DEALER AKTION MOTOR

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • DEALER AKTION MOTOR
Private companiesHealth Services • DEALER AKTION MOTOR

Contactgegevens DEALER AKTION MOTOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEALER AKTION MOTOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEALER AKTION MOTOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VICTOR BOCQU?STRAAT 15; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53783877 (+32-53783877) 53783877 (+32-53783877)

Fax (fax): +32 (83) 772-31-17 +32 (83) 772-31-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEALER AKTION MOTOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEALER AKTION MOTOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEALER AKTION MOTOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEALER AKTION MOTOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEALER AKTION MOTOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEALER AKTION MOTOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEALER AKTION MOTOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEALER AKTION MOTOR
Products information DEALER AKTION MOTOR

BTW identificatienummer (tax): BE04201690673
Ondernemingsnummer: 7789550781
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 258,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.

Product categorie (product category): Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Entretien and réparations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEALER AKTION MOTOR
(Get full report from official database of BE for DEALER AKTION MOTOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEALER AKTION MOTOR
Addition kinds of activities for DEALER AKTION MOTOR

2023. Droge, gecondenseerde, verdampte producten | Dry, condensed, evaporated products
335602. Edele metalen | Precious metals
12410204. Voorbereiding van schachten of tunnels, bitumineuze of bruinkoolwinning | Preparing shafts or tunnels, bituminous or lignite mining
35450322. Frezen machine bijlagen (machine gereedschap accessoires) | Milling machine attachments (machine tool accessories)
35670000. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
50919904. Camping apparatuur en benodigdheden | Camping equipment and supplies
51370405. Zakdoeken, vrouwen en kinderen | Handkerchiefs, women's and children's
65539902. Begraafplaatsen, onroerend goed operatie | Cemeteries, real estate operation
67220000. Management investering, open-end | Management investment, open-end
93110403. Financiën, belastingen en monetair beleid, provincie overheid | Finance, taxation, and monetary policy, county government

Werken bij DEALER AKTION MOTOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEALER AKTION MOTOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEALER AKTION MOTOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEALER AKTION MOTOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker CV (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderhouds- en installatiebedrijf in Aartselaar zijn wij op zoek naar een service technieker verwarming. Jouw takenpakken is voornamelijk het verhelpen van storingen op verwarmingsinstallaties en het uitvoeren van reparaties op verwarmingsinstallaties.

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • Plaatser buitenschrijnwerk (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als plaatser buitenschrijnwerk regio Lubbeek krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande werkzaamheden zal jij uitvoeren: je bent verantwoordelijk voor renovatiewerken en nieuwbouw; je plaatst ramen in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst deuren in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst veranda's; je voert kleine voorbereidende grond- en graafwerken uit; je voert kleine metsel- en funderingswerken uit; je zorgt ook mee voor een perfecte afwerking; je bent bereid samen met je collega's ook ander buitenschrijnwerk te plaatsen (zoals glas rolluiken garagepoorten zonneweringen).

  • Assistent Filiaalleider | Doe-Het-Zelf (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt al enkele jaren ervaring als verkoper. Je hebt een goede kennis van doe-het-zelfartikelen. Je bent in staat mensen te coachen en aan te sturen. Je weet hoe je met moeilijke situaties moet omgaan. Je bent flexibel en bereid op zaterdag te werken. Je bent zowel vlot in het nederlands als in het frans.

  • Interne/externe Technieker Mobility (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Wetteren en gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatwerk, zijn we op zoek naar een Technieker/onderhoudsmechanicien die zowel intern als bij de klanten zelf herstellingen zal uitvoeren aan zowel manuele als elektrische rolwagens, alsook de accessoires. Daarnaast zul je ook worden ingezet bij de montage van nieuwe stoelen of onderdelen. Hiervoor krijg je natuurlijk wel de juiste instructies van de leveranciers.

