Van Den Bosch L

Contactgegevens Van Den Bosch L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Den Bosch L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Den Bosch L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelbaan 406; 2580; Putte, België

Telefoon (phone): 015 76 00 92 (+32-015 76 00 92) 015 76 00 92 (+32-015 76 00 92)

Fax (fax): +32 (61) 595-26-63 +32 (61) 595-26-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Den Bosch L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Den Bosch L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Den Bosch L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Den Bosch L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Den Bosch L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Den Bosch L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Den Bosch L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Den Bosch L
Products information Van Den Bosch L

BTW identificatienummer (tax): BE03532348632
Ondernemingsnummer: 1568817138
Hoofdstad (capital): 633,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 878,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Van Den Bosch L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Newspapers,magazines,periodicals - Distribution

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Den Bosch L
(Get full report from official database of BE for Van Den Bosch L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Den Bosch L
Addition kinds of activities for Van Den Bosch L

581203. Fastfood restaurants en stands | Fast food restaurants and stands
20130204. Ham, ingeblikt: Uit gekocht vlees | Ham, canned: from purchased meat
23819902. Handschoenbekleding, behalve bont | Glove linings, except fur
34310100. Badkamerinrichtingen, inclusief wastafels | Bathroom fixtures, including sinks
35449903. Stoten, vormen en stampen | Punches, forming and stamping
36410212. Verzegelde lage druk gaslichten | Sealed low-pressure gas lights
37990402. kruiwagens | Wheelbarrows
38240201. Teller type registers | Counter type registers
38299917. Shadowgraphs | Shadowgraphs
60999912. Automatisch teller machine (atm) netwerk | Automated teller machine (atm) network

Werken bij Van Den Bosch L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Den Bosch L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Den Bosch L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Den Bosch L. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende firma in de regio Waregem zijn we dringend op zoek naar een machine operator voor in de lijnzaadproductie.

  • Commercieel binnendienst medewerker M/V (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Moeskroen is op zoek naar een assistent manager MV Fr/Nl/Eng Als spilfiguur zal je onder andere instaan voor de volledige ondersteuning en rapportering aan het managment, klantencommunicatie, follow up van de klanten, interne helpdesk, opvolging beheer maatsoftware, externe communicatie. De taken van een assistent manager: de vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken beslissingen, dienstnota's, contracten behandelen en doorgeven, zowel intern als extern professionele informatie en reglementering bijwerken documenten archiveren en klasseren tools voor de opvolging van de activiteiten en situatieoverzichten vergaderingen voorbereiden en organiseren communicatieacties en evenementen plannen en organiseren klanten en leveranciers opvolgen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kessel-Lo - Leuven - Heverlee (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Veurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Torhout- vanaf 10 tot 38u per week (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is steeds op zoek naar huishoudhulpen die zeer gemotiveerd zijn en aan de slag willen in eigen regio, met gezinsvriendelijke werkuren en mooie loonvoorwaarden. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Vaste job, maaltijdcheques, spaarpunten, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Student Administratie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Tielt gaan we op zoek naar een student om onze administratie te versterken! Je kan je vrijmaken vanaf 8 oktober tot eind december, begin januari? Je kan je 3 dagen per week vrijmaken? Of bent veel halve dagen vrij? (Wij zijn zeker flexibel!) Dan ben jij de student die wij zoeken!! Taken: Prestaties Verlengen contracten Opmaak contracten Opvolgen studenten C4 - loonfiches meegeven Belangrijk - je hebt geen eindverantwoordelijkheid.

  • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

  • Inside Sales medewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Tienen, een internationale actieve speler in de automotive sector, zijn wij op zoek naar een gedreven Inside Sales mederwerker. Je zal voor 70% van je tijd instaan voor het contact met de klanten die via telefoon, fax of mail onderdelen willen bestellen. Op basis van deze aanvragen ben je in staat deze onderdelen op te zoeken en te verwerken via het systeem. Je staat in voor het logistieke, aankoop- en verkoopproces. Je staat ook in voor de follow-up bij eventuele problemen of extra vragen. Je takenpakket zal dus bestaan uit: De allround binnendienst-verkoop. Klantencontact (via telefoon, mail of fax). De opvolging van de orders in samenwerking met het magazijn en het atelier. Ben jij commercieel ingesteld en ga je voor 100% klanttevredenheid? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Mail snel je cv naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel opgevolgd.

