KNORR BREMSE BENELUX

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • KNORR BREMSE BENELUX
Private companiesMotion Pictures • KNORR BREMSE BENELUX

Contactgegevens KNORR BREMSE BENELUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KNORR BREMSE BENELUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

KNORR BREMSE BENELUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIEPARK 39; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15250283 (+32-15250283) 15250283 (+32-15250283)

Fax (fax): +32 (19) 308-21-72 +32 (19) 308-21-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KNORR BREMSE BENELUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KNORR BREMSE BENELUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KNORR BREMSE BENELUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KNORR BREMSE BENELUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KNORR BREMSE BENELUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KNORR BREMSE BENELUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KNORR BREMSE BENELUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KNORR BREMSE BENELUX
Products information KNORR BREMSE BENELUX

BTW identificatienummer (tax): BE09074951171
Ondernemingsnummer: 5340423583
Hoofdstad (capital): 468,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 729,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services: Amortisseurs.

Product categorie (product category): Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Pièces and accessoires de véhicules automobiles Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KNORR BREMSE BENELUX
(Get full report from official database of BE for KNORR BREMSE BENELUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor KNORR BREMSE BENELUX
Addition kinds of activities for KNORR BREMSE BENELUX

144699. Industrieel zand, nec | Industrial sand, nec
306914. Rubber automotive producten | Rubber automotive products
22410203. Rubber draad en garens, stof bedekt | Rubber thread and yarns, fabric covered
26210602. Kaart papier | Card paper
32290503. Tv-buisjes, glas | Tv tube blanks, glass
51690700. Chemische additieven | Chemical additives

Werken bij KNORR BREMSE BENELUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KNORR BREMSE BENELUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KNORR BREMSE BENELUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KNORR BREMSE BENELUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de Payroll officer waar onze grote internationale klant in Vilvoorde op zoek naar is? Onze klant is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in het beheer van kantoortoestellen, oplossingen voor productieprinten, systemen voor document management en IT-diensten. Een klantgerichte aanpak staat bii dit bedrijf steeds centraal. Kennis en ervaring, maar vooral hun passie voor het vak en hun zin voor innovatie liggen aan de basis van hun continue success. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Een correcte en up-to-date personeelsadministratie en salarisbetaling verzekeren en de nodige rapportage naar alle betrokkenen verstrekken Algemene ondersteuning van de HR Processen Aangiftes doen, C4's opmaken

  • Orderpicker M/V voor Fluvius te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Taken: - Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) - Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending - Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • Siteverantwoordelijke Heuvelland - catering (HEUVELLAND)

    Regio: HEUVELLAND

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de bestelling van maaltijden je bent verantwoordelijk voor de portionering maken van afgeleiden en afwerking van de maaltijden je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de maaltijdregeling en helpt hierbij actief mee je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de gegevens Je staat in voor de opvolging en opleiding inzake de algemene hygiëne en veiligheidsprocedures Je staat in voor de implementatie en opvolging van maaltijdbeheersysteem Je staat in voor een goede communicatie met je klant de medewerkers en onze interne diensten Je bent het aanspreekpunt van directie en diensthoofden van je klant

  • Call agent Inbound (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als Inbound Call Agent neem je de volgende taken voor jouw rekening: het ontvangen van oproepen van klanten in verband met hun factuur of storing. elke vraag of klacht weet je professioneel af te handelen. je houdt het hoofd koel en weet welke zaken prioriteit moeten krijgen. ook andere diensten die we aanbieden weet je aan de klant te brengen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eksaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKSAARDE)

    Regio: EKSAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • *** Plaatsers zonnepanelen/dakwerkers bij Go-Solar te Brecht*** (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GO-SOLAR

    Type: Vaste Job

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Heb je enige ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? ga jij de uitdaging met ons aan? JA? Perfect! Aarzel dan niet en contacteer ons! Als plaatser van zonnepanelen/dakwerker ben je het sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO's en zorg je voor de realisatie van hun droom: "het besparen op hun energiefactuur." Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uit kijken!

  • Commerciële Binnendienst Medewerker Export (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: · De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem · Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) · Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant · Het opvolgen van de leveringstermijnen · Het checken van de openstaande vorderingen · Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport · Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control. Je volgt een klantenportefeuille op van A tot Z, maar bent ook back-up voor jouw collega’s bij afwezigheid.

