De Paepe F

Contactgegevens De Paepe F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Paepe F: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Paepe F

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Stationsstraat 60; 9308; Aalst (Gijzegem), België

Telefoon (phone): 053 21 53 74 (+32-053 21 53 74) 053 21 53 74 (+32-053 21 53 74)

Fax (fax): 053 21 53 74 (+32-053 21 53 74) 053 21 53 74 (+32-053 21 53 74)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Paepe F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Paepe F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Paepe F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Paepe F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Paepe F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Paepe F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Paepe F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Paepe F
Products information De Paepe F

BTW identificatienummer (tax): BE03643859863
Ondernemingsnummer: 7347076416
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 108,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in De Paepe F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Paepe F
(Get full report from official database of BE for De Paepe F)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Paepe F
Addition kinds of activities for De Paepe F

2087. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec | Flavoring extracts and syrups, nec
34440511. Radiator schilden of behuizingen, plaatwerk | Radiator shields or enclosures, sheet metal
35370207. Dollies (hand- of elektrische trucks), industrieel, met uitzondering van mijnbouw | Dollies (hand or power trucks), industrial,except mining
50740209. Oliebrander | Oil burners
72990202. Stoombad | Steam bath
93110104. Belastingdienst, overheid | Taxation department, government

Werken bij De Paepe F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Paepe F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Paepe F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Paepe F. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing radiologie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare op de afdeling radiologie en ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT. Ervaring in deze setting is een must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Enthousiaste sorteermedewerkster van nieuwe kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiemagazijn van kledij zoeken wij een magazijnmedewerker voor verschillende taken : - labelen kledij - bestellingen klaarmaken voor de winkels - plooien en op kapstokken hangen - etiketteren etc... Zeer mooie uren en een goed loon

  • ALLROUND BEDIENDE WEEGBRUG BOUW PREVENTIENIVEAU III (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende; Je zal instaan voor alle administratie omtrent: - Grondbank - Copro - weegbrug - tracimat - en nog andere allerhande administratieve taken.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 12u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Gent. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Winkelbediende M/V (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste winkelmedewerker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Samen met je collega's zorg je voor een aangenaam winkelgebeuren. algemene kassataken klanten verder helpen rekken aanvullen winkel op orde houden

  • Storingstechnieker vaste nacht (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Absolute@work

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een storingstechnieker Je bent in staat elektrische storingen op te lossen van allerlei productiemachines. Je hebt een kennis om PLC uit te lezen en fouten op te sporen. Daarnaast heb je basis mechanische kennis.

  • Administratief commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ROCK RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een job met onmiddellijk een vast contract? Voor een ongelooflijk sterk bedrijf regio Waregem in het luxesegment zijn we op zoek naar een administratief commercieel bediende. Door de groei van het bedrijf, zijn we op zoek naar iemand die voldoet aan deze vacature. Wat houdt het werk in? Je werkt in het hoofdkantoor in Waregem, vlakbij de afrit in een mooie, moderne werkomgeving. Je speelt een centrale rol in de verwerking van aanvragen van onze klanten. Je bent ook het eerste aanspreekpunt voor onze professionele klanten. Je functioneert als hun backoffice en staat hen bij in hun bestellingen en administratie. Je werkt samen met enkele andere collega's die op vandaag een hecht team vormen en klaar zijn om met open armen een nieuwe medewerker in hun groep op te nemen. Het team kenmerkt zich door hun positieve ingesteldheid, energieke karakter en iedereen trekt aan hetzelfde zeil. Er is ruimte voor initiatief en ideeën, je kan dus actief meedenken met het bedrijf. Door de goeie, familiale sfeer kent het bedrijf weinig verloop. Heb je interesse om te solliciteren voor deze job? Mail dan je CV door naar [email protected] en je wordt heel snel gecontacteerd.

  • BEGELEIDER KINDERDAGVERBLIJF/KINDERVERZORG(ST)ER (OPPUURS)

    Regio: OPPUURS

    Bedrijf: Cura Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de proffessionele opvang van baby's en peuters van 0 tot 3 jaar. Je zorgt voor een kwalitatieve opvang, zorg en begeleiding. Je hebt verantwoordelijkheidszin en kan op juiste manier communiceren naar het kind, collega's en ouders. Je werkt 4 of 5 dagen per week en bent flexibel.

  • Architect-stagiair/-medewerker COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste architect-stagiair/-medewerker die graag mee werkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Aarschot. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Chefkok (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij gaan op zoek naar een gemotiveerde chef-kok voor onze zaak 'Cleen Schardauw' te Sint-Eloois-Winkel; U staat in voor een onberispelijke service en hoog kwalitatieve gerechten. U wordt bijgestaan door uw eigen team medewerkers en ons centraal kantoor. U draagt de eindverantwoordelijkheid over food -en loonkost, kwaliteit, orde, netheid en planning van uw keukenpersoneel. U bestelt, ontvangt en controleert de goederen. U bent georganiseerd, flexibel, stessbestendig en werkt ordelijk en overzichtelijk. U bent door uw ervaring een coachende leider van uw team maar eveneens een teamplayer. U controleert, delegeert, evalueert en stuurt bij waar nodig. Voelt u zich aangesproken ? Wacht niet langer en stuur uw CV door naar [email protected] !!

  • bakker / banketbakker flexijob (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SEYNAEVE

    Type: Flexijob

    * je neemt deel aan de productie van brood, pistolets en koeken * je staat in voor de voorbereidende productie van koffiekoeken * je helpt aan de afwerking van de patisserie

Zoek naar antwoorden van De Paepe F in sociale netwerken
Look for responds of De Paepe F in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Paepe F. Laat een reactie achter voor De Paepe F. De Paepe F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Paepe F. Leave a respond for De Paepe F. De Paepe F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Paepe F op de google maps. Adres en contacten De Paepe F
Location of De Paepe F on the google maps. Address and contacts of De Paepe F

Andere gerelateerde bedrijven als come De Paepe F De Paepe F: Delmé E | IQUALITY | A.M.R. Management BVBA | Fuccio P | Creditinnovation

Other related companies as De Paepe F: Delmé E | IQUALITY | A.M.R. Management BVBA | Fuccio P | Creditinnovation

De Paepe F is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is De Paepe F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03643859863. Het bedrijf De Paepe F bevindt zich op het adres: Stationsstraat 60; 9308; Aalst (Gijzegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 108,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in De Paepe F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Paepe F is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Paepe F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Paepe F, openstaande posities, locatie van De Paepe F op de kaart.

De Paepe F is a company, that was registered 2017 in Aalst region, Belgium. Full name of company is De Paepe F, company assigned to the tax number BE03643859863. The company De Paepe F is located at the address: Stationsstraat 60; 9308; Aalst (Gijzegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 108,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bakers and confectioners. Products created in De Paepe F were not found.
The main activity of De Paepe F is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Paepe F is not available. You also can look at reviews of De Paepe F, open positions, location of De Paepe F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Paepe F, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Paepe F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Paepe F, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Paepe F, employees, financial statistics.