GRAPHOPRINT SERVICES SA

Contactgegevens GRAPHOPRINT SERVICES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRAPHOPRINT SERVICES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRAPHOPRINT SERVICES SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Bd. General Jacques 135 1050 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-10-41-74-17 32-10-41-74-17

Fax (fax): 32-26-40-15-62 32-26-40-15-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRAPHOPRINT SERVICES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRAPHOPRINT SERVICES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRAPHOPRINT SERVICES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRAPHOPRINT SERVICES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRAPHOPRINT SERVICES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRAPHOPRINT SERVICES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRAPHOPRINT SERVICES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRAPHOPRINT SERVICES SA
Products information GRAPHOPRINT SERVICES SA

BTW identificatienummer (tax): BE07197937011
Ondernemingsnummer: 6590118408
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 604,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in GRAPHOPRINT SERVICES SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing and setting - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRAPHOPRINT SERVICES SA
(Get full report from official database of BE for GRAPHOPRINT SERVICES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRAPHOPRINT SERVICES SA
Addition kinds of activities for GRAPHOPRINT SERVICES SA

0271. Varkensdraende dieren en konijnen | Fur-bearing animals and rabbits
1446. Industrieel zand | Industrial sand
281603. Zwarte pigmenten | Black pigments
14599901. Bruciet mijnbouw | Brucite mining
23110104. Tailored jurk en sport jassen: mannen en jongens ' | Tailored dress and sport coats: men's and boys'
24260100. Meubel voorraad en onderdelen, hardhout | Furniture stock and parts, hardwood
26210308. Specialiteitenpapieren | Specialty papers
37990200. Recreatievoertuigen | Recreational vehicles
48999905. Satelliet grondstations | Satellite earth stations
87349904. Forensisch laboratorium | Forensic laboratory

Werken bij GRAPHOPRINT SERVICES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRAPHOPRINT SERVICES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRAPHOPRINT SERVICES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRAPHOPRINT SERVICES SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp Malle-Zoersel-Schilde 32u/week (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    4 gezinnen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 32u/week (ieders 8u) Door dat je bijna dagelijks bij je gezinnen over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. De gastgezinnen wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Dagen en uren in overleg met het gastgezin Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. Minder uren kunnen ook.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Herk-de-Stad en de omgeving

  • Huishoudhulp (M/V) regio Varsenare (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Barman - kelner STUDENT of FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Studentenjob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

  • PROJECTINGENIEUR (ENERGIEMANAGEMENT) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    * Investerings- en verbeterprojecten met focus op energiemanagement * Project management, Lean management * Dendermonde Voor onze klant, een internationale productieonderneming met een vestiging in de regio van Dendermonde, zijn wij vanuit Hays Engineering Gent op zoek naar een Projectingenieur. In de job van Projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de initiatie en opvolging van de investerings- en verbeterprojecten die hoofdzakelijk betrekking zullen hebben op energiebesparende maatregelen. Je doet dit voor de volledige vestiging in Dendermonde. Je zal de projecten van A-Z opvolgen: de studie- en engineeringfase, het selecteren van de leveranciers en aannemers, de technische uitwerking van de projecten, de opvolging en coördinatie van de planning, het bepalen van de prioriteiten, de financiële en budgettaire opvolging, de implementatie, installatie en oplevering van de projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende partijen en je zal nauw samenwerken met de andere interne afdelingen. Je zal ook diverse verbeterprojecten implementeren op basis van Lean Management.

  • After Sales Trainer (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · U staat in voor de organisatie en coördinatie van het opleidingsgebeuren voor onze klanten. · U verzorgt voortdurend de trainingssessies zodat en klanten en eigen medewerkers op de hoogte zijn van de technische nieuwigheden. · U geeft les als technisch instructeur aan de voertuig-techniekers van onze klanten. · U coördineert de opleidingsactiviteiten voor andere disciplines, hiervoor doet u beroep op vakmensen van ons bedrijf.

  • Zelfstandige dierenverzorger (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: KC SAPHO'S HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U staat in voor het in goede banen leiden van de zaak - Boxerfokkerij (omgaan met volwassen honden , pups , een geboorte kunnen begeleiden door dit te leren) - Honden- en katten pension (onderhouden van de verblijven en met alle karakters overweg kunnen, klanten te woord staan en hun viervoeter aannemen of teruggeven) - Algemeen (onderhouden van het domein) 70 procent is schoonmaakwerk Als zelfstandige : 1 dag in de week of twee dagen om de 2 weken Een aanvullende activiteit voor iemand die al een zelfstandige taak beoefent of als zelfstandige in bijberoep. De honden zijn gewoon om 's morgens om 7 uur wakker te worden. We zoeken iemand met ervaring in dergelijke sector.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