  • Poetshulp jobstudent (M/V) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten die willen helpen in de schoonmaak. Dit hoofdzakelijk van appartementen, buitenverblijven enz. Dit is voornamelijk voor regio Blankenberge, maar er zijn ook soms mogelijkheden in Zeebrugge / Westende

  • Verpleegkundige Geriatrie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5703 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Geriatrie, Interne Jobtime: 100% (38 uur/week) of ander regime bespreekbaar Contract: onbepaalde duur Waarom werken met ouderen? Geen dag is hetzelfde. Geen mens is gelijk. Soms komt de zelfstandigheid van een oudere door een ziekenhuisopname in het geding. Ernstig verzwakte of dementerende mensen kunnen niet altijd duidelijk aangeven wat ze willen, dus het is van belang dat je goed observeert om hen de benodigde zorg en aandacht te kunnen geven. Op een geriatrische afdeling krijg je te maken met zeer brede pathologieën. Dit vraagt veel van jou flexibiliteit en een brede kijk, en maakt dat je volop uitdagingen in je werk zult vinden. Dankbaar werk. Je kunt daadwerkelijk iets voor een ander betekenen. Een glimlach of een handdruk, een bedankje van een familielid. Het zijn de kleine dingen die voldoening geven. Goede werksfeer. Werken met ouderen binnen een multidisciplinair team is teamwork, met de patiënten, familieleden en collega’s. Onze medewerkers ervaren een grote collegialiteit en betrokkenheid. Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer één van de verpleegkundig afdelingshoofden: Reinhilde Van Oevelen, 6B Geriatrie, op 03 800 62 26; Ilse Van de Velde, 6C Geriatrie, op 03 800 62 46; Linda Demeyer, 2B Psychogeriatrie, op 03 800 62 62; Kristel Tijsmans, 1B Ortho-geriatrie, op 03 800 61 62. Voel jij je aangesproken?

  • Teamleader Sales Africa / Mediterranean (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan, motiveert en coacht een 12-tal internal sales advisors in het behalen van hun sales objectieven. Je implementeert de sales strategie: je vertaalt de sales strategie naar operationele doelstellingen voor jouw team/regio en volgt deze nauwgezet op. De dagelijkse planning en organisatie van de activiteiten van de medewerkers van jouw team, neem jij voor jouw rekenning. Je hebt individuele coachings- en functioneringsgesprekken met jouw medewerkers en ondersteunt hun verdere groei en ontwikkeling. Je zorgt voor een correcte analyse van de verkoopsresultaten en komt met initiatieven ter verbetering van de resultaten. Jouw medewerkers vinden bij jou steun en advies bij het het oplossen van specifieke problemen (klachten van grote klanten, kwaliteit,…). Indien nodig ga je zelf de uitdaging aan. Klanten die langskomen krijgen van jou een warm onthaal en rondleiding. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je denkt mee met de organisatie en neemt acties op vlak van het verbeteren van de processen en de dagelijkse werking van het team. Je houdt vinger aan de pols via media, actualiteit en volgt jouw markten nauw op.

  • Inpakker - dagwerk (leuke uren) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Bent u op zoek naar een job in dagwerk? Lijkt het jou super om zelf te kiezen of je uw voltijds uurrooster invult in 4 of 5 dagen = extra dag i/d week thuis? Schoolverlaters of mensen zonder ervaring in de productie komen ook zeker in aanmerking! Twijfel niet! Bedrijf regio Kruishoutem: Inpakken van producten aan een automatische machine ( = eenvoudig werk) Basis kwaliteitscontrole TOFFE EXTRA: Starten rond 08u tot +- 16u30 à 17u00 Je kan kiezen om 4 dagen van 9.5 u te werken, of 5 dagen van 8 Interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected] PS: solliciteer je per mail? Vergeet zeker je CV niet!

