Centrale Boekhandel

Contactgegevens Centrale Boekhandel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centrale Boekhandel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centrale Boekhandel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Margarethaplein 2; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 22 14 53 (+32-016 22 14 53) 016 22 14 53 (+32-016 22 14 53)

Fax (fax): +32 (12) 330-62-27 +32 (12) 330-62-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centrale Boekhandel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centrale Boekhandel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centrale Boekhandel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centrale Boekhandel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centrale Boekhandel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centrale Boekhandel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centrale Boekhandel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centrale Boekhandel
Products information Centrale Boekhandel

BTW identificatienummer (tax): BE09839324951
Ondernemingsnummer: 5268737792
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 490,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Centrale Boekhandel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Newspapers,magazines,periodicals - Distribution

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centrale Boekhandel
(Get full report from official database of BE for Centrale Boekhandel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centrale Boekhandel
Addition kinds of activities for Centrale Boekhandel

359400. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
30699914. Pompmouwen, rubber | Pump sleeves, rubber
35669904. Snelheidswisselaars (krachtoverbrenging apparatuur), behalve auto | Speed changers (power transmission equipment), except auto
38120306. Radarsystemen en apparatuur | Radar systems and equipment
38410207. Gastroscopen, behalve electromedical | Gastroscopes, except electromedical
57350201. Audio tapes, vooraf opgenomen | Audio tapes, prerecorded
59991301. schoonheidsmiddelen | Cosmetics

Werken bij Centrale Boekhandel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centrale Boekhandel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centrale Boekhandel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centrale Boekhandel. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur elektrische laadpunten | residentieel elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit, zonnepanelen en elektrische laadpunten, zijn wij op zoek naar een installateur voor laadpunten van hybride en elektrische wagens. Je takenpakket omvat: Installatie van elektrische laadpunten voor auto's Zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken Opmaken van elektrische schema's Foutopsporing Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je start telkens tussen 6 en 7 uur 's morgens vanuit Herenthout en je werkt op verplaatsing in de brede regio Antwerpen/Kempen/Vlaams-Brabant.

  • Arbeider vlasbewerking (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de productieafdeling. De vlasbalen worden machinaal aangebracht. Ze zijn voorzien van een touw, dit touw moet je uithalen en op een spoel draaien die dan machinaal opgewonden wordt. Jij zorgt ervoor dat het vlas mooi verspreidt wordt op de werkband en dat er geen gaten in zitten. Het vlas wordt dan bewerkt in de machine. De stenen en afval worden eruit gehaald. Het kan soms wel een stoffige omgeving zijn (er zijn wel afzuigmachines aanwezig). In de verpakkingsafdeling wordt de controle gedaan van het bewerkte vlas, je haalt de kleurverschillen eruit. In de zomermaanden wordt het vlas geoogst. De werkuren zijn van 8 u tot 12u en van 13u tot 17u . In het voorjaar gaat men vooral zaaien van het vlas.

  • OPERATOR 2 ploegen (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma te Dottignies gaan wij op zoek naar een operator 2 ploegen. je staat in voor het instellen en bedienen van de machine je zorgt voor een goede kwaliteit van het product en detecteert fouten.

  • Hulp installateur sanitair en verwarming (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    leggen van leidingen ketels aansluiten ketels vervangen sleuven slijpen vloerverwarming leggen zonneboilers aansluiten collectoren ophangen , beugels ophangen radiatoren ophangen

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent winkels (m/v) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Teamleader Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterke groei gekend de laatste 3 jaar Modern, ruim kantoor Goeie work-life balance Voor deze functie zoeken we iemand die gebeten is door het technische aspect van Beleggingen. Jouw takenpakket omvat: Jij bent de expert die een grote affiniteit heeft met beleggingen, maar ook beschikt over technische vaardigheden Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Adviseurs Beleggingen verspreid over de 5 kantoren. Je fungeert dan ook als sparringpartner en draagt proactief ideeën aan om de processen te optimaliseren. Je beantwoordt alle complexe technische vragen.

  • Magazijnier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: YGO Interieur en Accessoires

    Type: Vaste Job

    Jouw functie? Je bent verantwoordelijk voor het beheer van inkomende goederen: ontvangst, controle, registratie, labelen, .. Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten en de opvolging van herstelstukken en retours Je staat in voor het transfereren van goederen tussen onze verschillende vestigingen

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Gents Autobedrijf

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en mechanische herstellingen personenwagens.

  • Schrijnwerker/Interieurbouwer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WILLEKENS TIJL

    Type: Vaste Job

    Wegens snelle groei zoeken wij een schrijnwerker/interieurbouwer (M/V) die het team komt versterken voor het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk. Je vervaardigt en plaatst keukens en inbouwkasten met behulp van de modernste machines. Je maakt en plaatst houten interieurelementen in een gebouw. Je doet o.a. het afkasten van ramen en deuren. Je plaatst binnendeuren en omlijstingen. Je werkt met hout en plaatmaterialen op basis van hout. Je werkt in een atelier met moderne machines en op werven voor nieuwbouw en renovatie. Je werkt meestal in een ploeg. Soms maak je verre verplaatsingen naar de werf. Je past de milieu- en veiligheidsregels strikt toe. Je werkuren zijn regelmatig, maar kunnen variëren naargelang de opdracht.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van Centrale Boekhandel in sociale netwerken
Look for responds of Centrale Boekhandel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centrale Boekhandel. Laat een reactie achter voor Centrale Boekhandel. Centrale Boekhandel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centrale Boekhandel. Leave a respond for Centrale Boekhandel. Centrale Boekhandel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centrale Boekhandel op de google maps. Adres en contacten Centrale Boekhandel
Location of Centrale Boekhandel on the google maps. Address and contacts of Centrale Boekhandel

Andere gerelateerde bedrijven als come Centrale Boekhandel Centrale Boekhandel: Lammens F | COIFFURE CRISTINA M. | DE ZVENSTERRE | DIAMOND HOUSE | LE P'TIT PLUS

Other related companies as Centrale Boekhandel: Lammens F | COIFFURE CRISTINA M. | DE ZVENSTERRE | DIAMOND HOUSE | LE P'TIT PLUS

Centrale Boekhandel is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centrale Boekhandel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09839324951. Het bedrijf Centrale Boekhandel bevindt zich op het adres: Margarethaplein 2; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 490,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Newspapers,magazines,periodicals - Distribution. Producten gemaakt in Centrale Boekhandel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centrale Boekhandel is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centrale Boekhandel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centrale Boekhandel, openstaande posities, locatie van Centrale Boekhandel op de kaart.

Centrale Boekhandel is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centrale Boekhandel, company assigned to the tax number BE09839324951. The company Centrale Boekhandel is located at the address: Margarethaplein 2; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 490,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Newspapers,magazines,periodicals - Distribution. Products created in Centrale Boekhandel were not found.
The main activity of Centrale Boekhandel is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Centrale Boekhandel is not available. You also can look at reviews of Centrale Boekhandel, open positions, location of Centrale Boekhandel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centrale Boekhandel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centrale Boekhandel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centrale Boekhandel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centrale Boekhandel, employees, financial statistics.