Marie Claire (Editeur SBPP)

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • Marie Claire (Editeur SBPP)
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • Marie Claire (Editeur SBPP)

Contactgegevens Marie Claire (Editeur SBPP): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Marie Claire (Editeur SBPP): address, phone, fax, email, website, opening hours

Marie Claire (Editeur SBPP)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Neerveld 109; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 776 26 40; 02 776 27 30 (+32-02 776 26 40; 02 776 27 30) 02 776 26 40; 02 776 27 30 (+32-02 776 26 40; 02 776 27 30)

Fax (fax): 02 776 23 30; 02 776 27 98 (+32-02 776 23 30; 02 776 27 98) 02 776 23 30; 02 776 27 98 (+32-02 776 23 30; 02 776 27 98)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Marie Claire (Editeur SBPP): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Marie Claire (Editeur SBPP)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Marie Claire (Editeur SBPP)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Marie Claire (Editeur SBPP), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Marie Claire (Editeur SBPP). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Marie Claire (Editeur SBPP), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Marie Claire (Editeur SBPP). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Marie Claire (Editeur SBPP)
Products information Marie Claire (Editeur SBPP)

BTW identificatienummer (tax): BE04379119873
Ondernemingsnummer: 7850524902
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 489,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Marie Claire (Editeur SBPP) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Newspapers,magazines,periodicals - Publishers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Marie Claire (Editeur SBPP)
(Get full report from official database of BE for Marie Claire (Editeur SBPP))

Aanvulling soorten activiteiten voor Marie Claire (Editeur SBPP)
Addition kinds of activities for Marie Claire (Editeur SBPP)

762399. Koeltechniek en reparatie, anders | Refrigeration service and repair, nec
20529913. Rusk, machine gemaakt | Rusk, machine made
38410417. speculums | Speculums
41110402. Lokale spoorweg passagier operatie | Local railway passenger operation
50940303. horloge dozen | Watchcases

Werken bij Marie Claire (Editeur SBPP): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Marie Claire (Editeur SBPP): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Marie Claire (Editeur SBPP). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Marie Claire (Editeur SBPP). Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker m/v (Vaste voormiddagploeg 5u-13u) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaker / schoonmaakster. Je staat in voor het poetsen van de kantoren, toiletten en ook deels de productieruimte.

  • Polyvalent administratief bediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een marktleider in high-end gaming computers zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende om het team te versterken en een verdere groei te realiseren. Hiervoor zijn wij op zoek naar een commercieel talent met een boekhoudkundige achtergrond en een passie voor administratie. Functie: Met jouw gedrevenheid, passie en overtuiging zorg je ervoor dat je een kwaliteitsvolle ondersteuning biedt aan onze afdeling Sales, Marketing en Boekhouding. Inplannen van agenda’s, input van data, zowel digitaal als “manueel” klasseren en opvolging van mails is jou op het lijf geschreven. Je rapporteert aan de Sales Manager. Jouw werkweek loopt van maandag tem vrijdag.

  • Projectleider hout (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen-Gruitrode, zijn wij op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - Je staat in voor de opvolging van kleine en grote projecten - Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de werf - Je staat in voor opmetingen - Je plaatst bestellingen - Je neemt deel aan werfvergaderingen - Je werkt productietekeningen uit - Je volgt de plaatsing op - Je staat in voor de nacalculatie

  • chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je gaat op baan om de containers waar mensen hun tweedehands kledij in deponeren te ledigen. Dit gebeurt met de hand dus je moet zich voorstellen dat je manueel alle zakken in jouw vrachtwagen gooit. > als je wagen vol is of je hebt alle containers leeg gemaakt die op de planning staan brengt u deze naar de sorteercentra. De karren met zakken die u vulde gedurende de dag zal je hier van de vrachtwagen rijden en lege karren mee nemen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BRECHT (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Brecht zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • BEDIENDE MET KENNIS VERZEKERINGEN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ieper zijn wij op zoek naar een bediende op de administratieve afdeling. Jouw taken: Openen en beheren van nieuwe schadedossiers (brand, familiale en auto) - van A tot Z. Het verwerken van schadeaangiftes. Schadevergoedingsprocedures opstarten en opvolgen. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • jobstudenten McDonald's Knokke (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: MC DONALDS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jongens en meisjes vanaf 15 jaar om tijdens de vakanties en/of drukke weekends ons team te versterken.

