Laro

Contactgegevens Laro: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Laro: address, phone, fax, email, website, opening hours

Laro

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpsstraat 112; 8340; Damme (Sijsele), België

Telefoon (phone): 050 37 04 99; 050 37 62 72 (+32-050 37 04 99; 050 37 62 72) 050 37 04 99; 050 37 62 72 (+32-050 37 04 99; 050 37 62 72)

Fax (fax): 050 37 62 72; 050 37 04 99 (+32-050 37 62 72; 050 37 04 99) 050 37 62 72; 050 37 04 99 (+32-050 37 62 72; 050 37 04 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Laro: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Laro"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Laro"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Laro, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Laro. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Laro, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Laro. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Laro
Products information Laro

BTW identificatienummer (tax): BE09975280761
Ondernemingsnummer: 8101837158
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 802,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Printing - General

Product categorie (product category): Newspapers,magazines,periodicals - Distribution

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Laro
(Get full report from official database of BE for Laro)

Aanvulling soorten activiteiten voor Laro
Addition kinds of activities for Laro

5199. Nondurable goods, nec | Nondurable goods, nec
358100. Automatische automaten | Automatic vending machines
20150304. Eieren, verwerkt: gedehydrateerd | Eggs, processed: dehydrated
20640101. Chocolade bedekte data | Chocolate covered dates
38270103. Cinetheodolites | Cinetheodolites
49590100. Onderhoud van wegen, luchthavens en parkeerplaatsen | Road, airport, and parking lot maintenance services
51490804. Melk, ingeblikt of gedroogd | Milk, canned or dried
51690101. Alkaline | Alkalines
62219903. Commodity traders, contracten | Commodity traders, contracts
80990101. Bloedbank | Blood bank

Werken bij Laro: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Laro: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Laro. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Laro. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een Contract Administrator (m/v). Als Contract Administrator behoren volgende aspecten tot je takenpakket: * Managen van contracten met vendoren en eindgebruikers; * Oppakken van alle 2e lijns vragen, verzoeken en wijzigingen over lopende contracten en/of klanten met een actief portfolio; * Identificeren van mogelijkheden tot proces verbeteringen; * Het opbouwen en in stand houden van een goede samenwerking met andere afdelingen; * Uitvoeren van niet-standaard activiteiten op te zorgen voor een correcte behandeling, uitvoering en output van incidenten uitzonderingen;

  • Chauffeur CE - Bulktransport (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Brecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Bij voorkeur heb je reeds ervarig met bulktransport, maar met de nodige motivatie voor een opleiding binnen het bedrijf kom je zeker ook in aanmerking! Je laat je zeker niet afschrikken door de nodige fysieke arbeid. Je hebt in elk geval zin om af en toe je handen vuil te maken! Flexibiliteit is zeer belangrijk, gezien je met zeer variabele uren werkt.

  • Automation Engineer m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkende firma in regio Menen zijn we op zoek naar een Automation Engineer! Het bedrijf is Europees marktleider met productievestigingen in België, Frankrijk en Kroatië. De onderneming bouwde de laatste jaren wereldwijd uit, wat resulteert in een continue groei en waarbij ze dus moeten investeren in medewerkers, machines, systemen en gebouwen. Wat houdt een job als Automation Engineer in? Meehelpen aan hoogtechnologische projecten in het Automatiseringsteam, je helpt er mee voor zorgen dat de investeringen en optimalisaties top zijn Je hebt een grote interesse voor servo en synchrone sturingen Je kan complexere problemen snel en correct analyseren Je gaat systemen opstarten en testfases uitbouwen Je gaat het automatiseringsproces van de productielijnen opzetten, optimaliseren en onderhouden van de volledige site Je bent mee met de nieuwe trend op vlak van automatisering door vakbeurzen te bezoeken en opleidingen te volgen Je werkt in een klein team van 3 automation engineers, dit om de samenwerking te bevorderen.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Waas & Dender (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Winkelmedewerker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job gaat vooral over het helpen aan de frisdrankafdeling en meehelpen in het magazijn. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: klanten verder helpen vrachtwagen mee helpen lossen aanvullen van frisdrank

  • PLC programmeur (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als plc-programmeur ben je verantwoordelijk voor de programmatie, opvolging en implementatie van de PLC-applicaties van A tot Z. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: · Je staat in voor de PLC optimalisaties van bestaande programma's en foutanalyses. · Je maakt de nodige elektrische schema's op en zorgt voor de nodige aanpassingen. · Je visualiseert de werking van de machine via het controlepaneel · Je test de geschreven programma's zelfstandig uit voor ingebruikname. · Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen. · Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies.

  • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Plaatser van modern schrijnwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van stalen schrijnwerk. Dit zijn voornamelijk ramen, deuren, balustrades en grotere stalen constructies. Je werkt hiervoor steeds op verplaatsing.

  • Apotheek afgevaardigde met een eerste bewezen sales ervaring! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Quintiles

    Type: Vaste Job

    Professionals in de gezondheidszorg overtuigen Een specifiek product of therapeutisch domein beheren Als apotheek afgevaardigde, ben je de cruciale link tussen je pharmaceutisch bedrijf en de apotheek in je regio. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van een verschillende producten in jouw territorium, en voor het opbouwen van waardevolle partnerships met belangrijke besluitvormers binnen de gezondheidszorg, in dit geval de apothekers. Je benut je externe sales ervaring op het vlak van verkopen en onderhandelen, je te positioneren en van de concurrentie en jezelf te onderscheiden. Belangrijke professionals in de gezondheidszorg overtuigen Zelfstandig werken op basis van een sterke ondersteuning Samen gaan we voor vooruitgang binnen de gezondheidszorg Profiel * Je beschikt over een hoger diploma, Master en/of Bachelor +3/+4 (wetenschappelijk, paramedisch of commercieel). * Je beschikt over een eerste professionele ervaring : enkel kandidaturen met een eerste externe sales ervaring worden in aanmerking genomen * Je bent enthousiast – leergierig – positief ingesteld – resultaatgericht – ondernemend en flexibel * Je beschikt over uitstekende communicatieve en relationele vaardigheden * Je beschikt over een rijbewijs, type B * Je hebt een bovengemiddelde affiniteit met het medisch/wetenschappelijke vakgebied * Je houdt van verkoop & koude prospectie schrift je allesbehalve af We zoeken mensen woonachtig op de volgende regio's : - Anwterpen - Limburg - Oost Vlaanderen - West Vlaanderen

  • Docent Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Westende (Priorijlaan) (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Westende (Priorijlaan)

  • Flexijob (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: E10 HOEVE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken mensen die op hun vrije dagen een centje willen bijverdienen in onze feestzalen . Personen met een verzorgt voorkomen , die in onze feestzalen op verschillende tijdstippen mee willen opdienen , of zalen mee klaar te maken voor de feesten . Ervaring niet noodzakelijk , doch een verzorgt voorkomen , willen werken . Opleiding wordt voorzien .

Zoek naar antwoorden van Laro in sociale netwerken
Look for responds of Laro in social networks

Lees alle opmerkingen voor Laro. Laat een reactie achter voor Laro. Laro bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Laro. Leave a respond for Laro. Laro on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Laro op de google maps. Adres en contacten Laro
Location of Laro on the google maps. Address and contacts of Laro

Andere gerelateerde bedrijven als come Laro Laro: GHEMAR SA | PAUL PELLENS | A.I.C. BVBA | ASFALTWERKEN VANDENBULCKE | VOYAGES STARBUS

Other related companies as Laro: GHEMAR SA | PAUL PELLENS | A.I.C. BVBA | ASFALTWERKEN VANDENBULCKE | VOYAGES STARBUS

Laro is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Laro, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09975280761. Het bedrijf Laro bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 112; 8340; Damme (Sijsele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 802,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Newspapers,magazines,periodicals - Distribution. Lijst met producten zijn Printing - General.
De hoofdactiviteit van Laro is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Laro is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Laro, openstaande posities, locatie van Laro op de kaart.

Laro is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Laro, company assigned to the tax number BE09975280761. The company Laro is located at the address: Dorpsstraat 112; 8340; Damme (Sijsele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 802,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Newspapers,magazines,periodicals - Distribution. List of products are Printing - General.
The main activity of Laro is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Laro is not available. You also can look at reviews of Laro, open positions, location of Laro on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Laro, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Laro, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Laro, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Laro, employees, financial statistics.