sound recording studios

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F
(Get full report from official database of BE for AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F)

Aanvulling soorten activiteiten voor AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F
Addition kinds of activities for AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F

458100. Luchthavens, vliegvelden en diensten | Airports, flying fields, and services
20489915. Slachten van niet-voedende dieren | Slaughtering of nonfood animals
23890201. Academische kledingstukken (caps and gowns) | Academic vestments (caps and gowns)
31999904. Bureau sets, leer | Desk sets, leather
36339901. Strijkijzers en mangels, huishoudens | Ironers and mangles, household
38240202. Tellers, revolutie | Counters, revolution
39110204. Sigarettenaanstekers, edelmetaal | Cigarette lighters, precious metal
56210103. Kledingwinkels | Dress shops
75210200. Overdekte parkeervoorzieningen | Indoor parking services

Werken bij AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp aan huis (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OCMW Overijse

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wekelijks/tweewekelijks verricht je het poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijvend niet meer zelf voor kunnen instaan. Dankzij jouw inzet kunnen deze inwoners van Overijse zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in hun vertrouwde omgeving.

  • Ploegbaas (Bed) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk, actief in containertransport zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke leiding nemen over de werkplaats: het werk van 45 mechaniekers opvolgen, lassers en poetsers planning regelen werkplaats planning onderhoud van 145 voertuigen: wat moet er juist gebeuren van onderhoud, onderdelen bestellen, zo kostenefficiënt  mogelijk zijn in uw aankopen van onderdelen, kosten van de vrachtwagens bijhouden enz... ervaring in de mechaniek is een grote pluspunt ervaring in administratief werk is een pluspunt: opmaken facturen, afspraken maken, schades opstellen, enz...

  • Vrachtwagenchauffeur C ADR (distributie) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als vrachtwagenchauffeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging?! Voor een distributiebedrijf dat actief is in heel België zijn wij voor in het Gentse op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur C + ADR. De chauffeur rijdt naar onze klant (de camions blijven steeds bij onze klanten staan), laden hun camion (bij de specifieke klant in Gent staat de camion reeds voorgeladen !) , doen hun dagrit en komen dan terug bij de klant, van waaruit zij naar huis vertrekken. Dit telkens van maandag tem vrijdag, 10 à 11 uur gemiddeld per dag, ca. 15 stops per dag, distributie van gepallettiseerde goederen over heel België. Indien u niet in het bezit bent van een ADR rijbewijs dan is er een mogelijkheid om deze via hen te behalen. U zal dan wel , om de periode te overbruggen, in het Busselse tewerkgesteld worden. Je zal dan pas kunnen starten in Gent van zodra je jouw ADR attest hebt behaald. Je bent wel alvast in orde met jouw bestuurderskaart en Code 95

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp in Marke-Heule (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp Eernegem! Uren te bespreken! (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Herent, 21 uur per week (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 21 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Herent. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken voor de kinderen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Young Talent - student logistiek management - 3 dagen / week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een internationaal transportbedrijf in Antwerpen (Noord) zoeken we een professionele bachelorstudent logistiek management. Je ondersteunt op verschillende afdelingen én krijgt de kans om praktijkervaring op te doen.

  • Jobstudenten horecaketen - herfstvakantie gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant - een zeer gekende voedingsketen- zijn wij op zoek naar verschillende jobstudenten. Wil jij graag een centje bij verdienen en ben je beschikbaar tijdens de herfstvakantie? Solliciteerd dan snel. Er is de mogelijkheid om na de herfstvakantie tijdens de weekends of telkens op vrijdagavond verder te werken. Jouw taken Het leveren van een vlotte service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren

  • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio ROESELARE-IZEGEM/WEST-VLAANDEREN) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: RI2018

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Beringen-Tessenderlo (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Vivid Resourcing - Lead Java Developer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am working directly with a client based in Bruges who is looking for a lead Java developer for a 12-month freelance contract with extensions.     Role To take a leading role in the development of a new application You will be expected to collaborate with architects and technical analysts You will be asked to help with coaching more Junior developer when necessary   Requirements  Several years' experience working as a Java developer Experience with SpringBoot and Hibernate Experience working with architects and analysts would be beneficial Good knowledge of Angular framework is desirable - version 5 if possible Knowledge of Web Services (SOAP/Rest) is desirable Dutch is mandatory English would be a bonus   Details   Location: Bruges   Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP     If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F in sociale netwerken
Look for responds of AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F in social networks

Lees alle opmerkingen voor AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F. Laat een reactie achter voor AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F. AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F. Leave a respond for AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F. AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F op de google maps. Adres en contacten AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F
Location of AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F on the google maps. Address and contacts of AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F

Andere gerelateerde bedrijven als come AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F: AU PETIT CREUX | GRENCO | Mille Optic | F.O.R.E.M. | DOMINIQUE BOMBOIRE

Other related companies as AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F: AU PETIT CREUX | GRENCO | Mille Optic | F.O.R.E.M. | DOMINIQUE BOMBOIRE

AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05361572265. Het bedrijf AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F bevindt zich op het adres: Missiehuislei 33; 2920; Kalmthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 417,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Videotapes - Duplication; Sound recording studios.
De hoofdactiviteit van AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F, openstaande posities, locatie van AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F, company assigned to the tax number BE05361572265. The company AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F is located at the address: Missiehuislei 33; 2920; Kalmthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 417,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Videotapes - Duplication; Sound recording studios.
The main activity of AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F is not available. You also can look at reviews of AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F, open positions, location of AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AAA-CASSETTE FACTORY & VIDEO F, employees, financial statistics.