  • Medewerker Verkoop 35u voor Geel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: KWANTUM

    Type: Vaste Job

    Dit ben jij : je bent op zoek naar een uitdagende baan in een gezellige werkomgeving waar de klant altijd centraal staat. Je vindt het leuk om onze klanten te helpen en te adviseren over onze eigentijdse en voordelige producten op alle afdelingen . Daarnaast beleef je plezier aan het hebben van contact met klanten en verwelkomt al onze klanten met een lach. Je verrast onze klanten met je goede service en helpt hen met de juiste keuze te maken uit ons assortiment. Na een inwerkperiode kun je op alle afdelingen van onze winkel worden ingezet. Je vindt het ook een uitdaging om samen met je team de omzetbudgetten te behalen. Verder verricht je allerlei werkzaamheden om de winkel er goed uit te laten zien, wij noemen dat het perfecte winkelbeeld, zodat de klant een optimale klantbeleving ervaart tijdens het winkelen.

  • Administratief verantwoordelijke - Ondersteuning HR en Boekhouding - FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het ondersteuningsteam van België. U coördineert en verzekert de uitvoering van uiteenlopende administratieve taken (samen met een collega die u aanstuurt), onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Financiën en HR, die de leiding heeft over België, Luxemburg en Zwitserland. Uw werk spitst zich toe op twee polen: HR-administratie Als eerste contactpersoon voor de consultants in België staat u in voor het dagelijkse administratieve beheer van de human resources: verwelkoming, integratie van nieuwe consultants en gedetacheerden, afhandeling van de procedures in geval van uitdiensttreding; beheer van de administratie van de consultants: opvolging van de onkostennota's, beheer van het materiaal, reserveringen van vervoer, parkings en accommodaties; beheer van het wagenpark van de vennootschap; opvolging van specifieke vragen van de consultants; voorbereiding van de bezoldigingen, beheer van afwezigheden, opmaak van sociale documenten …; beheer van allerlei opvolgingstabellen. Onthaal, office management en boekhouding U beheert de logistiek en materiële voorzieningen van het kantoor van Brussel en u biedt hulp aan de boekhouding: verwelkoming van bezoekers; beheer van de post; beheer van de voorraden en machines; beheer van de leveranciers en dienstverleners; ontvangst van facturen en controle; voorbereiding van de boekhoudkundige dossiers …

  • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

Zoek naar antwoorden van Van Den Bosch L in sociale netwerken
Look for responds of Van Den Bosch L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Den Bosch L. Laat een reactie achter voor Van Den Bosch L. Van Den Bosch L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Den Bosch L. Leave a respond for Van Den Bosch L. Van Den Bosch L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Den Bosch L op de google maps. Adres en contacten Van Den Bosch L
Location of Van Den Bosch L on the google maps. Address and contacts of Van Den Bosch L

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Den Bosch L Van Den Bosch L: RAYMOND JONCKHEERE | LM Cars | Vandecaetsbeek H | LA PETITE MAISON | CITIBANK JEMEPPE

Other related companies as Van Den Bosch L: RAYMOND JONCKHEERE | LM Cars | Vandecaetsbeek H | LA PETITE MAISON | CITIBANK JEMEPPE

Van Den Bosch L is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Den Bosch L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03532348632. Het bedrijf Van Den Bosch L bevindt zich op het adres: Mechelbaan 406; 2580; Putte. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 633,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 878,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Newspapers,magazines,periodicals - Distribution. Producten gemaakt in Van Den Bosch L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Den Bosch L is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Den Bosch L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Den Bosch L, openstaande posities, locatie van Van Den Bosch L op de kaart.

Van Den Bosch L is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Den Bosch L, company assigned to the tax number BE03532348632. The company Van Den Bosch L is located at the address: Mechelbaan 406; 2580; Putte. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 633,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 878,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Newspapers,magazines,periodicals - Distribution. Products created in Van Den Bosch L were not found.
The main activity of Van Den Bosch L is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Den Bosch L is not available. You also can look at reviews of Van Den Bosch L, open positions, location of Van Den Bosch L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Den Bosch L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Den Bosch L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Den Bosch L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Den Bosch L, employees, financial statistics.