Carrières Gauthier Wincqz S.A.

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Carrières Gauthier Wincqz S.A.
Private companiesOil and Gas Extraction • Carrières Gauthier Wincqz S.A.

Contactgegevens Carrières Gauthier Wincqz S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carrières Gauthier Wincqz S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carrières Gauthier Wincqz S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Mademoiselle Hanicq 88 7060 Soignies, België

Telefoon (phone): 67 (+32-67) 67 (+32-67)

Fax (fax): 67 (+32-67) 67 (+32-67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carrières Gauthier Wincqz S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carrières Gauthier Wincqz S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carrières Gauthier Wincqz S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carrières Gauthier Wincqz S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carrières Gauthier Wincqz S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carrières Gauthier Wincqz S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carrières Gauthier Wincqz S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carrières Gauthier Wincqz S.A.
Products information Carrières Gauthier Wincqz S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07246002197
Ondernemingsnummer: 5046264648
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 383,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Natural stones; Quarries

Product categorie (product category): Natural Stone,Trimmed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carrières Gauthier Wincqz S.A.
(Get full report from official database of BE for Carrières Gauthier Wincqz S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carrières Gauthier Wincqz S.A.
Addition kinds of activities for Carrières Gauthier Wincqz S.A.

6798. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts
367100. Electron buizen | Electron tubes
22119913. Elastische stoffen, katoen | Elastic fabrics, cotton
23390310. Sportkleding, dames | Sportswear, women's
32910205. Tripoli | Tripoli
36130302. Zekeringapparaten, voeding | Fuse devices, power
38290202. barografen | Barographs
38449904. Stralingsbestralingsapparatuur | Gamma ray irradiation equipment
59990500. Munten en postzegels | Coins and stamps

Werken bij Carrières Gauthier Wincqz S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carrières Gauthier Wincqz S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carrières Gauthier Wincqz S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carrières Gauthier Wincqz S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Schilde.

  • Student planner kerstvakantie 2018 (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student gezocht om te werken als planner bij onze klant te Houthalen. Als logistiek planner sta je in voor de opvolging van de planning (personeelsplanning) Je bent een vlot persoon en houdt ervan om veel telefonische contacten te hebben. Je werkt in dagdienst van maandag tem donderdag van 6u-14u en op vrijdag 6u-13u30. Je bent beschikbaar gedurende de hele kerstvakantie en eventueel ook herstvakantie

  • JOBSTUDENTEN ZORG (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: NOORDDUIN

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends 2018 Voor onze voorziening zoeken we een enthousiaste jobstudenten voor verzorgende, verplegende en/of logistieke taken. Interesse? Solliciteer snel.

  • Jobstudent bediening (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE POTTEKIJKER

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zowel tijdens het academiejaar als tijdens de vakanties zijn wij op zoek naar toffe studenten om ons team te versterken. Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je geeft hen de menukaart en neemt even later hun bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels op.

  • Student Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LolaLiza

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Voor onze LolaLiza-store te Deinze zijn wij op zoek naar een enthousiaste student. Als dynamische medewerker dien je een geheel te vormen met je andere teamleden. Je volgt de instructies van de shopmanager. Samen met je teamleden zorg je voor een perfecte service aan de klanten, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij je creativiteit, stapt elke klant tevreden buiten. Profielomschrijving Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaal. Klanten helpen is je passie, samenwerken met je teamleden een must. Je bent een harde werker en je ziet altijd werk. Je ziet er steeds verzorgd en voorkomend uit. Verkopen is en blijft een passie, het is een job die je doet met plezier. Je bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet af. Aanbod Een interessante uitdaging in een snelgroeiende Europese winkelketen van toffe dameskleding. Een salaris in verhouding met je leeftijd en ervaring. Interesse? Solliciteer dan zeker online! Voeg ook je CV en motivatiebrief toe.

  • Storings- en onderhoudstechnieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of –installaties. Het bedrijf staat voor regionaal werk binnen in een straal van 30km Geel. Je werkt bij verschillende vooraanstaande productiebedrijven met diverse installaties. De opdrachten wisselen gaande van enkele weken tot overwegend enkele maanden tot zelfs regelmatig pas na jaren.

