Derniere Heure (La)-Les Sports

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Derniere Heure (La)-Les Sports
Private companiesBusiness Services • Derniere Heure (La)-Les Sports

Contactgegevens Derniere Heure (La)-Les Sports: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Derniere Heure (La)-Les Sports: address, phone, fax, email, website, opening hours

Derniere Heure (La)-Les Sports

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Emile Jacqmain 127; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 211 28 88 (+32-02 211 28 88) 02 211 28 88 (+32-02 211 28 88)

Fax (fax): 02 211 28 70 (+32-02 211 28 70) 02 211 28 70 (+32-02 211 28 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Derniere Heure (La)-Les Sports: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Derniere Heure (La)-Les Sports"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Derniere Heure (La)-Les Sports"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Derniere Heure (La)-Les Sports, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Derniere Heure (La)-Les Sports. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Derniere Heure (La)-Les Sports, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Derniere Heure (La)-Les Sports. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Derniere Heure (La)-Les Sports
Products information Derniere Heure (La)-Les Sports

BTW identificatienummer (tax): BE03193695068
Ondernemingsnummer: 5966369628
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 873,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Derniere Heure (La)-Les Sports zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Newspapers,magazines,periodicals - Publishers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Derniere Heure (La)-Les Sports
(Get full report from official database of BE for Derniere Heure (La)-Les Sports)

Aanvulling soorten activiteiten voor Derniere Heure (La)-Les Sports
Addition kinds of activities for Derniere Heure (La)-Les Sports

384499. Röntgenapparatuur en -buisjes, niet inbegrepen | X-ray apparatus and tubes, nec
07230101. Alfalfa cubing diensten | Alfalfa cubing services
20960101. Aardappelstokken | Potato sticks
25190204. Rattan meubels: opgevuld of gewoon | Rattan furniture: padded or plain
35429914. Plasma-spuitmetaalvormende machines | Plasma jet spray metal forming machines
50990401. Kinderwagens, kinderwagens en aanverwante producten | Baby carriages, strollers and related products
51310101. Breedgeweven stoffen | Broadwoven fabrics

Werken bij Derniere Heure (La)-Les Sports: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Derniere Heure (La)-Les Sports: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Derniere Heure (La)-Les Sports. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Derniere Heure (La)-Les Sports. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatbewerker/afleveraar BE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lommel zijn we op zoek naar een plaatbewerker die tevens zal instaan voor het afleveren van materialen op de werf/bij de klant.  Als plaatbewerker sta je in voor;  knippen, slijpen, cnc-ponsen van materialen in staal, voorgelakt staal, rvs en aluminium (na uitleg / instructies) Buigen / plooien van dun plaatwerk (dak / gevelmateriaal) Verpakken van productenAls afleveraar sta je in voor; het zorgvuldig afleveren van materialen

  • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle en Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Veldegem (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Uren en dagen zijn vrij te kiezen. Er is mogelijkheid om 3 of 4 dagen te werken of enkel voor- of namiddag.

  • vaste weekend student supermarkt te Sleidinge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sleidinge zijn we op zoek naar enkele gemotiveerde studenten! Wat? meewerken in de winkel (aanvullen + kassawerk)

  • Receptionist(e) - Student(e) weekend (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Studentenjob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een student die als receptionist wenst te werken. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • AFDELINGSVERANTWOORDELIJKE (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DECOSPAN

    Type: Vaste Job

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Bandenmonteur (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van zowel personenwagens als vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

  • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

  • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van Derniere Heure (La)-Les Sports in sociale netwerken
Look for responds of Derniere Heure (La)-Les Sports in social networks

Lees alle opmerkingen voor Derniere Heure (La)-Les Sports. Laat een reactie achter voor Derniere Heure (La)-Les Sports. Derniere Heure (La)-Les Sports bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Derniere Heure (La)-Les Sports. Leave a respond for Derniere Heure (La)-Les Sports. Derniere Heure (La)-Les Sports on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Derniere Heure (La)-Les Sports op de google maps. Adres en contacten Derniere Heure (La)-Les Sports
Location of Derniere Heure (La)-Les Sports on the google maps. Address and contacts of Derniere Heure (La)-Les Sports

Andere gerelateerde bedrijven als come Derniere Heure (La)-Les Sports Derniere Heure (La)-Les Sports: Banque Bruxelles Lambert SA | CENTRE AMINCISSEMENT CLARINS | Tiesters H | De Sport | Freesun

Other related companies as Derniere Heure (La)-Les Sports: Banque Bruxelles Lambert SA | CENTRE AMINCISSEMENT CLARINS | Tiesters H | De Sport | Freesun

Derniere Heure (La)-Les Sports is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Derniere Heure (La)-Les Sports, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03193695068. Het bedrijf Derniere Heure (La)-Les Sports bevindt zich op het adres: Boulevard Emile Jacqmain 127; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 873,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Newspapers,magazines,periodicals - Publishers. Producten gemaakt in Derniere Heure (La)-Les Sports zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Derniere Heure (La)-Les Sports is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Derniere Heure (La)-Les Sports is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Derniere Heure (La)-Les Sports, openstaande posities, locatie van Derniere Heure (La)-Les Sports op de kaart.

Derniere Heure (La)-Les Sports is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Derniere Heure (La)-Les Sports, company assigned to the tax number BE03193695068. The company Derniere Heure (La)-Les Sports is located at the address: Boulevard Emile Jacqmain 127; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 873,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Newspapers,magazines,periodicals - Publishers. Products created in Derniere Heure (La)-Les Sports were not found.
The main activity of Derniere Heure (La)-Les Sports is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Derniere Heure (La)-Les Sports is not available. You also can look at reviews of Derniere Heure (La)-Les Sports, open positions, location of Derniere Heure (La)-Les Sports on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Derniere Heure (La)-Les Sports, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Derniere Heure (La)-Les Sports, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Derniere Heure (La)-Les Sports, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Derniere Heure (La)-Les Sports, employees, financial statistics.