Night Shop Cash

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Night Shop Cash
Private companiesHealth Services • Night Shop Cash

Contactgegevens Night Shop Cash: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Night Shop Cash: address, phone, fax, email, website, opening hours

Night Shop Cash

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 15; 2950; Kapellen, België

Telefoon (phone): 03 667 72 32 (+32-03 667 72 32) 03 667 72 32 (+32-03 667 72 32)

Fax (fax): +32 (51) 776-78-31 +32 (51) 776-78-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Night Shop Cash: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Night Shop Cash"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Night Shop Cash"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Night Shop Cash, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Night Shop Cash. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Night Shop Cash, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Night Shop Cash. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Night Shop Cash
Products information Night Shop Cash

BTW identificatienummer (tax): BE01656982421
Ondernemingsnummer: 3125579833
Hoofdstad (capital): 219,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 719,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Night Shop Cash zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Night shops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Night Shop Cash
(Get full report from official database of BE for Night Shop Cash)

Aanvulling soorten activiteiten voor Night Shop Cash
Addition kinds of activities for Night Shop Cash

179901. Atletische en recreatieve voorzieningen constructie | Athletic and recreation facilities construction
25319907. Theatermeubilair | Theater furniture
28430303. Zachters (textielassistenten) | Softeners (textile assistants)
35429901. Remmen, metalen vorming | Brakes, metal forming
35940000. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
36990102. Atom smasher (deeltjesversnellers) | Atom smasher (particle accelerators)
51310215. Afwerkingen, kleding | Trimmings, apparel

Werken bij Night Shop Cash: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Night Shop Cash: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Night Shop Cash. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Night Shop Cash. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker Black Friday 20-30 november | 3-ploegensysteem | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je tijdens de periode van 20 - 30 november vrij? Wil je graag de handen uit de mouwen steken bij een grote logistieke speler in fashion en lifestyle? In Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . Denk jij onze kandidaat te zijn? Twijfel dan niet om ons te contacteren op 014404330 of via [email protected].

  • Grondwerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar grondwerkers! Je taken: klinkers en boorstenen leggen rioleringen Je komt terecht in een groeiend, stabiel bedrijf die investeert in hun werknemers.

  • Administratief bediende dossierverwerking (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een toffe job, waar je jouw administratieve skills kan gebruiken en versterken? Solliciteer dan snel hier! Onze klant te Brugge zoekt dringend een bediende dossieradministratie voor een tijdelijke opdracht tot 31 december 2018. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies - Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten - Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab - Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen - Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP - Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties - Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af ...

  • Metser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bouwbedrijf in Dilsen-Stokkem zoekt Trixxo een gemotiveerde metser. Naast een goede motivatie verwachten we dat je ook een eerste werkervaring hebt opgedaan. Kennis van het verlijmen van snelbouwblokken en gevelsteen is een must. De werven zijn gelegen in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben jij in staat kwalitatief metselwerk af te leveren? Heb je ervaring in de particuliere woningbouw en in renovatiewerken? Dan ben jij de metser die wij zoeken!

  • MEDEWERKER STRIJKATELIER (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken een enthousiaste kandidaat voor het strijken van van allerhande materialen in ons atelier met als norm kwaliteit. Interesse? Solliciteer snel.

  • jobstudent - polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: JOXX

    Type: Studentenjob

    Je bent mee verantwoordelijk voor alle logistiek van de verhuur van onze attracties (springkastelen). Je laadt de bestelwagen met de attracties. Je levert en zet de attracties op. 's Avonds ga je de attracties afbreken. Je lost de meegebrachte goederen en laadt de camionette met de bestellingen voor de volgende dag. Je doet dit allemaal in samenwerking met een ploeg.