  • Colas Belgium l Adjunct-topograaf l Agentschap Noord of Agentschap Noord-Oost (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In samenspraak met de (hoofd)topograaf zorg je voor de topografische opvolging van meerdere werven. Je takenpakket bestaat ondermeer uit: - voorbereiding van één of enkele projecten in overleg met de werfleider: uitvoeren van metingen, uitzetten van het project,… - controle van de uitvoeringsplannen - opstelling van wegenis- en rioleringslijsten - begeleiding bij het uitzetwerk voor diverse machines - uitvoering van systematische metingen voor werkgever en opdrachtgever Je stuurt arbeiders hulptopografen aan en rapporteert aan de hoofdtopograaf.

  • Brainbridge - Medior or Senior Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description  Within the client there are multiple Agile teams. Some dedicated to single applications, others for multiple applications. This job description is meant for a person who will be able to join one of the Agile teams. These applications cover backend systems (WebServices) or user facing application (Spring MVC JavaScript + Twitterbootstrap + Oracle). You will be helping the team making the deadlines of these applications. It is END-2-END development, hence you have to work with all technologies described below. The perfect profile is a person who picks up tasks and makes sure he delivers what is asked. Who doesn't t take things for granted and is willing to challenge what is handed to him.    Technical skills  Core Accountabilities: Experience in Java (7+8) is mandatory Experience in Spring 3 & 4 (focus on data accessibility towards the database) is mandatory Experience in Maven is mandatory Experience in Hibernate is mandatory Experience in WebServices (WSDL, Rest+JSON/XML) is mandatory Experience of 5 year plus in all the above is mandatory.  Essential qualities: Experience in Agile Methodologies is very important Experience in Test Driven Development is very important Experience in working with multiple Terabytes of data is very important 5 years plus experience Team player Taking ownership Problem solving Good English language skills  Desirable qualities: Degree level or equivalent International transport / Postal industry/Telecom   Location: Brussels Job type: Development

  • Flexijob ondersteuning Bed & Breakfast (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: BACK2FRONT

    Type: Flexijob

    Administratieve opvolging boekingen - telefonische contacten met gasten Controle kamers volgens checklist netheid en aanwezigheid div producten Ondersteuning bij planning marketingacties en evenementen

  • zaalmedewerker - flexijob/student (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Flexijob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

Zoek naar antwoorden van KNORR BREMSE BENELUX in sociale netwerken
Look for responds of KNORR BREMSE BENELUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor KNORR BREMSE BENELUX. Laat een reactie achter voor KNORR BREMSE BENELUX. KNORR BREMSE BENELUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KNORR BREMSE BENELUX. Leave a respond for KNORR BREMSE BENELUX. KNORR BREMSE BENELUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KNORR BREMSE BENELUX op de google maps. Adres en contacten KNORR BREMSE BENELUX
Location of KNORR BREMSE BENELUX on the google maps. Address and contacts of KNORR BREMSE BENELUX

Andere gerelateerde bedrijven als come KNORR BREMSE BENELUX KNORR BREMSE BENELUX: VICTOR KEMPENAERS | Bruyère (Maison) SPRL | GARAGE TUTTO-MOTOR | Dijckmans Philip | GITTE VERLEYSEN

Other related companies as KNORR BREMSE BENELUX: VICTOR KEMPENAERS | Bruyère (Maison) SPRL | GARAGE TUTTO-MOTOR | Dijckmans Philip | GITTE VERLEYSEN

KNORR BREMSE BENELUX is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KNORR BREMSE BENELUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09074951171. Het bedrijf KNORR BREMSE BENELUX bevindt zich op het adres: INDUSTRIEPARK 39; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 468,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 729,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Pièces and accessoires de véhicules automobiles Gr. Lijst met producten zijn Services: Amortisseurs..
De hoofdactiviteit van KNORR BREMSE BENELUX is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KNORR BREMSE BENELUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KNORR BREMSE BENELUX, openstaande posities, locatie van KNORR BREMSE BENELUX op de kaart.

KNORR BREMSE BENELUX is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is KNORR BREMSE BENELUX, company assigned to the tax number BE09074951171. The company KNORR BREMSE BENELUX is located at the address: INDUSTRIEPARK 39; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 468,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 729,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Pièces and accessoires de véhicules automobiles Gr. List of products are Services: Amortisseurs..
The main activity of KNORR BREMSE BENELUX is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KNORR BREMSE BENELUX is not available. You also can look at reviews of KNORR BREMSE BENELUX, open positions, location of KNORR BREMSE BENELUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KNORR BREMSE BENELUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KNORR BREMSE BENELUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KNORR BREMSE BENELUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KNORR BREMSE BENELUX, employees, financial statistics.