A. ANRIGLASS SA

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • A. ANRIGLASS SA
Private companiesEducational Services • A. ANRIGLASS SA

Contactgegevens A. ANRIGLASS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. ANRIGLASS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. ANRIGLASS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zoning Industriel 2ème rue 9; 6040; Charleroi (Jumet), België

Telefoon (phone): 071 37 67 65; 0475 97 27 54; 0497 44 34 44 (+32-071 37 67 65; 0475 97 27 54; 0497 44 34 44) 071 37 67 65; 0475 97 27 54; 0497 44 34 44 (+32-071 37 67 65; 0475 97 27 54; 0497 44 34 44)

Fax (fax): 071 37 67 65; 071 37 79 71 (+32-071 37 67 65; 071 37 79 71) 071 37 67 65; 071 37 79 71 (+32-071 37 67 65; 071 37 79 71)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. ANRIGLASS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. ANRIGLASS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. ANRIGLASS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. ANRIGLASS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. ANRIGLASS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. ANRIGLASS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. ANRIGLASS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. ANRIGLASS SA
Products information A. ANRIGLASS SA

BTW identificatienummer (tax): BE01194458007
Ondernemingsnummer: 3941864013
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Windows; Glaziers; Double glazing; Glass - Stained & glaziers; Safety glass; Mirrors

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. ANRIGLASS SA
(Get full report from official database of BE for A. ANRIGLASS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. ANRIGLASS SA
Addition kinds of activities for A. ANRIGLASS SA

229899. Cordage en touw, no | Cordage and twine, nec
07529903. Vaccinatiediensten, dieren- en dierenspecialiteiten | Vaccinating services, pet and animal specialties
10110103. Ondergrondse ijzerertsmijnbouw | Underground iron ore mining
47890401. Reinigen van rail ballast | Cleaning railroad ballast
76992100. Gun diensten | Gun services

Werken bij A. ANRIGLASS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. ANRIGLASS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. ANRIGLASS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. ANRIGLASS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële binnendienst (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Kalmthout zijn wij op zoek naar een bediende (m/v) voor de commerciële binnendienst. Taakomschrijving: Prijsaanvragen behandelen voor de diffuse handel; Kopiëren en verzenden van tarieven en documentatie; Opmaken van orders; Opmaken van order bevestigingen; Verwerken van standaard orders; Klachten behandeling; Telefonische, per fax en per post orderbehandeling van klanten; Up to date houden van kortingen en netto – verkoopprijzen; Nieuwe klanten registreren in het systeem; Ontvangst van gasten en doorverwijzen naar betreffende persoon; Faxen verdelen en versturen; Telefonisch contact met klanten; Receptie van rechtstreekse leveringen van leverancier naar klant; Inplannen van de kraanwagen; Voorbereiden van externe keuringen.

  • Productiemedewerker - 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Reiniging van installaties, machines en werkplekken binnen de productie afdeling & aardappelsortering. Zoals: productielijnen reinigen / reinigingsplanning raadplegen / werken volgens hygiëne- & veiligheidsnormen. - Je bent ook polyvalent inzetbaar. Zoals: in overleg met de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren / e voegt additieven toe / je maakt coatings aan en draagt zorg voor een nette werkomgeving.

  • Klinkerlegger (m/v) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Zonhoven is op zoek naar een ervaren klinkerlegger.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stevoort - Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Sint-Katelijne-Waver – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit, snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP VOOR GENTBRUGGE - LEDEBERG (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gentbrugge, Ledeberg

  • Student kerstvakantie regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf zaak te Ruiselede zijn wij op zoek naar een student voor de periode van de kerstvakantie en/of iedere zaterdag tijdens de week om mee te helpen in de zaak. Voor in de kerstvakantie werk je iedere dag van ma - vrij (soms de zaterdag), Je staat in de voor de inventaris van de zaak. Hiervoor werk je met een scanner.

