MUSICAL CAR ( ARC )

Contactgegevens MUSICAL CAR ( ARC ): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUSICAL CAR ( ARC ): address, phone, fax, email, website, opening hours

MUSICAL CAR ( ARC )

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KROONLAAN 504; 1050; ELSENE, België

Telefoon (phone): 26483523 (+32-26483523) 26483523 (+32-26483523)

Fax (fax): +32 (69) 168-45-75 +32 (69) 168-45-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUSICAL CAR ( ARC ): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUSICAL CAR ( ARC )"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUSICAL CAR ( ARC )"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUSICAL CAR ( ARC ), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUSICAL CAR ( ARC ). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUSICAL CAR ( ARC ), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUSICAL CAR ( ARC ). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUSICAL CAR ( ARC )
Products information MUSICAL CAR ( ARC )

BTW identificatienummer (tax): BE09830535888
Ondernemingsnummer: 6631042480
Hoofdstad (capital): 971,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 676,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits: Systèmes de Navigation,Agendas Electroniques,GSM,Abonnements GSM,Accessoires GSM,Alarmes Voitures,Autoradios,Car Kits,Accessoires Voitures. Installation: A Domicile,Sur Place.

Product categorie (product category): Détaillants en pièces and accessoires de voitures. ARC

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUSICAL CAR ( ARC )
(Get full report from official database of BE for MUSICAL CAR ( ARC ))

Aanvulling soorten activiteiten voor MUSICAL CAR ( ARC )
Addition kinds of activities for MUSICAL CAR ( ARC )

3646. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
171199. Loodgieterswerk, verwarming, air-conditioning, niet inbegrepen | Plumbing, heating, air-conditioning, nec
381299. Zoek- en navigatieapparatuur, niet inbegrepen | Search and navigation equipment, nec
10619903. Ferberiet mijnbouw | Ferberite mining
22990106. Kussenvullingen: gekruld haar, katoenafval, mos, henneptak | Pillow fillings: curled hair, cotton waste, moss, hemp tow
27210102. Tijdschriften: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Magazines: publishing only, not printed on site
32990202. Tegel, zandkalk | Tile, sand lime
36410100. Elektrische lampen en onderdelen voor algemene toepassingen | Electric lamps and parts for generalized applications
41119902. Verhoogde spoorwegwerking | Elevated railway operation
50840305. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery

Werken bij MUSICAL CAR ( ARC ): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUSICAL CAR ( ARC ): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUSICAL CAR ( ARC ). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUSICAL CAR ( ARC ). Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur elektrische transpallet (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de afdeling van de verzending. Je staat in voor het laden van de vrachtwagens. De dag begint met bestellingen klaarzetten. Je plaatst de goederen volgens klant en vrachtwagen. De goederen worden ingescand voordat ze in de vrachtwagens worden geladen. Zo weet je welke pallet voorzien is voor welke vrachtwagen. Je werkt van 15u tot 21u. Je werkt steeds in dezelfde ploeg. Je werkt grotendeels alleen. De temperatuur waar je in werkt is rond de 7°.

  • Operator Betonneerstation (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Grobbendonk gespecialiseerd in het produceren van bouwmaterialen zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers. Als operator in het betonneerstation bedien je een computergestuurde machine waarmee de beton in de voorbereide mallen gegoten wordt. Bijkomend draag je fysiek mee aan het proces door kleine holtes bij te vullen en kwaliteitscontroles uit te voeren. Job in 2 ploegen met optie vast

  • Slachter (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf betreft een stabiel familiebedrijf, dat op zoek is naar ervaren mensen om hun team te vervoegen. Je werkt in een vaste vroege ploeg en start op tussen 4u en 6u 's morgens. Bedrijfsprofiel: Voor een vleesverwerkend bedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een ervaren slachter.  

  • projectleider (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

  • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

  • Recruitment Consultant TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast - je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten - de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in - dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw - je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt - naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kieldrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Inpakker 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als inpakker zorg je ervoor dat de geproduceerde artikelen op een hygiënische en correcte manier verpakt worden. Je zorgt er tevens voor dat de transportbanden van de machines tijdig worden leeggemaakt. U doet hierbij ook aan kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat de ingepakte goederen voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Belangrijkste taken : Leegmaken van de transportbanden, en stapelplateaus Dozen kleven, etiketten kleven, dozen stapelen op pallet, volle pallet wegtrekken, en nieuwe pallet nemen Controle van de geproduceerde goederen voordat ze worden verpakt Registreren van output en uitgevoerde kwaliteitscontrole Storingen/fouten communiceren aan de verantwoordelijken Opruimen werkplek op einde van de ploeg

  • Meewerkend werftoezichter kunstharsvloeren (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met je team plaats je industriële kunstharsvloeren Je werkt mee aan een optimaal verloop van de werfuitvoering.

  • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMANUEL

    Type: Vaste Job

    Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

  • Winkelverantwoordelijke colora gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    Breng kleur in je job bij colora! Je bent gebeten door winkelverkoop of winkelmanagement? Maar je wil niet eender wat verkopen? Maak kennis met c olora, dé verfwinkel. Bij Colora verkoop je niet zomaar verf. Je helpt de dromen van onze klanten te verwezenlijken, met duurzame verf, maar vooral met heel veel passie en persoonlijk advies. Als winkelverantwoordelijke sta je in voor allerhande taken: Je staat samen met jouw team in voor een actieve verkoop naar de verschillende klantengroepn. Je zorgt ervoor dat elke klant met de juiste technische oplossing, producten en een goed gevoel van vertrouwen zijn/haar project kan starten. Je adviseert klanten op technisch en esthetisch vlak. Je haalt het beste uit jouw team. Je coacht en begeleid jouw medewerkers, stuurt en evalueert hen. Administratief help je de winkel optimaal runnen. Je zorgt voor een efficiënte stock- en assortiment opvolging.

Zoek naar antwoorden van MUSICAL CAR ( ARC ) in sociale netwerken
Look for responds of MUSICAL CAR ( ARC ) in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUSICAL CAR ( ARC ). Laat een reactie achter voor MUSICAL CAR ( ARC ). MUSICAL CAR ( ARC ) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUSICAL CAR ( ARC ). Leave a respond for MUSICAL CAR ( ARC ). MUSICAL CAR ( ARC ) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUSICAL CAR ( ARC ) op de google maps. Adres en contacten MUSICAL CAR ( ARC )
Location of MUSICAL CAR ( ARC ) on the google maps. Address and contacts of MUSICAL CAR ( ARC )

Andere gerelateerde bedrijven als come MUSICAL CAR ( ARC ) MUSICAL CAR ( ARC ): J. PEETERS | Gooris | PROVERT SA | LABAR PHILIPPE | De Man BVBA

Other related companies as MUSICAL CAR ( ARC ): J. PEETERS | Gooris | PROVERT SA | LABAR PHILIPPE | De Man BVBA

MUSICAL CAR ( ARC ) is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUSICAL CAR ( ARC ), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09830535888. Het bedrijf MUSICAL CAR ( ARC ) bevindt zich op het adres: KROONLAAN 504; 1050; ELSENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 971,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 676,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. ARC. Lijst met producten zijn Produits: Systèmes de Navigation,Agendas Electroniques,GSM,Abonnements GSM,Accessoires GSM,Alarmes Voitures,Autoradios,Car Kits,Accessoires Voitures. Installation: A Domicile,Sur Place..
De hoofdactiviteit van MUSICAL CAR ( ARC ) is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUSICAL CAR ( ARC ) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUSICAL CAR ( ARC ), openstaande posities, locatie van MUSICAL CAR ( ARC ) op de kaart.

MUSICAL CAR ( ARC ) is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUSICAL CAR ( ARC ), company assigned to the tax number BE09830535888. The company MUSICAL CAR ( ARC ) is located at the address: KROONLAAN 504; 1050; ELSENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 971,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 676,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. ARC. List of products are Produits: Systèmes de Navigation,Agendas Electroniques,GSM,Abonnements GSM,Accessoires GSM,Alarmes Voitures,Autoradios,Car Kits,Accessoires Voitures. Installation: A Domicile,Sur Place..
The main activity of MUSICAL CAR ( ARC ) is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MUSICAL CAR ( ARC ) is not available. You also can look at reviews of MUSICAL CAR ( ARC ), open positions, location of MUSICAL CAR ( ARC ) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUSICAL CAR ( ARC ), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUSICAL CAR ( ARC ), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUSICAL CAR ( ARC ), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUSICAL CAR ( ARC ), employees, financial statistics.