FRITUUR KANGEROE

Contactgegevens FRITUUR KANGEROE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRITUUR KANGEROE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRITUUR KANGEROE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOKTER VAN DE PERRELEI 63; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32353908 32353908

Fax (fax): +32 (68) 813-13-86 +32 (68) 813-13-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRITUUR KANGEROE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRITUUR KANGEROE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRITUUR KANGEROE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRITUUR KANGEROE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRITUUR KANGEROE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRITUUR KANGEROE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRITUUR KANGEROE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRITUUR KANGEROE
Products information FRITUUR KANGEROE

BTW identificatienummer (tax): BE08956298828
Ondernemingsnummer: 1231536865
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 849,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Types de Cuisine: Fritures.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRITUUR KANGEROE
(Get full report from official database of BE for FRITUUR KANGEROE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRITUUR KANGEROE
Addition kinds of activities for FRITUUR KANGEROE

15419901. Stomerij plantenbouw | Dry cleaning plant construction
20649915. Marzipan (snoep) | Marzipan (candy)
24210105. Siding (gekleed hout) | Siding (dressed lumber)
27529903. Letters, cirkelvormig of vorm: gelithografeerd | Letters, circular or form: lithographed
35470205. Picklers en pickling lijnen (walserij apparatuur) | Picklers and pickling lines (rolling mill equipment)
36210203. Dynamotors | Dynamotors
50910000. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
72190104. Kleermaker, behalve op maat of koopman | Tailor shop, except custom or merchant tailor

Werken bij FRITUUR KANGEROE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRITUUR KANGEROE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRITUUR KANGEROE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRITUUR KANGEROE. Looking for open vacancies in other companies

  • Animator Sint/Piet Flex job m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER VASTE NACHT VOEDING (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een snelgroeiend vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker in nacht. Je staat in voor een vlotte productflow van de binnenkomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van het voicepicking-systeem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Hierbij respecteer je de FiFo-normen. Je controleert de kwaliteit, de kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • PR Consultant (M/V) voor Brussel Noord - 1220999 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Secretary Plus Brussels

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor aanwezigheid in de Belgische media, sociale netwerksites en fora, gaat de dialoog aan op blogs, je vertegenwoordigt hiermee de klant; Je beheert en implementeert PR campagnes door het merk te promoten bij relevante media, bloggers, journalisten en web editors waarmee je interesse en coverage creëert; Je zoekt mogelijkheden voor implementatie door mediatrends in de gaten te houden; Je bouwt relaties op met collega’s, klanten en media; Je vergelijkt en analyseert berichtgeving in de media; Je verzorgt evenementen, waaronder ook persconferenties en promo-evenementen; Je helpt bij de productie van de publicaties van de klant, zoals interne magazines. Schrijven, ontwerpen en verspreiden van het magazine horen hier soms ook bij; Je zoekt nieuwe voorstellen en stelt ze voor aan potentiële klanten; Je beheert de PR-kant van een mogelijke crisissituatie.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) Jabbeke-Zedelgem (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor WETTEREN en omgeving DEELTIJDS (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Wetteren en omgeving.

  • Student hulpboekhouder (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • Allround studenten, beschikbaar op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob tijdens de week? Ben je minstens 2 volledige dagen beschikbaar? Wij zoeken regelmatig studenten die tijdens de week beschikbaar zijn voor verschillende opdrachten: winkelbediende, administratief medewerker, arbeider, ...

  • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

  • Transportplanner DV00557 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    De transportafdeling staat in voor de tijdige levering van onze producten. Daarbij wordt beroep gedaan op transportbedrijven om onze vrachten over heel Europa op hun bestemming te krijgen. We trachten die vrachten optimaal samen te stellen, op de meest kostenefficiënte manier, zonder evenwel compromissen te sluiten over het service level. De transportplanner stelt de vrachten zo samen dat een minimaal aantal transporten nodig is om alles tot bij de klant te krijgen. Hierbij houdt de transportplanner rekening met de capaciteit van het magazijn, de beschikbaarheden van ritten en de aanleveringswensen van de klant. In het geval de vrachten niet volgens planning worden vervoerd, zoekt de transportplanner naar alternatieven. Een vlotte communicatie naar onze klanten en een groot probleemoplossend vermogen zijn daarbij de succesfactoren. Tot slot is de transportplanner verantwoordelijk voor de (administratieve) opvolging van de distributieactiviteiten, de transportprijzen, etc. Daarnaast beheert de transportplanner ook de stocklevels in externe magazijnen. Dit omvat ook rapporten opmaken, transportprijzen opvragen en het transportbeheerssysteem updaten.

  • Product Manager (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: XPE Pharma & Science

    Type: Vaste Job

    Als Product Manager Nutri ben je verantwoordelijk voor het kwalitatief hoogstaand gamma van micronutritie, afgestemd op de behoeften van health care professionals en therapeuten. Je bent dagelijks bezig met het analyseren, opvolgen en uitbouwen van jouw portfolio in de Europese markt (België, Nederland en de Duitstalige markt in Europa). Tendensen opvolgen, mee werken aan nieuwe ideeën voor innovatieve productontwikkeling én het verder uitbouwen van het Nutri netwerk. Jouw verkoopsondersteuning geeft het medische team van Nutritional Advisors de nodige tools om hun job uit te voeren. Je communiceert hierbij intern en extern over de producten, concepten en acties. Je volgt de resultaten nauwgezet op en maakt je analyse van de verzamelde gegevens om gericht tot actie over te gaan. Je rapporteert hierbij aan de Marketing Director Europe.

  • Erkend Distributeur Agréé (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Weekendbakker Sint-Denijs-Westrem (flexi) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio van Sint-Denijs-Westrem zoeken wij nog een bakker die zich elke zaterdag + zondag wilt inzetten. Concreet sta je in voor de productie van de bakkerij en dit enkel in het weekend. Je staat samen met vaste werknemers en in de winkel zelf lopen er ook enkele studenten via Konvert interim Gent.

Zoek naar antwoorden van FRITUUR KANGEROE in sociale netwerken
Look for responds of FRITUUR KANGEROE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRITUUR KANGEROE. Laat een reactie achter voor FRITUUR KANGEROE. FRITUUR KANGEROE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRITUUR KANGEROE. Leave a respond for FRITUUR KANGEROE. FRITUUR KANGEROE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRITUUR KANGEROE op de google maps. Adres en contacten FRITUUR KANGEROE
Location of FRITUUR KANGEROE on the google maps. Address and contacts of FRITUUR KANGEROE

Andere gerelateerde bedrijven als come FRITUUR KANGEROE FRITUUR KANGEROE: FORTIS | UYTTENDAELE | MICHAEL WARSON | COLLARD P. | IS DAOUST

Other related companies as FRITUUR KANGEROE: FORTIS | UYTTENDAELE | MICHAEL WARSON | COLLARD P. | IS DAOUST

FRITUUR KANGEROE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRITUUR KANGEROE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08956298828. Het bedrijf FRITUUR KANGEROE bevindt zich op het adres: DOKTER VAN DE PERRELEI 63; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 849,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Types de Cuisine: Fritures..
De hoofdactiviteit van FRITUUR KANGEROE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRITUUR KANGEROE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRITUUR KANGEROE, openstaande posities, locatie van FRITUUR KANGEROE op de kaart.

FRITUUR KANGEROE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRITUUR KANGEROE, company assigned to the tax number BE08956298828. The company FRITUUR KANGEROE is located at the address: DOKTER VAN DE PERRELEI 63; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 849,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Types de Cuisine: Fritures..
The main activity of FRITUUR KANGEROE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FRITUUR KANGEROE is not available. You also can look at reviews of FRITUUR KANGEROE, open positions, location of FRITUUR KANGEROE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRITUUR KANGEROE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRITUUR KANGEROE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRITUUR KANGEROE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRITUUR KANGEROE, employees, financial statistics.