Buyens L

Contactgegevens Buyens L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Buyens L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Buyens L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 14; 2920; Kalmthout, België

Telefoon (phone): 03 667 22 10 (+32-03 667 22 10) 03 667 22 10 (+32-03 667 22 10)

Fax (fax): +32 (59) 624-59-95 +32 (59) 624-59-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Buyens L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Buyens L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Buyens L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Buyens L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Buyens L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Buyens L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Buyens L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Buyens L
Products information Buyens L

BTW identificatienummer (tax): BE02937988281
Ondernemingsnummer: 4819671630
Hoofdstad (capital): 383,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 705,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Buyens L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Newspapers,magazines,periodicals - Distribution

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Buyens L
(Get full report from official database of BE for Buyens L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Buyens L
Addition kinds of activities for Buyens L

253199. Openbare bouw- en bijbehorend meubilair, nec | Public building and related furniture, nec
289904. Flares, vuurwerk en dergelijke preparaten | Flares, fireworks, and similar preparations
362101. Elektrische motor en generator onderdelen | Electric motor and generator parts
20990401. Witwortelwortel, gedroogd | Chicory root, dried
32720201. Batterijputten of dozen, beton | Battery wells or boxes, concrete
37159906. Aanhangwagens of bestelwagens voor het vervoer van paarden | Trailers or vans for transporting horses
38299901. Anamometers | Anamometers
39520208. Easels, artiesten ' | Easels, artists'

Werken bij Buyens L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Buyens L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Buyens L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Buyens L. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/ lader-losser DAG (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het manueel laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de ontvangst en opslag van goederen in het magazijn.

  • INTERNATIONAAL TRANSPORTPLANNER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de invulling van de rol van internationaal transportplanner zijn wij op zoek naar iemand met uitstekende planningsvaardigheden. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen voor het aan jou toegewezen verkeer zodat transporten rendabel en tijdig verlopen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen! Je hebt de volgende taken: -Je contacteert onderaannemers en geeft de transportopdrachten door. -Je zorgt voor een optimale beladingsgraad en zoekt terugvrachten. -Je verwerkt administratief de verzendingen en geeft instructies aan het magazijn. -Je overhandigt de nodige transportdocumenten aan chauffeurs. -Je geeft douane-instructies door. -Je behandelt klachten tijdig en efficiënt. -Je volgt de markt commercieel op en geeft wijzigingen of bijzonderheden door aan je supervisor.

  • Arbeider Spoorwegen (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Destelbergen, gespecialiseerd in de spoorwegen, zijn wij dringend op zoek naar 5 SPOORWEGARBEIDERS (M/V).  Ervaring is een pluspunt, maar onze klant investeert in zijn medewerkers. Ben jij gemotiveerd en wil je een mooie cent verdienen in de bouw, dan is deze job op jouw lijf geschreven. Je vertrekt in team naar de verschillende werven, deze liggen over heel Vlaanderen en je dag ziet er als volg uit: Bils plaatsen kabels trekken putten graven materialen verplaatsen

  • Magazijnier (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Merksem zijn wij dringend op zoek naar een Magazijnier (M/V):   Functieomschrijving:   U staat in voor het laden en lossen van containers, inpakken van meubelen en na verloop van tijd zal u ook instaan voor het orderpicken

  • Student (m/v) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Job details Ben je een echte golf liefhebber en ken je Berlare, Temse, Lokeren, Deinze of Aalst uit je broekzak? Dan is de functie als student stadsbegeleiding met minigolf perfect voor jou! Wat doe je precies? Je begeleidt een groep doorheen de stad en dit in combinatie met minigolf. De tour duurt ongeveer 3 uur, hierbij heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je maakt vertel je een leuk weetje. Dit kan een belangrijk monument zijn maar ook een kerk,…. De groep mag dan een balletje slaan naar het belangrijk item. Dit zijn speciale balletjes die geen schade kunnen veroorzaken aan de straat of het aan het belangrijk item. Je houdt aan de hand van een score blad bij wie met de minste slagen het doel heeft bereikt. Die persoon is dan uiteraard de winnaar.

  • Logistieke humoristische medewerker (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THE STREET FOOD COMPANY

    Type: Vaste Job

    Je bent rammend sterk, fitness heb je niet nodig want hier doe je al het loop en hefwerk. Je bent handiger met een transpallet en het inladen van camionetten dan de meeste van je vrienden – zijn wij tenslotte ook. Je haat slordige mensen en hebt veel gevoel voor humor. Bent een detail fucker. Je bent ontzettend flexibel en staat stevig met twee benen op de grond. Je hoeft niet per se ervaring te hebben in een soortgelijke functie, maar je moet dit heel graag willen. Je bent leergierig en hebt de wil om vooruit te gaan. Je hebt default een glimlach op je gezicht – wij doen ook alles voor een glimlach. We kunnen het goed met elkaar vinden.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier zijn wij op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan je op beide locaties werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Account Manager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen.

  • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    De job in een notendop Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Kortrijk: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal. De ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE OPVANG

    Type: Werfreserve

    Je staat als kinderbegeleider in voor de buitenschoolse opvang van kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Daarnaast heb je ook de nodige aandacht voor verzorging, rust en hygiëne. Je werkt samen in een team. Je informeert de ouders over het verloop van de opvangdag.

  • flexijob kelner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van Buyens L in sociale netwerken
Look for responds of Buyens L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Buyens L. Laat een reactie achter voor Buyens L. Buyens L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Buyens L. Leave a respond for Buyens L. Buyens L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Buyens L op de google maps. Adres en contacten Buyens L
Location of Buyens L on the google maps. Address and contacts of Buyens L

Andere gerelateerde bedrijven als come Buyens L Buyens L: MICHELLE LECRENIER | RUDI JOOSEN | HET ANDERE GESCHENK | INTER AUTO D?PANNAGES | BAUDOUIN LINDEN

Other related companies as Buyens L: MICHELLE LECRENIER | RUDI JOOSEN | HET ANDERE GESCHENK | INTER AUTO D?PANNAGES | BAUDOUIN LINDEN

Buyens L is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Buyens L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02937988281. Het bedrijf Buyens L bevindt zich op het adres: Kerkstraat 14; 2920; Kalmthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 383,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 705,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Newspapers,magazines,periodicals - Distribution. Producten gemaakt in Buyens L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Buyens L is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Buyens L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Buyens L, openstaande posities, locatie van Buyens L op de kaart.

Buyens L is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Buyens L, company assigned to the tax number BE02937988281. The company Buyens L is located at the address: Kerkstraat 14; 2920; Kalmthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 383,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 705,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Newspapers,magazines,periodicals - Distribution. Products created in Buyens L were not found.
The main activity of Buyens L is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Buyens L is not available. You also can look at reviews of Buyens L, open positions, location of Buyens L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Buyens L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Buyens L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Buyens L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Buyens L, employees, financial statistics.