  • VERPLEEGKUNDIGE DAGDIENST (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Zorg voor Senioren

    Type: Vaste Job

    De residentie Woluwedal is een kleinschalig, familiaal woonzorgcentrum van 66 residenten. Wij streven als woonzorgcentrum voor een maximale autonomie bij onze bewoners. Zelfredzaamheid, een uitgebreid activiteitenprogramma en integratie van dementerende bewoners in onze dagelijkse werking zijn enkele van onze troeven. Als verpleegkundige sta je in voor: het bereiden en bedelen van medicatie bloedafnames, inspuitingen,... wondzorg de maandelijkse rondgang met CRA arts het opvolgen van het individuele zorgplan van de resident opstellen van vroegtijdige zorgplanningen ...

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Werkstage in een therapie- en opleidingscentrum (M/V) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Leercontract

    Over ACT Academie De ACT Academie is een instituut dat als missie heeft zoveel mogelijk mensen, particulieren en hulpverleners, te helpen een zo rijk en waardevol mogelijk leven op te bouwen. Particulieren worden hierbij ondersteund aan de hand van individuele ACT-therapie en groepstherapie. Hulpverleners kunnen een uitgebreid parcours volgen van basisopleiding en een verdiepingstraject. We bieden open opleiding aan en in-huis trainingen. (ziekenhuizen, CGG’s, OCMW’s). Ons team bestaat uit gepassioneerde hulpverleners en administratieve krachten die allen ACT integreren in hun leven. Een nieuw domein waar de ACT Academie zich mee bezig houdt is nutritionele psychologie, gecombineerd met ACT-technieken. Dit domein gaat over de invloed van voeding op het psychisch welzijn. Kijk voor meer info op https://act-academie.be/cvp/ De werkstage Een werkstage is ook een ideale formule voor psychologen die later hun diploma hebben behaald of gedurende lange tijd niet als klinisch psycholoog hebben gewerkt. Indien je uitkeringsgerechtigd bent kan je navragen of je je uitkering kan behouden gedurende je stageperiode. Opdracht: Assisteren bij de opleidingen voor hulpverleners en (groeps-) therapie voor particulieren Ondersteunende taken in het kader van opleiding en therapie Achter de schermen werken in een opleidingscentrum Geven van individuele ACT-begeleiding onder supervisie

Zoek naar antwoorden van A. ANRIGLASS SA in sociale netwerken
Look for responds of A. ANRIGLASS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. ANRIGLASS SA. Laat een reactie achter voor A. ANRIGLASS SA. A. ANRIGLASS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. ANRIGLASS SA. Leave a respond for A. ANRIGLASS SA. A. ANRIGLASS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. ANRIGLASS SA op de google maps. Adres en contacten A. ANRIGLASS SA
Location of A. ANRIGLASS SA on the google maps. Address and contacts of A. ANRIGLASS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come A. ANRIGLASS SA A. ANRIGLASS SA: Nefertiti SPRL | GARAGE MONCAREY | IRIS LAUREYS | BAKKERIJ KANARIS | Denoo R

Other related companies as A. ANRIGLASS SA: Nefertiti SPRL | GARAGE MONCAREY | IRIS LAUREYS | BAKKERIJ KANARIS | Denoo R

A. ANRIGLASS SA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. ANRIGLASS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01194458007. Het bedrijf A. ANRIGLASS SA bevindt zich op het adres: Zoning Industriel 2ème rue 9; 6040; Charleroi (Jumet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 144,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Windows; Glaziers; Double glazing; Glass - Stained & glaziers; Safety glass; Mirrors.
De hoofdactiviteit van A. ANRIGLASS SA is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. ANRIGLASS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. ANRIGLASS SA, openstaande posities, locatie van A. ANRIGLASS SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. ANRIGLASS SA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. ANRIGLASS SA, company assigned to the tax number BE01194458007. The company A. ANRIGLASS SA is located at the address: Zoning Industriel 2ème rue 9; 6040; Charleroi (Jumet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 144,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Windows; Glaziers; Double glazing; Glass - Stained & glaziers; Safety glass; Mirrors.
The main activity of A. ANRIGLASS SA is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A. ANRIGLASS SA is not available. You also can look at reviews of A. ANRIGLASS SA, open positions, location of A. ANRIGLASS SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. ANRIGLASS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. ANRIGLASS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. ANRIGLASS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. ANRIGLASS SA, employees, financial statistics.