Subliem BVBA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Subliem BVBA
Private companiesCoal Mining • Subliem BVBA

Contactgegevens Subliem BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Subliem BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Subliem BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Karel de Goedelaan 25; 8870; Izegem, België

Telefoon (phone): 051 42 30 20 (+32-051 42 30 20) 051 42 30 20 (+32-051 42 30 20)

Fax (fax): +32 (84) 332-64-37 +32 (84) 332-64-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Subliem BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Subliem BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Subliem BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Subliem BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Subliem BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Subliem BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Subliem BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Subliem BVBA
Products information Subliem BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04722167968
Ondernemingsnummer: 7271820068
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 401,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Subliem BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Newspapers,magazines,periodicals - Publishers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Subliem BVBA
(Get full report from official database of BE for Subliem BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Subliem BVBA
Addition kinds of activities for Subliem BVBA

25990103. Gereedschapstoestellen, fabriek | Tool stands, factory
38120113. Gyro gimbals | Gyro gimbals
50630202. Kabelleiding | Cable conduit
50990503. Tapes en cassettes, vooraf vastgelegd | Tapes and cassettes, prerecorded
59410301. Golfartikelen en -uitrusting | Golf goods and equipment
65120000. Niet-residentiële bouwbedrijven | Nonresidential building operators

Werken bij Subliem BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Subliem BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Subliem BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Subliem BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • Training Administrator NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant binnen zijn afdeling HR – L.& D. in Brussel zijn we op zoek naar een administratief bediende (m/v) Uwtaken : het beheren van de training administratie mbt tot het opleidingsaanbod (safety, technical en soft skills) het verwerken van de gegevensstroom m.b.t. training programma's en deelnemers (uitnodigingen, logistiek, opvolgen van evaluatieformulieren, opvolgen van het facturatieproces,contacten leveranciers, enz.) het inbrengen van gegevens en bestellingen in SAP en het beheer van voorzieningen in materiaal het opladen en onderhouden van de trainingsinfo op andere platformen . Dagelijkse contacten met deelnemers of leveranciers, zowel telefonisch als per mail Uw profiel Gewenst aantal jaren ervaring: 5-10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie Specifieke vaardigheden: vlot met toepassingen zoals Outlook, MS Word, Excel; perfect tweetalig Nederlands/Frans , goede kennis van het Engels open, positief en uiterst klantgericht : service-minded instelling, betrouwbaar, nauwkeurig, stipt, discreet ; is in staat nauwkeurig en accuraat te werken, iemand die initiatief en verantwoordelijkheid neemt in de job , beschikt over de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid en organisatorisch talent ; affiniteit met HR : training, ontwikkeling, competenties, … is een pluspunt Vereiste diploma's/attesten: graduaat of gelijkwaardig door ervaring Talenkennis: Nederlands/Frans

  • IT-Verkoper M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel gelegen in regio Wemmel zijn we momenteel op zoek naar een IT-Verkoper. Passie voor computers, monteren, jouw passie doorgeven aan onze klanten, steeds op de hoogte van de laatste snufjes,… Zijn dit zaken die jou als muziek in de oren klinken? Dan ben jij diegene naar waar wij op zoek zijn! Met jouw gedrevenheid, passie, overtuiging en klantvriendelijkheid zorg je er samen met onze crew voor dat je de klanten informeert als een échte specialist. Je informeert onze klanten over ons gamma, speelt in op hun (on)uitgesproken wensen en zorgt voor een excellente klantenervaring.

  • Manifestbediende (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gelegen te Antwerpen zijn wij op zoek naar een manifestbediende. Je bent verantwoordelijk voor het correct ter beschikking stellen van de verschepingsdocumentatie en facturatie, zowel aan klanten als aan de overzeese kantoren, waar je eveneens mee correspondeert. Meer specifiek ziet je takenpakket er als volgt uit voor verschillende export bestemmingen: Afpunten laadlijsten en master B/L uitstellen Contact opnemen met de rederijen ivm info opvragen afvaart schip Verschepingsbevestigingen sturen Inzetten B/Ls in bedrijfseigen software Facturen opmaken Opvolgen van de e-mail correspondentie met de overzeese kantoren

  • Machinesteller M/V (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Puurs, actief in de sector van bedrijfsingebonden documenten, zijn wij op zoek naar een machinesteller M/V. Functie: Je doet omstellingen van specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Chauffeur CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in aanleg opritten en parkings zoeken wij een meewerkend Chauffeur C E ! Je brengt als chauffeur de materialen aan op de werven over heel Vlaanderen : asfalt, klinkers, blauwsteen, gravé, enz Je helpt mee borduren zetten, gravé opendoen , klinkerwerken en asfaltwerken. Je vertrekt (naargelang de werven) om 7u vanuit Oudenaarde (voor langere ritten vanaf 6u)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel-Weelde-Ravels (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoboken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Bijverdienste nachtverpleegkundige klinische studies data entry (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken nachtverpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Tijdens de nacht ben je verantwoordelijk voor de patiënten die verblijven. Je volgt eventueel de nodige parameters op, maar in tussentijd doe je de data input van de gegevens die overdag verzameld zijn. Dit doe je zeer nauwkeurig en volgens het afgesproken protocol van de studie. Dit is een bijverdienste die afhankelijk is van het aantal studies. We zoeken verpleegkundigen die zich een 4 à 5 nachten per maand beschikbaar willen/kunnen stellen. Je krijgt een doorgedreven opleiding on the job.

  • Monteur, de-monteur (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CARROSSERIE ROELANTS JAN

    Type: Vaste Job

    Monteren en demonteren onderdelen personenewagens en lichte vrachtwagens + vernieuwen onderdelen + vernieuwen mekaniek wagen.

  • Docent Engels (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Subliem BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Subliem BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Subliem BVBA. Laat een reactie achter voor Subliem BVBA. Subliem BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Subliem BVBA. Leave a respond for Subliem BVBA. Subliem BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Subliem BVBA op de google maps. Adres en contacten Subliem BVBA
Location of Subliem BVBA on the google maps. Address and contacts of Subliem BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Subliem BVBA Subliem BVBA: de Rochelée T-D | BOUWBEDRIJF RYVAN | VRIJE BASISSCHOOL | WALTER DERBAIX | CHRISTIANE VERDONCK

Other related companies as Subliem BVBA: de Rochelée T-D | BOUWBEDRIJF RYVAN | VRIJE BASISSCHOOL | WALTER DERBAIX | CHRISTIANE VERDONCK

Subliem BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Subliem BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04722167968. Het bedrijf Subliem BVBA bevindt zich op het adres: Karel de Goedelaan 25; 8870; Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 401,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Newspapers,magazines,periodicals - Publishers. Producten gemaakt in Subliem BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Subliem BVBA is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Subliem BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Subliem BVBA, openstaande posities, locatie van Subliem BVBA op de kaart.

Subliem BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Subliem BVBA, company assigned to the tax number BE04722167968. The company Subliem BVBA is located at the address: Karel de Goedelaan 25; 8870; Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 401,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Newspapers,magazines,periodicals - Publishers. Products created in Subliem BVBA were not found.
The main activity of Subliem BVBA is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Subliem BVBA is not available. You also can look at reviews of Subliem BVBA, open positions, location of Subliem BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Subliem BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Subliem BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Subliem BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Subliem BVBA, employees, financial statistics.