SPEEDY

Contactgegevens SPEEDY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPEEDY: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPEEDY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ARNOLD DELSUPEXHE 36BC; 4040; HERSTAL, België

Telefoon (phone): 42648159 (+32-42648159) 42648159 (+32-42648159)

Fax (fax): +32 (51) 979-25-27 +32 (51) 979-25-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPEEDY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPEEDY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPEEDY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPEEDY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPEEDY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPEEDY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPEEDY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPEEDY
Products information SPEEDY

BTW identificatienummer (tax): BE06344299316
Ondernemingsnummer: 9528961181
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 339,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Pots d??chappement,Pneus.

Product categorie (product category): Détaillants en pièces and accessoires de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPEEDY
(Get full report from official database of BE for SPEEDY)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPEEDY
Addition kinds of activities for SPEEDY

28330208. Codeïne en derivaten | Codeine and derivatives
32219905. Packers 'ware (containers), glas | Packers' ware (containers), glass
36639913. Zenderapparatuur, radio of televisie | Transmitting apparatus, radio or television
39959901. Begraafplaatsen, glasvezel | Burial vaults, fiberglass
47850100. Tolverrichtingen | Toll operations
81110210. Arbeids- en arbeidsrecht | Labor and employment law
87489905. Milieuconsultant | Environmental consultant

Werken bij SPEEDY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPEEDY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPEEDY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPEEDY. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers voor merken zoals Kipling, Vans, Napapijri, Timberland ...! 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De goederen die binnenkomen worden op een correcte wijze gelost, gepicked, verpakt en geladen. Alsook zijn er klanten die een speciale behandeling vragen voor hun goederen o.a. labelen, etiketteren, ... Dit is steeds anders en maakt het werk zeer gevarieerd. Het bedrijf is zeer ergonomisch en werkt enkel met nieuwe technologie, zoals bvb voicepicking. Dat zijn orders die verzameld worden via spraakherkenning, door een headset en een terminal dat hen langs de stellingen begeleidt waar de artikelen liggen opgeslagen. We zoeken personen die onmiddellijk aan de slag kunnen! Wat kunnen we je aanbieden? Er wordt gewerkt in een tweeploegensysteem. Dat zijn uren van 6u00 tot 14u00 en van 14u00 tot 22u. Elke vrijdag mag je een uurtje vroeger stoppen. Er is een competitief uurloon aangevuld met extralegale voordelen. Het bedrijf is bereikbaar met het openbaar vervoer, je krijgt jouw woonwegverkeer terug betaald. In eerste instantie is het een tijdelijke job, maar heel wat medewerkers wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Ontbramer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ontbramer. Taken: ontbramen, balanceren en montage van metaalonderdelen.

  • Kinderbegeleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar flexibele kinderverzorg(st)ers om in de brede regio van Gent (straal van 20km) te werken. Je kan je vlot verplaatsen naar Gent, Wondelgem, Evergem, Zwijnaarde, Gentbrugge, Destelbergen... Je geeft zelf aan welke dagen je beschikbaar bent om ingeschakeld te worden en we houden hier rekening mee bij de planning. Als kinderbegeleider sta je in voor de verzorging en begeleiding van kindjes tussen 0 en 3. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen, in communicatie met ouders en dat je goed kan werken in team. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en (spel)activiteiten voor hen organiseren.

  • Boekhouder (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Berchem, regio Antwerpen, kijken wij uit naar een ervaren boekhouder. Als boekhouder heb je volgend takenpakket:   Je draagt de verantwoordelijkheid over een aantal cliëntendossiers binnen het eigen vakgebied en beheert deze op een autonome manier van A tot Z. Waar je bepaalde deeltaken in grotere dossiers voor eigen rekening neemt, weet je naargelang jouw ervaring de meer eenvoudige taken efficiënt te delegeren en nauwgezet op te volgen. Tevens bereid je de jaarrekening van jouw cliënten voor en werk je deze, inclusief alle fiscale implicaties, af. Afhankelijk van het type dossier sta je zelf in voor de bespreking van de jaarrekening of vergezel je hierbij de relatiebeheerder. Door mee te denken, te anticiperen en een ruime interesse te tonen voor de cliënt achter de dossiers, weet je een vertrouwensrelatie op te bouwen met je cliënteel. Daarnaast weet je naargelang jouw ervaring nieuwe medewerkers in het team succesvol te coachen en te integreren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - net@werk - Dikkebus (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Studierelevante bijbaan IT - regio Waregem (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat binnen bedrijf in voor het implementeren van maintenance KPI's in PowerBI. Concreet doe je dit door volgende taken: Definiëren van de data sets uit verschillende systemen. Aanmaken van de rapporten in PowerBI Samen overleggen met onderhoud en/of productie om de nodige data aan te vullen of de kwaliteit te verbeteren.