  • Marketing bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag werken als student en ondertussen bijleren binnen je vakgebied? Wil je graag meehelpen in een groot en dynamisch bedrijf? Wil je graag meehelpen met een technisch tekenaar? Wij hebben de job die je zoekt. Voor een bedrijf in Lokeren zoeken we een student die doorheen het schooljaar 1 dag per week of om de 2 weken ken meewerken op de KAMO afdeling. Je zal de klantenportefeuille moeten aansterken metgrote klanten en zal daarbijhorend op zoek moeten gaan naar de juiste contactpersoon. Verder zal je instaan voor de employer branding voor dit bedrijf door hen meer te profilleren op social media.

  • Offsetdrukker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HALETRA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Haletra is op zoek naar een offsetdrukker voor het bedienen van typomachines, cilinderpersen, stansmachines en degels. Kwaliteitsbewust drukken volgens de allerlaatste normen en waarden. Ervaring met de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8KL) is een voordeel. Wat verwachten we van jou: Je bent technisch onderlegd en sterk kwaliteitsgericht Je bent gemotiveerd en flexibel Je bent bereid te werken in een tweeploegenstelsel Je bent een teamplayer Je werkt ordelijk en net

  • Sales & Media Advisor (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1664294-inline.html?cid=Partner_VDAB Realisatie van een hoogwaardig zesmaandelijks magazine, dat deel uitmaakt van een eigen interactief concept, een gezonde marketingmix en een digitaal platform, volop in ontwikkeling; Onder leiding van onze hoofdredacteur Stefaan Van Laere en grafisch designer Ellen Piot gaat ons magazine voortaan door het leven als het Ontdekkingsmagazine voor Levensgenieters; Een instapklaar commerciëel uitgewerkt concept met bewezen verkoopresultaten; Ruime commerciële ondersteuning, gekoppeld aan een voortdurende “on the field” begeleiding;

Zoek naar antwoorden van Marie Claire (Editeur SBPP) in sociale netwerken
Look for responds of Marie Claire (Editeur SBPP) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Marie Claire (Editeur SBPP). Laat een reactie achter voor Marie Claire (Editeur SBPP). Marie Claire (Editeur SBPP) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Marie Claire (Editeur SBPP). Leave a respond for Marie Claire (Editeur SBPP). Marie Claire (Editeur SBPP) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Marie Claire (Editeur SBPP) op de google maps. Adres en contacten Marie Claire (Editeur SBPP)
Location of Marie Claire (Editeur SBPP) on the google maps. Address and contacts of Marie Claire (Editeur SBPP)

Andere gerelateerde bedrijven als come Marie Claire (Editeur SBPP) Marie Claire (Editeur SBPP): VORMETAL O. & W. VLAAND. | DE WOLF KEUKENS | MAISON LA MARQUISETTE | WIJNS, PHILIPPE V. C. | MAISON MERTENS

Other related companies as Marie Claire (Editeur SBPP): VORMETAL O. & W. VLAAND. | DE WOLF KEUKENS | MAISON LA MARQUISETTE | WIJNS, PHILIPPE V. C. | MAISON MERTENS

Marie Claire (Editeur SBPP) is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Marie Claire (Editeur SBPP), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04379119873. Het bedrijf Marie Claire (Editeur SBPP) bevindt zich op het adres: Rue Neerveld 109; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 489,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Newspapers,magazines,periodicals - Publishers. Producten gemaakt in Marie Claire (Editeur SBPP) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Marie Claire (Editeur SBPP) is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Marie Claire (Editeur SBPP) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Marie Claire (Editeur SBPP), openstaande posities, locatie van Marie Claire (Editeur SBPP) op de kaart.

Marie Claire (Editeur SBPP) is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Marie Claire (Editeur SBPP), company assigned to the tax number BE04379119873. The company Marie Claire (Editeur SBPP) is located at the address: Rue Neerveld 109; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 489,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Newspapers,magazines,periodicals - Publishers. Products created in Marie Claire (Editeur SBPP) were not found.
The main activity of Marie Claire (Editeur SBPP) is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Marie Claire (Editeur SBPP) is not available. You also can look at reviews of Marie Claire (Editeur SBPP), open positions, location of Marie Claire (Editeur SBPP) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Marie Claire (Editeur SBPP), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Marie Claire (Editeur SBPP), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Marie Claire (Editeur SBPP), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Marie Claire (Editeur SBPP), employees, financial statistics.