Club Activity

Contactgegevens Club Activity: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Club Activity: address, phone, fax, email, website, opening hours

Club Activity

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vrijheidstraat 15; 9140; Temse, België

Telefoon (phone): 03 711 27 22 (+32-03 711 27 22) 03 711 27 22 (+32-03 711 27 22)

Fax (fax): 03 744 16 06 (+32-03 744 16 06) 03 744 16 06 (+32-03 744 16 06)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Club Activity: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Club Activity"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Club Activity"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Club Activity, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Club Activity. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Club Activity, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Club Activity. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Club Activity
Products information Club Activity

BTW identificatienummer (tax): BE04279144287
Ondernemingsnummer: 4221740722
Hoofdstad (capital): 182,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 212,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Club Activity zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Newspapers,magazines,periodicals - Publishers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Club Activity
(Get full report from official database of BE for Club Activity)

Aanvulling soorten activiteiten voor Club Activity
Addition kinds of activities for Club Activity

10619905. Nikkelertswinning | Nickel ore mining
25129901. Juveniele meubels: gestoffeerd op houten frames | Juvenile furniture: upholstered on wood frames
28999915. Boorselder | Drilling mud
33990106. Zilver poeder | Silver powder
73891800. Ontwerpdiensten | Design services

Werken bij Club Activity: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Club Activity: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Club Activity. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Club Activity. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder (mét flexibiliteit) (M/V) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vervanging brugpensioen

    Robert Half is momenteel op zoek naar een hulpboekhouder (mét flexibiliteit) (M/V). Dit voor een groeiende familiale KMO regio Ieper. Als hulpboekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: Verkoopfacturatie Inboeken van aankoopfacturen Inboeken van financiële verrichtingen In beperkte mate debiteurenbeheer Ondersteunen van de collega boekhouder waar nodig Ad hoc administratieve taken Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Lasser | Conventioneel plaatbewerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is er mooier dan te werken in een familiale omgeving waar het geluid van de metaalbewerkingsmachines je als muziek in de oren klinkt? Hoe tof is dit? Ervoor zorgen dat de vele bestaande klanten zoals steeds tevreden klanten blijven, en het werk van jouw voorganger die binnenkort in pensioen gaat overnemen, dat is waar dit metaalbedrijf jou voor nodig heeft. Met jouw motivatie en jouw talent ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een aangename sfeer dat al meer dan 50 jaar bestaat, en dat een heel goede naam heeft binnen de metaalsector. Je zal er vooral actief zijn als lasser, en dat zowel halfautomaat, TIG als met de baguette, en als plaatbewerker aan een conventionele snij- en plooibank. Hiernaast zal je jouw kennis ook kunnen toepassen bij het monteren van machines in de werkplaats.

  • Tapijtafwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiele textielfirma zijn we op zoek naar een tapijtafwerkster.

  • ALL AROUND ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Als Allround Administratief Bediende ben je verantwoordelijk voor een divers takenpakket; - Administratieve taken ter voorbereiding van de boekhouding - Behandelen van telefonisch oproepen & e-mails - Klassement, stockbeheer Werkdagen: van dinsdag tot zaterdag

  • Sausbereiders (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf hemelse sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege – late – nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • KOELTECHNIEKER Regio Zeebrugge M/V (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren koeltechnieker. Als lid van een team koeltechniekers sta je naast storingsinterventies in voor zowel mechanisch als elektrisch onderhoud van industriële koelinstallaties. Je neemt actief deel aan, en neemt ook zelf initiatief voor, renovatie en verbeteringsprojecten. Hoewel jouw functie principieel wordt uitgeoefend in dagdienst ben je toch bereid, na een inwerkperiode, tot shiftwerk en weekendpermanentie met beurtrol om technische bijstand te verlenen.

  • Jobstudenten - verpleegkunde (vakanties en weekends) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: AZ Herentals

    Type: Studentenjob

    Functie Je ondersteunt de verpleegkundige equipe bij de zorg voor de patiënten. Profiel Je beschikt over een visum als zorgkundige; Je bent een gemotiveerde en leergierige student; Nauwkeurig en stipt behoren tot je positieve eigenschappen; Je draagt patiëntvriendelijkheid en respect hoog in het vaandel. Aanbod Je ontvangt verloning volgens PC 330, aangevuld met vergoeding woon-werkverkeer en een vergoeding bij onregelmatige prestaties; Je doet kennis en ervaring op in een verpleegafdeling. Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Lindsay De Winter - coördinator: 014/24.62.24.

  • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Search & Selection

    Type: Studentenjob

    Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

  • Project Manager Events regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je draagt de eindverantwoordelijkheid over een aantal projecten. Concreet behoort dit tot je takenpakket: Je zorgt voor de commerciële uitbouw van diverse projecten. Je stuurt hiervoor een team aan van accountmanagers en commerciële medewerkers; Je stelt begrotingen, marktanalyses, verlies- en winstberekeningen, etc. op; Je draagt de eindverantwoordelijkheid over alle uitgaande documenten en briefwisseling; Je stelt campagnes, folders, brochures en mailings op een creatieve manier op; Je rapporteert aan de Unit director.

  • SCHRIJNWERKER-Flightcasebouwer (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

    Type: Vaste Job

    Uw taak wordt het bouwen van onze topkwaliteit flightcases op maat en met aangepast binnenwerk.

  • Verkoper Residentieel (Beleggings)vastgoed (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: TRES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Be-Housing bestaat 35 jaar en bezit in Vlaanderen en Brussel meer dan 1000 gemeubelde flats, hotelkamers, serviceflats en vakantiewoningen. Voor de verkoop van individuele units voor eigen gebruik en als belegging zijn we op zoek naar een topverkoper die de mensen hierin kan begeleiden. Dit kan perfect als bijverdienste tijdens de avonduren en in het weekeinde

  • Flexi-jobs kassamedewerk(st)ers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van Club Activity in sociale netwerken
Look for responds of Club Activity in social networks

Lees alle opmerkingen voor Club Activity. Laat een reactie achter voor Club Activity. Club Activity bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Club Activity. Leave a respond for Club Activity. Club Activity on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Club Activity op de google maps. Adres en contacten Club Activity
Location of Club Activity on the google maps. Address and contacts of Club Activity

Andere gerelateerde bedrijven als come Club Activity Club Activity: Blanchisserie Visibly SA | DOMIEN DEQUEKER | VANTOMME - HOORNE | MAISON PHILO | MUS?E RURAL PLEIN AIR

Other related companies as Club Activity: Blanchisserie Visibly SA | DOMIEN DEQUEKER | VANTOMME - HOORNE | MAISON PHILO | MUS?E RURAL PLEIN AIR

Club Activity is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Club Activity, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04279144287. Het bedrijf Club Activity bevindt zich op het adres: Vrijheidstraat 15; 9140; Temse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 182,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 212,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Newspapers,magazines,periodicals - Publishers. Producten gemaakt in Club Activity zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Club Activity is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Club Activity is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Club Activity, openstaande posities, locatie van Club Activity op de kaart.

Club Activity is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Club Activity, company assigned to the tax number BE04279144287. The company Club Activity is located at the address: Vrijheidstraat 15; 9140; Temse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 182,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 212,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Newspapers,magazines,periodicals - Publishers. Products created in Club Activity were not found.
The main activity of Club Activity is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Club Activity is not available. You also can look at reviews of Club Activity, open positions, location of Club Activity on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Club Activity, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Club Activity, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Club Activity, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Club Activity, employees, financial statistics.