SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K.

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K.
Private companiesMembership Organizations • SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K.

Contactgegevens SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE D'HERBESTHAL 138; 4700; EUPEN/EUPEN, België

Telefoon (phone): 87595350 (+32-87595350) 87595350 (+32-87595350)

Fax (fax): +32 (81) 640-81-60 +32 (81) 640-81-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K.
Products information SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K.

BTW identificatienummer (tax): BE09901672363
Ondernemingsnummer: 9386138916
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 765,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Marques de Voitures: Nissan.

Product categorie (product category): Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K.
(Get full report from official database of BE for SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K.
Addition kinds of activities for SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K.

863199. Arbeidsorganisaties, nec | Labor organizations, nec
35590103. Knoopsgat- en oogmachines en bijlagen, industrieel | Buttonhole and eyelet machines and attachments, industrial
35850200. Koelapparatuur, compleet | Refrigeration equipment, complete
75320402. Lichaamswinkel, vrachtwagens | Body shop, trucks
79480100. Motorrijders en bestuurders | Motor vehicle racing and drivers

Werken bij SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K.. Looking for open vacancies in other companies

  • Contact Centre Agent - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie. Je assisteert onze gasten 24/7 overal ter wereld. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Help ons de populairste vakantieprovider ter wereld te worden. Voor ondersteuning van onze Connected Service Centers op Mallorca, Kreta en in Portugal in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende:                     Contact Center Agent (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Verwerking van wereldwijde vragen van gasten, suppliers en collega’s via telefoon, e-mail, WhatsApp, livechat en social media Vlotte omgang met verschillende software en andere tools, zodat je snel informatie en antwoorden op vragen kunt bieden Informatie geven aan onze gasten over de verschillende vakantieregio's Het reserveren van excursies en huurauto's Ondersteun onze gasten met vakantie aanpassingen, klachten en noodsituaties

  • Operator (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Agilitas Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machines in en bedient deze.   Je werk de eerste weken in de inpak van het bedrijf om alle producten te leren kennen.  Nadien leer je de verschillende machines in te stellen en te bedienen. Je werkt in 2 ploegen. Bedrijfsprofiel: De organisatie is een voedingsbedrijf dat instaat voor de productie van chocolade voor industrieel gebruik. Denk hierbij aan chocolade schilfers, staafjes, ... voor o.a. bakkers en ijssalons.

  • Renovatie Arbeider (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn we op zoek naar en all-round renovatie arbeider.  Renovatieprojecten voor zowel particulieren als bedrijven  Je voert volledige projecten uit van a tot z Grondwerken, funderingswerken, metselwerken, bekistingen, schilderen, dakwerken, betegelen,.. 

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • ELEKTRICIEN RESIDENTIEEL (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: DE KETELE Yves

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van elektriciteit en verlichting Hoofdzakelijk particuliere installaties Nieuwbouw en verbouwingen Aansluiting van zonnepanelen (geen plaatsing) Regionale verplaatsingen

  • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • flexijob bakkerij verkoop (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Opnemen van bestellingen Verder helpen van klanten Orde en netheid van de winkel Telefonische bestellingen voorbereiden Bedrijfsprofiel: Bakkerij Zottegem Toffe werksfeer

Zoek naar antwoorden van SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K. in sociale netwerken
Look for responds of SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K.. Laat een reactie achter voor SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K.. SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K.. Leave a respond for SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K.. SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K. op de google maps. Adres en contacten SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K.
Location of SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K. on the google maps. Address and contacts of SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K.

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K. SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K.: GEMEENTELIJK ZWEMBAD | Van Rysselberghe M | WATHELET ELECTRONICS | Moerenhout M | VEREECKE P

Other related companies as SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K.: GEMEENTELIJK ZWEMBAD | Van Rysselberghe M | WATHELET ELECTRONICS | Moerenhout M | VEREECKE P

SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09901672363. Het bedrijf SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K. bevindt zich op het adres: ROUTE D'HERBESTHAL 138; 4700; EUPEN/EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 765,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Nissan..
De hoofdactiviteit van SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K. is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K., openstaande posities, locatie van SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K. op de kaart.

SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K., company assigned to the tax number BE09901672363. The company SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K. is located at the address: ROUTE D'HERBESTHAL 138; 4700; EUPEN/EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 765,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Véhicules automobiles. List of products are Marques de Voitures: Nissan..
The main activity of SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K. is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K. is not available. You also can look at reviews of SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K., open positions, location of SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHAUFF K./GARAGE SCHAUFF K., employees, financial statistics.