STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA

Contactgegevens STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 39C; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 228 52 34 (+32-09 228 52 34) 09 228 52 34 (+32-09 228 52 34)

Fax (fax): 09 228 63 01 (+32-09 228 63 01) 09 228 63 01 (+32-09 228 63 01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA
Products information STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06252014160
Ondernemingsnummer: 1333160400
Hoofdstad (capital): 911,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 700,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Data processing - Software

Product categorie (product category): Networks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA
(Get full report from official database of BE for STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA
Addition kinds of activities for STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA

01190102. Cowpea boerderij | Cowpea farm
32690401. Lampenbasis, aardewerk | Lamp bases, pottery
37140117. Manifolds, motorvoertuig | Manifolds, motor vehicle
39999935. Zeepautomaten | Soap dispensers
50230105. Keukengerei en keukengerei, nec | Kitchen tools and utensils, nec

Werken bij STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Deze vacature betreft dagritten, u hoeft niet uit te slapen. Je doet 3 maanden ophaling van slachtafval. De overige maanden voer je het eindproduct rond in citern, kippers of containers. Het opstart uur is afhankelijk van welke chauffeur je vervangt.

  • Productiemedewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Takenpakket: - Bedienen van de machine - Grondstoffen toevoegen in de machine - Inpakwerk van afgewerkte producten - Kwaliteitscontrole - Ponsen, knippen, strippen maken, ...

  • Winkelmedewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Studentenjob

    Je werkt mee achter de schermen in de "keuken" voor de bereiding van slaatjes, broodjes en verse voorverpakte maaltijden. Je springt in aan de kassa (50%) Je helpt mee aan de verkoop van de vlees- en kaaswaren Je vult rekken aan Je helpt klanten verder

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Gezocht: Enthousiaste en sociale studenten voor in de eventsector (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Technisch raadgever-verkoper Auto5 Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AUTO 5 (MOBIVIA Group)

    Type: Vaste Job

    Een boeiende en gevarieerde job in de verkoop waarbij zowel het winkelgedeelte als de werkplaats aan bod komen. -Aanvullen en op orde houden van de winkel -Controleren en uitpakken van leveringen -Kassawerk -De klant adviseren bij zijn aankopen -De behoeften van de klant identificeren en vervolgens werkfiches opmaken voor de wagens die binnenkomen -Onderdelen opzoeken en bestellen, bestekken maken, opvolgen van de werkplanning van het atelier

  • Application engineer (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als application engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van WMS/EDI implementaties. Dit zal je doen voor nieuwe klanten alsook voor bestaande klanten. Tot jouw takenpakket behoren onderstaande taken: Je bent verantoordelijk voor het leiden van functionele en technische gesprekken met de klant en met het projectteam. Je defineert vernieuwde en innovatieve supply chain oplossingen met een geïntegreerd IT concept. Je toets de operationele haalbaarheid af en verfijnt dit met interne partijen. Je stelt een functoneel en technisch solutions design op. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van een EDI architectuur tussen de klant, firma, transporteurs en eindklanten. Je analyseert de samenhang tussen de bedrijfsprocessen, de gebruikers en de operationele software. Je geeft advies over de inrichting van nieuwe bedrijfsprocessen. Je biedt 2nd line-support.

  • Ontwerpingenieur Machinebouw (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JobIT

    Type: Vaste Job

    Als Ontwerpingenieur Machinebouw ontwerp je machines, tooling en systemen op maat van de klant. De uitwerking van het project start bij jou. Je dimensioneert en selecteert de te gebruiken componenten. Je doet de begeleiding of de uitwerking van de detailengineering. Je begeleidt de opmaak van het werkplaatsdossier en de voorbereiding van de bestellingen van de materialen en de inkoopdelen. Als Ontwerpingenieur Machinebouw volg je de montage in overleg met de werkplaatsverantwoordelijke op. Je stelt het machinedossier samen of begeleidt dit. Je test jouw ontwerp in de werkplaats van mijn klant en/of bij hun klant. Je ondersteunt de technische opmaak van offertes.

  • Junior Accountant in Accountantskantoor (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CERTAFIN

    Type: Vaste Job

    Certafin is een accountantskantoor dat zich richt op ondernemers, vrije beroepen en zelfstandigen die beroep willen doen op haar uitstekende vakkennis en service op gebied van accountancy, analytische boekhouding, fiscaal en financieel management. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om ons team te vervolledigen. Functie: • Als Junior Accountant zal je starten onder de vleugels van een ervaren dossierbeheerder met de mogelijkheid om door te groeien naar een volwaardig dossierbeheerder. Takenpakket: • Het verwerken van de boekhoudkundige documenten van de klanten zoals onder meer aan- en verkoopfacturen, kas- en bankverplichtingen • Het voorbereiden van de BTW aangiften • De maandelijkse en kwartaalverplichtingen van de klanten • De voorbereidingen voor de afsluiting van de jaarrekeningen in opdracht van de dossierbeheerder • De voorbereiding van aangiften in de personen- en vennootschapsbelasting • Administratieve taken zoals het kopiëren en klasseren van documenten, enz… • Mogelijkheid tot stage IAB

  • Meewerkend ploegchef matraslijn nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf actief in de chemische nijverheid zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegchef voor de matraslijn. Als ploegchef op de matraslijn stuur je 2 arbeiders op 2 verschillende machines aan. Je vervangt ook de ontvormer en je moet bereid zijn om aan de productielijn mee te werken. Je doet voorstellen om de machines technisch te verbeteren.

  • Franchise manager voor bakkerij Carl M/V (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving: Als Shopmanager sta je in voor het dagelijks beleid en beheer van de winkel. Je hebt oog voor Visual Merchandising. Je plaatst en volgt de bestellingen op. Je verzorgt het KPI- Management (Omzet, Productiviteit, Loonkost, Algemene kosten, …). Je staat in als Shopmanager voor de werving, selectie en opvolging van je medewerkers. Je staat in voor het opmaken van de planning en organisatie van je personeel. Profielomschrijving: Als Shopmanager ben je een geboren People Manager met oog voor zijn/haar medewerkers. Je hebt communicatieve vaardigheden intern en extern. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en denkt na over nieuwe manieren om betere verkoopresultaten te behalen. Door je hands-on-mentaliteit werk je doelgericht en doelbewust. Je hebt als Shopmanager een gevoel voor organisatie en planning. Zie jij deze baan als Shopmanager bij Bakkerij Carl wel zitten? Solliciteer dan via [email protected]

  • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA. Laat een reactie achter voor STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA. STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA. Leave a respond for STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA. STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA op de google maps. Adres en contacten STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA
Location of STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA on the google maps. Address and contacts of STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA: GILBERTE BISMAN | DEN ENTREE PRINCIPALE | Cottitex | COIFFURE ALAIN | HUIS NATHALIE

Other related companies as STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA: GILBERTE BISMAN | DEN ENTREE PRINCIPALE | Cottitex | COIFFURE ALAIN | HUIS NATHALIE

STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06252014160. Het bedrijf STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 39C; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 911,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 700,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Networks. Lijst met producten zijn Data processing - Software.
De hoofdactiviteit van STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA, openstaande posities, locatie van STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA op de kaart.

STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA, company assigned to the tax number BE06252014160. The company STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA is located at the address: Antwerpsesteenweg 39C; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 911,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 700,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Networks. List of products are Data processing - Software.
The main activity of STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA is not available. You also can look at reviews of STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA, open positions, location of STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STX NETWORK SOLUTIONS & SOFTWARE BVBA, employees, financial statistics.