Boyauderie des Six Fontaines S.A.

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Boyauderie des Six Fontaines S.A.
Private companiesTransportation Equipment • Boyauderie des Six Fontaines S.A.

Contactgegevens Boyauderie des Six Fontaines S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boyauderie des Six Fontaines S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boyauderie des Six Fontaines S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Gaillettes,Battice 5 4651 Battice, België

Telefoon (phone): 88 (+32-88) 88 (+32-88)

Fax (fax): 88 (+32-88) 88 (+32-88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boyauderie des Six Fontaines S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boyauderie des Six Fontaines S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boyauderie des Six Fontaines S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boyauderie des Six Fontaines S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boyauderie des Six Fontaines S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boyauderie des Six Fontaines S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boyauderie des Six Fontaines S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boyauderie des Six Fontaines S.A.
Products information Boyauderie des Six Fontaines S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04596649169
Ondernemingsnummer: 3383483886
Hoofdstad (capital): 544,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 667,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Natural sausage casings

Product categorie (product category): Natural Sausage Casings

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boyauderie des Six Fontaines S.A.
(Get full report from official database of BE for Boyauderie des Six Fontaines S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boyauderie des Six Fontaines S.A.
Addition kinds of activities for Boyauderie des Six Fontaines S.A.

381200. Zoek- en navigatieapparatuur | Search and navigation equipment
33120803. Gereedschap en sterven staal | Tool and die steel
39491004. Bowlingballen | Bowling balls
50749903. Kachels, houtverbranding | Stoves, wood burning
50850201. Lederen riem, verpakking | Leather belting, packing
78120107. Niet-theatrale film productie | Non-theatrical motion picture production

Werken bij Boyauderie des Six Fontaines S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boyauderie des Six Fontaines S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boyauderie des Six Fontaines S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boyauderie des Six Fontaines S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC frezer (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief in het verspanen van metalen en kunststoffen is opzoek naar een CNC Frezer. Je staat in voor het zelfstandig programmeren, instellen en bedienen van CNC freesmachines. Hiertoe zet je de CAD tekeningen om in freesbewerkingen. Je volgt productie op, dit betekent dat je de machine startklaar maakt voor productie, gereedschappen inwisselt en de productie optimaliseert.

  • medewerker boomkwekerij (SERSKAMP)

    Regio: SERSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de tuinbouw zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker. Je helpt mee in de boomkwekerij: planten en rooien van jonge bomen, klaarmaken van bestellingen, laden en lossen,...

  • inpakker/productiemedewerkers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Inhouse Vandemoortele Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant, een gerenomeerd voedingsbedrijf, regio meetjesland, zoeken we gemotiveerde INPAKKERS/PRODUCTIEMEDEWERKERS. Je wordt opgenomen binnen de actieve poollijst van kandidaten en wordt in functie van de planning ingeschakeld in diverse afdelingen binnen de productie aan de hand van dagcontracten.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Evergem-Sleidinge-Ertvelde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp in Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: OSTERIA MICHELE

    Type: Studentenjob

    Zaalmedewerker gevraagd, bij voorkeur met ervaring

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Studentenjob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

  • Podoloog (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, loopbaan- en jongerencoach en logopedisten. Wij zoeken een podoloog die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Dierenverzorger (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DIERENHOTEL DE HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verzorgen van honden en katten in het pension. Schoonmaken van de dierenverblijven. Ontvangen/afgeven van de dieren van/aan de eigenaars. Uitlaten van de honden op de speelweiden. Voederen/water geven aan de dieren.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Commercieel vertegenwoordiger (M/V) NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Screening Media

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onmiddellijk opgenomen in het team, u geniet van dynamische et praktische opleidingen die u aanleert met onze methodes en producten om te gaan. U bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uw klantenbestand. U biedt aangepast oplossingen gericht naar de vraag van de klant. U prospecteert en neemt afspraken uw streek. U bouwt een stevige, trouwe en langdurige relatie op met uw klanten. Na afspraak verplaatst u zich naar de potentiële klant om onze diensten voor te stellen, en u verwezenlijkt uw objectieven door een stevige argumentatie gebaseerd op de actuele markt.

  • G2 Recruitment Solutions - Drupal Developer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Drupal developer needed on a partially remote freelance mission of 24 months. My client based in the West Flanders are currently in need of a Drupal developer for a long term freelance mission of 24 months. Profile Drupal 8 Backend experience working on large Drupal projects. Dutch speaking Details Remote: 2 days a week Location: West Flanders Duration: 24 month freelance mission Start Date: ASAP to 3 weeks If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

Zoek naar antwoorden van Boyauderie des Six Fontaines S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Boyauderie des Six Fontaines S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boyauderie des Six Fontaines S.A.. Laat een reactie achter voor Boyauderie des Six Fontaines S.A.. Boyauderie des Six Fontaines S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boyauderie des Six Fontaines S.A.. Leave a respond for Boyauderie des Six Fontaines S.A.. Boyauderie des Six Fontaines S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boyauderie des Six Fontaines S.A. op de google maps. Adres en contacten Boyauderie des Six Fontaines S.A.
Location of Boyauderie des Six Fontaines S.A. on the google maps. Address and contacts of Boyauderie des Six Fontaines S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Boyauderie des Six Fontaines S.A. Boyauderie des Six Fontaines S.A.: DETHASSE | INTERINDUS | JODECOR | Monico | Van Winckel

Other related companies as Boyauderie des Six Fontaines S.A.: DETHASSE | INTERINDUS | JODECOR | Monico | Van Winckel

Boyauderie des Six Fontaines S.A. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boyauderie des Six Fontaines S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04596649169. Het bedrijf Boyauderie des Six Fontaines S.A. bevindt zich op het adres: Rue des Gaillettes,Battice 5 4651 Battice. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 544,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 667,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Natural Sausage Casings. Lijst met producten zijn Natural sausage casings.
De hoofdactiviteit van Boyauderie des Six Fontaines S.A. is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boyauderie des Six Fontaines S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boyauderie des Six Fontaines S.A., openstaande posities, locatie van Boyauderie des Six Fontaines S.A. op de kaart.

Boyauderie des Six Fontaines S.A. is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boyauderie des Six Fontaines S.A., company assigned to the tax number BE04596649169. The company Boyauderie des Six Fontaines S.A. is located at the address: Rue des Gaillettes,Battice 5 4651 Battice. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 544,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 667,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Natural Sausage Casings. List of products are Natural sausage casings.
The main activity of Boyauderie des Six Fontaines S.A. is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Boyauderie des Six Fontaines S.A. is not available. You also can look at reviews of Boyauderie des Six Fontaines S.A., open positions, location of Boyauderie des Six Fontaines S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boyauderie des Six Fontaines S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boyauderie des Six Fontaines S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boyauderie des Six Fontaines S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boyauderie des Six Fontaines S.A., employees, financial statistics.