    Regio: Regio Bastogne

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Arts preventieve geneeskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG Insurance

    Type: Zelfstandige activiteit

    AG Insurance is de grootste verzekeringsmaatschappij in België. Wij verdelen onze producten via verschillende kanalen aan consumenten en bedrijven. Wij bieden het volledige gamma aan verzekeringsproducten aan: brand, auto, hospitalisatie, pensioensparen, groepsverzekering… AG Insurance stimuleert zijn klanten om te genieten van het leven, elke dag opnieuw. We zetten klanten aan om volop te leven en het leven te leiden dat ze echt willen: een gezin stichten, een huis kopen, reizen, nieuwe sporten ontdekken... Zonder zorgen, want wij steunen hen bij elk van die sleutelmomenten. Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Je functie Je onderzoekt medewerkers en neemt desgevallend preventieve maatregelen effen ter voorkoming van ziekten en spoort eventueel vroegtijdig ziekten en afwijkingen op. Je draagt actief bij aan de preventie van ziekten en afwijkingen door patiënten te adviseren over voeding, beweging/lichamelijke oefening, hygiëne en algemene gezondheid. Je legt de bevindingen vast in een elektronisch medisch dossier en draagt zorg voor het bijhouden en registreren van medische patiëntgegevens. Je vraagt laboratoriumtests en vooraf door de werkgever bepaalde preventieve diagnostische tests aan en analyseert de resultaten. Je verleent medische en administratieve bijstand bij arbeidsongevallen Je doet dringende medische urgenties, indien niet kan worden gewacht tot een afspraak bij de huisarts. Je draagt mee bij aan het algemene welzijn van onze medewerkers.

  • freelancer voor het begeleiden van workshops, kampen (LEUPEGEM)

    Regio: LEUPEGEM

    Bedrijf: CREAFANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    we zijn op zoek naar freelancers die op zelfstandige basis voor ons op pad kunnen gaan.

  • RESERVE Industrieel reinigers Lokeren / Sint-Niklaas 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Lokeren & Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van GRAPHOPRINT SERVICES SA in sociale netwerken
Look for responds of GRAPHOPRINT SERVICES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRAPHOPRINT SERVICES SA. Laat een reactie achter voor GRAPHOPRINT SERVICES SA. GRAPHOPRINT SERVICES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRAPHOPRINT SERVICES SA. Leave a respond for GRAPHOPRINT SERVICES SA. GRAPHOPRINT SERVICES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRAPHOPRINT SERVICES SA op de google maps. Adres en contacten GRAPHOPRINT SERVICES SA
Location of GRAPHOPRINT SERVICES SA on the google maps. Address and contacts of GRAPHOPRINT SERVICES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come GRAPHOPRINT SERVICES SA GRAPHOPRINT SERVICES SA: INSTITUT OCEANE ESTHETIKA | DE MUNTZOEKER | COMPUTRON GENT | Fotoatelier Van Den Bosch | HUIS DERENONCOURT

Other related companies as GRAPHOPRINT SERVICES SA: INSTITUT OCEANE ESTHETIKA | DE MUNTZOEKER | COMPUTRON GENT | Fotoatelier Van Den Bosch | HUIS DERENONCOURT

GRAPHOPRINT SERVICES SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is GRAPHOPRINT SERVICES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07197937011. Het bedrijf GRAPHOPRINT SERVICES SA bevindt zich op het adres: Bd. General Jacques 135 1050 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 604,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Printing and setting - machinery and equipment. Producten gemaakt in GRAPHOPRINT SERVICES SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GRAPHOPRINT SERVICES SA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRAPHOPRINT SERVICES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRAPHOPRINT SERVICES SA, openstaande posities, locatie van GRAPHOPRINT SERVICES SA op de kaart.

GRAPHOPRINT SERVICES SA is a company, that was registered 1996 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is GRAPHOPRINT SERVICES SA, company assigned to the tax number BE07197937011. The company GRAPHOPRINT SERVICES SA is located at the address: Bd. General Jacques 135 1050 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 604,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Printing and setting - machinery and equipment. Products created in GRAPHOPRINT SERVICES SA were not found.
The main activity of GRAPHOPRINT SERVICES SA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GRAPHOPRINT SERVICES SA is not available. You also can look at reviews of GRAPHOPRINT SERVICES SA, open positions, location of GRAPHOPRINT SERVICES SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRAPHOPRINT SERVICES SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRAPHOPRINT SERVICES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRAPHOPRINT SERVICES SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRAPHOPRINT SERVICES SA, employees, financial statistics.