  • Zaalverantwoordelijke feesten en seminaries (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: DE VESTEN

    Type: Vaste Job

    Je voert de opdrachten van de eventmanager uit volgens briefings en draaiboeken. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheid en je kan zelfstandig werken aan een hele resem van taken. Je bent een teamplayer die goed mensen kan aansturen. Flexibele werkuren (ook in het weekend en op feestdagen) vormen voor jou geen enkel probleem.

  • Technisch beheerder ( Regio Schoten ) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: JALO BEHEER

    Type: Vaste Job

    Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de Antwerpse regio. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

  • Automation Engineer (PLC) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Automation Engineer / PLC Programmeur : ontwikkel je systemen voor aandrijving, beveiliging en datacommunicatie van bouwkranen programmeer je PLC's in allerhande automatiseringsprojecten zet je ontwerpspecificaties om naar productspecificaties help je bij het testen van de elektronische systemen op protoypes stel je de noodzakelijke technische documenten ter beschikking Bedrijfsprofiel : Bedrijf in verhuur van kranen te Paal met een 130-tal vaste medewerkers

  • Zelfstandig kinderpsycholoog (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinderen en jongeren begeleiden door kortdurende psychologische consultaties, vanuit een generalistische benadering. Daarnaast neemt de kinderpsycholoog ook intelligentie- en neuropsychologische testen af bij kinderen en jongeren. Doorverwijzen naar collega’s in de regio (zowel eerste- als tweedelijn, eventueel naar privétherapeuten) bij ernstige indicatie.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van Carrières Gauthier Wincqz S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Carrières Gauthier Wincqz S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carrières Gauthier Wincqz S.A.. Laat een reactie achter voor Carrières Gauthier Wincqz S.A.. Carrières Gauthier Wincqz S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carrières Gauthier Wincqz S.A.. Leave a respond for Carrières Gauthier Wincqz S.A.. Carrières Gauthier Wincqz S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carrières Gauthier Wincqz S.A. op de google maps. Adres en contacten Carrières Gauthier Wincqz S.A.
Location of Carrières Gauthier Wincqz S.A. on the google maps. Address and contacts of Carrières Gauthier Wincqz S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Carrières Gauthier Wincqz S.A. Carrières Gauthier Wincqz S.A.: La Foncière Liegeoise | COIFFURE GODELIEVE | PROMO FASHION | HERTZ | LA POSTE

Other related companies as Carrières Gauthier Wincqz S.A.: La Foncière Liegeoise | COIFFURE GODELIEVE | PROMO FASHION | HERTZ | LA POSTE

Carrières Gauthier Wincqz S.A. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Carrières Gauthier Wincqz S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07246002197. Het bedrijf Carrières Gauthier Wincqz S.A. bevindt zich op het adres: Rue Mademoiselle Hanicq 88 7060 Soignies. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 383,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Natural Stone,Trimmed. Lijst met producten zijn Natural stones; Quarries.
De hoofdactiviteit van Carrières Gauthier Wincqz S.A. is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carrières Gauthier Wincqz S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carrières Gauthier Wincqz S.A., openstaande posities, locatie van Carrières Gauthier Wincqz S.A. op de kaart.

Carrières Gauthier Wincqz S.A. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Carrières Gauthier Wincqz S.A., company assigned to the tax number BE07246002197. The company Carrières Gauthier Wincqz S.A. is located at the address: Rue Mademoiselle Hanicq 88 7060 Soignies. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 383,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Natural Stone,Trimmed. List of products are Natural stones; Quarries.
The main activity of Carrières Gauthier Wincqz S.A. is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Carrières Gauthier Wincqz S.A. is not available. You also can look at reviews of Carrières Gauthier Wincqz S.A., open positions, location of Carrières Gauthier Wincqz S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carrières Gauthier Wincqz S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carrières Gauthier Wincqz S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carrières Gauthier Wincqz S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carrières Gauthier Wincqz S.A., employees, financial statistics.