  • Proces and Data Analist - Petrochemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na de implementatie van een nieuw ERP-systeem blijkt dat informatieflows geen betrouwbare data opleveren. Als resultaat van die procesoefening wil het bedrijf in samenspraak met operationele experten en IT: Processen verbeteren, aligneren over terminals/regio's waar mogelijk Kwalitatieve informatie flows opzetten : one single version of the truth Systemen beter enten op het proces Taak beschrijving Administratieve ondersteuning van werk-sessies: bij het hertekenen van bedrijfsprocessen binnen volgende domeinen: Opslag inquiry tot orderverwerking product & leverancierskeuze, contracteren tot bestelbon generatie en leveranciersbeheer Project beheer & lifecycle digitalisatie van documenten : aanmaak en volgen van de order/financiële flow voorraadbeheer Het vertalen van de processen naar informatie flows Data-extractie vanuit bestaande systemen om te matchen naar de informatie flows Data-analyse Mappen van processen naar data-flows en systemen Uitschrijven van verbeter behoeften in rapportering en systemen naar in- en output en presentatievorm (bv. Schermopdeling, schermvolgorde)

  • Machine omsteller (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DE STER

    Type: Vaste Job

    DOEL VAN DE FUNCTIE Het ondersteunen in en het uitvoeren van technische werkzaamheden aan machines alsook het vervaardigen en verpakken van producten volgens de aangegeven receptuur. BELANGRIJKSTE VERANTWOORDELIJKHEDEN Techniek Uitvoeren omstellingen en afstellen machines en randapparatuur Tuningsactiviteiten Bedienen en opstarten van machines Inpakken van producten Administratie Vrijgave productie bij orderwissel Rapporteren van storingen en omsteltijden Kwaliteit Controleren productkwaliteit Melden en oplossen van kwaliteitsproblemen Veiligheid Melden van onveilige situaties Orde en netheid naleven van hygiëne-en werkinstructies binnen BRC-Iop reglementering 5S programma In stand houden van gemaakte afspraken

  • Account Manager Indirect Sales (SCHEPDAAL)

    Regio: SCHEPDAAL

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zoeken we op dit ogenblik een Account Manager (m/v) Indirect Sales voor België, verantwoordelijk om de verkoop van electronische en mechanische regelaars en systemen componenten en oplossingen evenals compressors en koelgroepen aan te sturen bij geselecteerde groothandels en installateurs. Dit gebeurt vanuit ons kantoor in Groot-Bijgaarden, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Verantwoordelijkheden Verantwoordelijk voor een gedreven verkoopsontwikkeling van alle koeltechnische producten zoals electronische en mechanische regelaars en systemen, compressors en koelgroepen, in overeenstemming met de regionale/globale verkoopsstrategie. Verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van relaties, met een nadruk op de belangrijkste beslissingsverantwoordelijken. Optimaliseren van de resultaten d.m.v. value selling instrumenten en praktijken Toezien op de toepassing van afgesproken voorwaarden En dit voor klanten gelocaliseerd in België Een bereikbaar aanspreekpunt zijn voor de klanten (groothandelaars en installateurs) Ontwikkelen van een grondig begrip van de noden van deze klanten; met een focus op het brengen van een toegevoegde waarde met ons uitgebreide productportfolio. Marktinzicht verlenen aan de marketing en business excellence teams Accountplanning met een continue groei, gebaseerd op de noden van de klant en voorstellen met een duidelijke focus. Coordinatie van activiteiten met de regionale sales managers, het technical support team, marketing, logistiek en interne verkoopsteam en het regionaal managment Bijhouden van alle klantgerelateerde activiteiten en taken in CRM Actief ontwikkelen en onderhouden van de zakelijke perspectieven met een focus op onze groeiambities

  • Freelance docent 'personal coach / trainer' (locatie: Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op idit moment zijn we op zoek naar een gedreven docent personal coach / trainer Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten vooral belang aan praktijkervaring en dat je onze studenten vanuit deze insteek de nodige kennis overbrengt. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

Zoek naar antwoorden van SPEEDY in sociale netwerken
Look for responds of SPEEDY in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPEEDY. Laat een reactie achter voor SPEEDY. SPEEDY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPEEDY. Leave a respond for SPEEDY. SPEEDY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPEEDY op de google maps. Adres en contacten SPEEDY
Location of SPEEDY on the google maps. Address and contacts of SPEEDY

Andere gerelateerde bedrijven als come SPEEDY SPEEDY: Tafeltennisclub P.W. Diest | FRITUUR KANGEROE | SHUN-SHUN | STRAVOUIA PAPOULIA | Flanders Language Valley Fund

Other related companies as SPEEDY: Tafeltennisclub P.W. Diest | FRITUUR KANGEROE | SHUN-SHUN | STRAVOUIA PAPOULIA | Flanders Language Valley Fund

SPEEDY is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPEEDY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06344299316. Het bedrijf SPEEDY bevindt zich op het adres: RUE ARNOLD DELSUPEXHE 36BC; 4040; HERSTAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 339,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Lijst met producten zijn Services: Pots d??chappement,Pneus..
De hoofdactiviteit van SPEEDY is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPEEDY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPEEDY, openstaande posities, locatie van SPEEDY op de kaart.

SPEEDY is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPEEDY, company assigned to the tax number BE06344299316. The company SPEEDY is located at the address: RUE ARNOLD DELSUPEXHE 36BC; 4040; HERSTAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 339,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. List of products are Services: Pots d??chappement,Pneus..
The main activity of SPEEDY is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SPEEDY is not available. You also can look at reviews of SPEEDY, open positions, location of SPEEDY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPEEDY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPEEDY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPEEDY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPEEDY, employees, financial statistics.