GERARD RYCKIER

Contactgegevens GERARD RYCKIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GERARD RYCKIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

GERARD RYCKIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PETER BENOITLAAN 52B3; 8200; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50313149 (+32-50313149) 50313149 (+32-50313149)

Fax (fax): +32 (61) 271-81-14 +32 (61) 271-81-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GERARD RYCKIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GERARD RYCKIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GERARD RYCKIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GERARD RYCKIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GERARD RYCKIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GERARD RYCKIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GERARD RYCKIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GERARD RYCKIER
Products information GERARD RYCKIER

BTW identificatienummer (tax): BE03767181396
Ondernemingsnummer: 4825988769
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 689,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in GERARD RYCKIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Entretien and réparations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GERARD RYCKIER
(Get full report from official database of BE for GERARD RYCKIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor GERARD RYCKIER
Addition kinds of activities for GERARD RYCKIER

228401. Draad van kunstmatige vezels | Thread from manmade fibers
249911. Decoratief hout en houtwerk | Decorative wood and woodwork
344303. Boiler en boiler shop werk | Boiler and boiler shop work
375101. Motorfietsen en aanverwante onderdelen | Motorcycles and related parts
07820202. Bemestingsdiensten, gazon | Fertilizing services, lawn
34290202. Sleutels en sleutelblokken | Keys and key blanks
47890300. Paard getrokken transportdiensten | Horse drawn transportation services
51810000. Bier en aal | Beer and ale
59619906. Kleding, postorder (behalve vrouwen) | Clothing, mail order (except women's)
72199902. Wasserij, behalve kracht en munten | Laundry, except power and coin-operated

Werken bij GERARD RYCKIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GERARD RYCKIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GERARD RYCKIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GERARD RYCKIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker torenkranen (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Elektomechanieker torenkranen: - Je staat in voor zowel het mechanische als het elektrische onderhoud van torenkraanonderdelen. Taken: - Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan kraanonderdelen in het atelier - Preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren - Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen - De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren - Opsporen van elektronische storingen en zorgen voor een oplossing - Herstellingen zelfstandig of in team uitvoeren - ...

  • Administratief bankbediende implementatie (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bankbediende implementatie ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je beheert de centrale mailbox met de vragen van de klanten Je vormt de link tussen de klant en de dienst contractopmaak Je analyseert de aanvragen van de klanten en volgt deze correct op Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe klanten

  • Verkoopsmedewerker Schoenenwinkel (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoenenwinkel te Lier zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Ben je klantgericht en help je graag mensen verder in het uitkiezen van het perfecte paar schoenen? Dan ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Je staat in voor het uitpakken van de schoenen, kassa werk en het verder helpen van de klanten.

  • PLOEGBAAS PLATTE DAKEN (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor een team dakwerkers. - Je ziet erop toe dat al het nodige materiaal aanwezig is op de werf. - Uiteraard werk jezelf ook nog mee op de platte daken

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (deeltijds - zelf te kiezen) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

  • Stewards/ Hôtesses (BARCHON)

    Regio: BARCHON

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, actif dans le secteur du tourisme, nous sommes à la recherche d'étudiant(e)s stewards ou hôtesses (H/F). Vous préparez l'arrivée des clients à bord du car (snacks, boissons, propreté des WC, propreté du car, etc...). Vous préparez le listing de manière optimale (n° des sièges, groupes, etc...) Vous accueillez les clients à bord du car. Vous êtes au service des clients, vous répondez aux questions. Vous accompagnez les personnes à destination: Italie, Espagne.

  • Vertegenwoordiger NL/FR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na een korte tweedaagse opleiding op de hoofdzetel, ga je aan de slag als vertegenwoordiger van het bier binnen jouw regio. Je maakt afspraken, bezoekt verschillende horecazaken, stelt ter plaatse het product voor en neemt bestellingen op. Verder vergroot je de visibiliteit van het bedrijf en vertegenwoordig je het bedrijf als medewerker van het fieldteam.

  • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Productiemedewerker vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je helpt de verschillende grondstoffen klaar te zetten. Je werkt hiervoor met een scansysteem. Je verdeelt de grondstoffen over de machines en stelt de parameters in. Je houdt nauwlettend de juiste receptuur in de gaten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het afvullen van ijs en de verpakking ervan. Je houdt het magazijn op orde.

  • Bankwerker-bestuurder rollend materieel NMBS voor Tractiewerkplaats Schaarbeek (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: NMBS

    Type: Vaste Job

    Je rangeert het materieel (motorstellen, rijtuigen, …) in de sporenbundels van de werkplaats en voert, indien nodig, onderhoudswerkzaamheden uit op het rollend materieel. Je rangeert het materieel, eventueel met behulp van een rail-route en in samenwerking met de koerdienst. Je verricht de koppelings- en ontkoppelingsoperaties van het materieel en bereidt die voor. Je verricht ook diverse andere taken, o.a. kleine onderhoudswerken. Je geeft verbetermogelijkheden of anomalieën van tijdens je shift door naar je leidinggevende.

Zoek naar antwoorden van GERARD RYCKIER in sociale netwerken
Look for responds of GERARD RYCKIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor GERARD RYCKIER. Laat een reactie achter voor GERARD RYCKIER. GERARD RYCKIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GERARD RYCKIER. Leave a respond for GERARD RYCKIER. GERARD RYCKIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GERARD RYCKIER op de google maps. Adres en contacten GERARD RYCKIER
Location of GERARD RYCKIER on the google maps. Address and contacts of GERARD RYCKIER

Andere gerelateerde bedrijven als come GERARD RYCKIER GERARD RYCKIER: Wep Home | DIRK SEGERS | COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT | ATH?N?E ROYAL | Espace Moto

Other related companies as GERARD RYCKIER: Wep Home | DIRK SEGERS | COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT | ATH?N?E ROYAL | Espace Moto

GERARD RYCKIER is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GERARD RYCKIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03767181396. Het bedrijf GERARD RYCKIER bevindt zich op het adres: PETER BENOITLAAN 52B3; 8200; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 689,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Entretien and réparations de voitures. Producten gemaakt in GERARD RYCKIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GERARD RYCKIER is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GERARD RYCKIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GERARD RYCKIER, openstaande posities, locatie van GERARD RYCKIER op de kaart.

GERARD RYCKIER is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is GERARD RYCKIER, company assigned to the tax number BE03767181396. The company GERARD RYCKIER is located at the address: PETER BENOITLAAN 52B3; 8200; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 689,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Entretien and réparations de voitures. Products created in GERARD RYCKIER were not found.
The main activity of GERARD RYCKIER is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GERARD RYCKIER is not available. You also can look at reviews of GERARD RYCKIER, open positions, location of GERARD RYCKIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GERARD RYCKIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GERARD RYCKIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GERARD RYCKIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GERARD RYCKIER, employees, financial statistics.