  • Textielmedewerker tufter/tuftster 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je gaat aan de slag bij Balta: producent van kamerbreed designtapijt. Afdeling tuft: Het bevoorraden en bedienen van één of meerdere industriële tuftmachines voor de productie van textielvloerbekleding volgens de veiligheidsvoorschriften en de productievereisten (kwaliteit, termijnen, ...), controleren van het uitzicht van de textielvloerbekleding en de productiegegevens teneinde een kwaliteitsvol textielvloerbekleding af te leveren. Belangrijke taken: programmeren van machines ahv snelheid, motief, ... bobijnen en tuftdoek installeren op machine draadafwijkingen detecteren en oplossen tuftdoek loskoppelen nodige opvolging voorzien

  • Hulpmonteur sanitair en verwarming (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Jespers HVAC

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie Ons bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming en ventilatie is dringend op zoek naar hulpmonteurs. Je staat in voor het ondersteunen van de ervaren monteurs en deinst er niet van weg uw handen uit de mouwen te steken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Sanitaire- en verwarmingsinstallaties plaatsen samen met een mede monteur Je bent vertrouwd met het werken op grote werven zoals scholen, ziekenhuizen, enz. Defecte onderdelen vervangen of herstellen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …) Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek) Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

  • Senior Front-End Developer / Angular Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partner is looking for a Freelance Senior Front End Developer who has strong skills in Angular for a partner in Brussels.     Context   Our partner is operating in the finance sector specialised in Finance Services for private clients, they are developing a software that will centrilizer and harmonize all internal operations within the company. This is a crucial project for their core business and will be the priority for the IT Development team.     Job Description You will be part of a team of 15 developers: Front End developers Back end developers Functional Analysts Project Manager You will be part of a project from scratch within an Agile/Scrum development Flexibility and Enthusiasm is required for this challenge   Your Profile You are proficitient in: Angular 2/6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootsrap, SOAP, Rest. You speak French or Dutch and English fluently You are ready for the challenge and willing to prove your worth You have a Bachelor IT related   The offer 6 months contract renewable Project for 2 years Challenging environment Creative and Innovative atmosphere Possibility to learn new IT skills Start Date: ASAP

Zoek naar antwoorden van DEALER AKTION MOTOR in sociale netwerken
Look for responds of DEALER AKTION MOTOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEALER AKTION MOTOR. Laat een reactie achter voor DEALER AKTION MOTOR. DEALER AKTION MOTOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEALER AKTION MOTOR. Leave a respond for DEALER AKTION MOTOR. DEALER AKTION MOTOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEALER AKTION MOTOR op de google maps. Adres en contacten DEALER AKTION MOTOR
Location of DEALER AKTION MOTOR on the google maps. Address and contacts of DEALER AKTION MOTOR

Andere gerelateerde bedrijven als come DEALER AKTION MOTOR DEALER AKTION MOTOR: Boulanger Marc | Summit Enginering | MICHEL DE STOOP | A. GILLARD | Wascher & Partner

Other related companies as DEALER AKTION MOTOR: Boulanger Marc | Summit Enginering | MICHEL DE STOOP | A. GILLARD | Wascher & Partner

DEALER AKTION MOTOR is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEALER AKTION MOTOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04201690673. Het bedrijf DEALER AKTION MOTOR bevindt zich op het adres: VICTOR BOCQU?STRAAT 15; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 258,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Entretien and réparations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van DEALER AKTION MOTOR is Gezondheidszorg, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEALER AKTION MOTOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEALER AKTION MOTOR, openstaande posities, locatie van DEALER AKTION MOTOR op de kaart.

DEALER AKTION MOTOR is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEALER AKTION MOTOR, company assigned to the tax number BE04201690673. The company DEALER AKTION MOTOR is located at the address: VICTOR BOCQU?STRAAT 15; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 258,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Entretien and réparations de voitures. List of products are Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures..
The main activity of DEALER AKTION MOTOR is Health Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DEALER AKTION MOTOR is not available. You also can look at reviews of DEALER AKTION MOTOR, open positions, location of DEALER AKTION MOTOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEALER AKTION MOTOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEALER AKTION MOTOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEALER AKTION MOTOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEALER AKTION MOTOR, employees, financial statistics.