't Voske

Contactgegevens 't Voske: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 't Voske: address, phone, fax, email, website, opening hours

't Voske

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpsplein 9; 3080; Tervuren (Vossem), België

Telefoon (phone): 02 767 16 47 (+32-02 767 16 47) 02 767 16 47 (+32-02 767 16 47)

Fax (fax): +32 (82) 346-69-48 +32 (82) 346-69-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 't Voske: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'t Voske"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'t Voske"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 't Voske, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 't Voske. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 't Voske, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 't Voske. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 't Voske
Products information 't Voske

BTW identificatienummer (tax): BE08408081054
Ondernemingsnummer: 4080291748
Hoofdstad (capital): 225,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 496,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in 't Voske zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Newspapers,magazines,periodicals - Distribution

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 't Voske
(Get full report from official database of BE for 't Voske)

Aanvulling soorten activiteiten voor 't Voske
Addition kinds of activities for 't Voske

233501. Bruids- en formele jurken | Bridal and formal gowns
239904. Riem- en riemproducten | Belting and belt products
243900. Structurele houtdelen, nec | Structural wood members, nec
637101. pensioenen | Pensions
30890212. Lampen en tinten, kunststoffen | Lamp bases and shades, plastics
31310000. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
32720322. Grafstenen, prefab terrazzo of beton | Tombstones, precast terrazzo or concrete
38269910. microzuilen | Microprobes
55719903. bromfietsen | Mopeds
76220100. Reparatie van communicatieapparatuur | Communication equipment repair

Werken bij 't Voske: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 't Voske: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 't Voske. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 't Voske. Looking for open vacancies in other companies

  • ONDERSTEUNEND COMMERCIEEL BEDIENDE ACCOUNT MANAGER MET GOEIE TALENKENNIS FRANSE MARKT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Tielt zijn wij op zoek naar een ondersteunend commercieel bediende Frans markt. Je staat in voor: - een correcte klantenservice - opmaken van de offertes - klachtenbehandeling - volledige dossieropvolging

  • Graafkraanmachinist (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meewerkend graafkraanmachinist voor de grondwerken dit voor de machine  Hitachi 8 ton

  • Huishoudhulp Brugge (8200) Uurrooster te bespreken! (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio (groot) Brugge Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • Student winkelmedewerkster (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Keerbergen zijn we op zoek naar een student om te werken in de Herfstvakantie. Je zal de winkel mee ondersteunen waar nodig is.

  • Medewerker verzekeringen (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    Als medewerker in de verzekeringen zorg je voor de opvolging van het schadebeheer en ben je de tussenschakel tussen klant en maatschappij. Aan de klant bied je telefonisch en face-to-face de nodige ondersteuning en informatie aan. Ook heb je de nodige achtergrond en kennis van de belastingstak zodat je klanten kan helpen met het invullen van hun belastingsbrief.  Samen met de zaakvoerders sta je in voor de verdere uitbouw van het kantoor. Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten, een onafhankelijk verzekeringsmakelaar gelegen in Passendale , zijn wij momenteel op zoek naar een medewerker verzekeringen. Onze klant richt zich zowel tot particulieren, als tot bedrijven en organisaties en bieden een 40-jarige know how op vlak van verzekeringen en kredieten. Ze dragen kwaliteit hoog in het vaandel. 

  • Poetshulp in de zorg regio Lubbeek-Boutersem-Bierbeek (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • Assistant -Shopmanager+ Assistant -B2B Manager M/V Computer Checkpoint Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Assistant-shopmanager die tevens ook de B2B Manager zal assisteren voor regio Gent. Als Assistant-Shopmanager ben je de rechterhand van de Shopmanagers van de filialen te Gent zijnde Oostakker en Sint-Denijs-Westrem. Bij afwezigheid van de Shopmanager, zorg je voor de taakverdeling en praktische zaken van de winkel. Je vindt het belangrijk dat de winkel er piekpijn uit ziet en elk lid van het verkoopsteam op de hoogte is van de meest recente promoties en acties van Telenet, Eneco, Apple, HP en alle andere merken. Je bent, samen met de Shopmanagers, de drijvende kracht voor de commerciële en financiële resultaten van de winkel. Je laat geen klant naar buiten gaan zonder dat hij/zij uitstekend werd geholpen. Jouw collega's kunnen bij jou terecht indien er escallaties zouden zijn of indien ze vragen hebben over de producten en diensten. Je zal een aantal administratieve taken uitvoeren, maar staat net zoals je filiaalverantwoordelijke steeds naast je teamleden mee in de verkoop. Het grootste deel van je takenpakket bestaat dan ook uit zelf mee verkopen want jouw hart gaat sneller slaan van verkopen.Je communiceert op een duidelijke manier met de zaakvoerder en je team! Als Assistant-B2B Manager ben je tevens de rechterhand van de B2B Manager voor onze zakelijke klanten en scholen regio Gent. Je maakt afspraken met de zaakvoerders mbt telecom, energie of it projecten en doet ook aan prospectie. Dit alles in samenspraakt met de B2B Manager.

  • Veiligheidschef niveau 1 (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van het team van onze klant zijn wij momenteel op zoek naar een extra veiligheidscoördinator niveau A. Onze klant is een totaaladviseur voor bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordening. Een totaaladvies onderscheidt zich van een gewoon advies door rekening te houden met alle facetten van de vraag, dus ook met het resultaat. De verschillende specialisten van onze klant combineren hun knowhow tot een stevig onderbouwd, vooruitziend en volledig dossier. Zij begeleiden hun klanten op een persoonlijke, betrokken manier mee tot de concretisering, waar mogelijk met een resultaatsverbintenis. De resultaatgerichte totaalaanpak is gericht op overheidsdiensten, bedrijven en privépersonen die in een complexe economische en juridische omgeving toch snel vooruit willen met hun projecten.

  • OPERATOR VOLCONTINUE - GOED BETAALD - REGIO OUDENAARDE (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Werfreserve

    Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een cleanroom (d.w.z. je draagt een pak).

Zoek naar antwoorden van 't Voske in sociale netwerken
Look for responds of 't Voske in social networks

Lees alle opmerkingen voor 't Voske. Laat een reactie achter voor 't Voske. 't Voske bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 't Voske. Leave a respond for 't Voske. 't Voske on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 't Voske op de google maps. Adres en contacten 't Voske
Location of 't Voske on the google maps. Address and contacts of 't Voske

Andere gerelateerde bedrijven als come 't Voske 't Voske: DANNY BEYLTIENS | AB Assurfin | KEUKENS OKE | GINO DE RUYSSCHER | Boveco BVBA

Other related companies as 't Voske: DANNY BEYLTIENS | AB Assurfin | KEUKENS OKE | GINO DE RUYSSCHER | Boveco BVBA

't Voske is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 't Voske, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08408081054. Het bedrijf 't Voske bevindt zich op het adres: Dorpsplein 9; 3080; Tervuren (Vossem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 225,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 496,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Newspapers,magazines,periodicals - Distribution. Producten gemaakt in 't Voske zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 't Voske is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 't Voske is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 't Voske, openstaande posities, locatie van 't Voske op de kaart.

't Voske is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is 't Voske, company assigned to the tax number BE08408081054. The company 't Voske is located at the address: Dorpsplein 9; 3080; Tervuren (Vossem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 225,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 496,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Newspapers,magazines,periodicals - Distribution. Products created in 't Voske were not found.
The main activity of 't Voske is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of 't Voske is not available. You also can look at reviews of 't Voske, open positions, location of 't Voske on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 't Voske, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 't Voske, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 't Voske, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 't Voske, employees, financial statistics.