  • Accountancy Medewerker voor modern boekhoudkantoor (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een sterk boekhoudkantoor gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een Accountancy Medewerker.  Als Accountancy Medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het beheren van enkele accountancy-dossiers, gaande van het verwerken van documenten, over het voorbereiden van BTW-aangiften en listings tot het voorbereiden van jaarrekeningen en van aangiften vennootschaps- en personenbelasting. Je vormt daarnaast het aanspreekpunt voor de klanten bij verdere vragen over hun boekhouding. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Consultant Administratief Gent m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Vaste Job

    - De functie van administratief consultant is een sleutelpositie in het bedrijf omdat de administratieve consultants verantwoordelijk zijn voor de loonlijst- en factureringsdiensten van alle agentschappen in België. - De administratief consultant is verantwoordelijk voor de administratieve taken met betrekking tot de bedrijfsactiviteit (HR-diensten). - De consultant is tevens verantwoordelijk voor het administratieve en sociale beheer van elke uitzendkracht. - Een basiskennis van het Frans en Engels is een belangrijke meerwaarde.

  • GEMOTIVEERDE ERVAREN METSERS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: COUDRON

    Type: Vaste Job

    Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. De metselwerken gebeuren zowel op traditionele werkwijze (mortel) als verlijmen. De daarmee gepaard gaande activiteiten (isoleren, stellingen monteren, profielen plaatsen, gewelven plaatsen, ...) behoren tevens tot je takenpakket.

  • Chauffeur rijbewijs B rollend materieel - vast contract - interne opleiding (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar operatoren die willen werken op de terreinen van Arcelor Mittal Gent. Jouw job zal bestaan uit het vervoeren van schroot. Je doet dit met behulp van een kraan of Terberg. Bijkomende taken zijn het reinigen van het voertuig en het proper houden van de werkoppervlakte. Je past jouw rijstijl aan naargelang het werfterrein. Heb je nog geen ervaring met rollend materieel? Geen enkel probleem, de firma biedt een interne opleiding aan!

  • RESERVE schoonmaak regio Oostende 2018 (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Verkoper/verkoopster (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: RYCKEBOER

    Type: Flexijob

    Wij zijn een familiebedrijf met een aantal werknemers, een bakkerij met brood, gebak, boterkoeken, pralines, belegde broodjes, kaas en charcuterie. Ben jij geïnteresseerd in gevarieerd werk zoal klanten bedienen, groenten voorzien voor de belegde broodjes, opkuis van de winkel 's avonds, was ophangen, rekjes aanvullen en afwassen, ... Stuur dan je CV naar ons e-mailadres. Hopelijk tot snel!

Zoek naar antwoorden van Night Shop Cash in sociale netwerken
Look for responds of Night Shop Cash in social networks

Lees alle opmerkingen voor Night Shop Cash. Laat een reactie achter voor Night Shop Cash. Night Shop Cash bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Night Shop Cash. Leave a respond for Night Shop Cash. Night Shop Cash on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Night Shop Cash op de google maps. Adres en contacten Night Shop Cash
Location of Night Shop Cash on the google maps. Address and contacts of Night Shop Cash

Andere gerelateerde bedrijven als come Night Shop Cash Night Shop Cash: DEXIA | Epile Effance | Quatannens & Co NV | Abanderado | De Versmarkt

Other related companies as Night Shop Cash: DEXIA | Epile Effance | Quatannens & Co NV | Abanderado | De Versmarkt

Night Shop Cash is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Night Shop Cash, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01656982421. Het bedrijf Night Shop Cash bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 15; 2950; Kapellen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 219,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 719,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Night shops. Producten gemaakt in Night Shop Cash zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Night Shop Cash is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Night Shop Cash is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Night Shop Cash, openstaande posities, locatie van Night Shop Cash op de kaart.

Night Shop Cash is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Night Shop Cash, company assigned to the tax number BE01656982421. The company Night Shop Cash is located at the address: Antwerpsesteenweg 15; 2950; Kapellen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 219,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 719,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Night shops. Products created in Night Shop Cash were not found.
The main activity of Night Shop Cash is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Night Shop Cash is not available. You also can look at reviews of Night Shop Cash, open positions, location of Night Shop Cash on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Night Shop Cash, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Night Shop Cash, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Night Shop Cash, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Night Shop Cash, employees, financial statistics.