RECUP MERCEDES

Contactgegevens RECUP MERCEDES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RECUP MERCEDES: address, phone, fax, email, website, opening hours

RECUP MERCEDES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE A. LAMBIOTTE 54; 1030; BRUXELLES-SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22418084 (+32-22418084) 22418084 (+32-22418084)

Fax (fax): +32 (87) 692-32-41 +32 (87) 692-32-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RECUP MERCEDES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RECUP MERCEDES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RECUP MERCEDES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RECUP MERCEDES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RECUP MERCEDES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RECUP MERCEDES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RECUP MERCEDES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RECUP MERCEDES
Products information RECUP MERCEDES

BTW identificatienummer (tax): BE07903808593
Ondernemingsnummer: 9117523193
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 809,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types de Véhicules: Véhicules Tout Terrain,Véhicules Utilitaires. Marques de Voitures: Mercedes. Services: Toits Ouvrants,Systèmes Audio,Roues en Alliage Léger,Radiateurs,Coffres de Toit pour Voitures,Moteurs,Barres de Remorquage,Pneus,Batteries,Freins,Electricité,Installation Hifi,Pots d??chappement,Contr?le de la Bo?te de Vitesses,Pistons & Segments de Piston,Embrayages.

Product categorie (product category): Détaillants en pièces and accessoires de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RECUP MERCEDES
(Get full report from official database of BE for RECUP MERCEDES)

Aanvulling soorten activiteiten voor RECUP MERCEDES
Addition kinds of activities for RECUP MERCEDES

2759. Commercieel drukwerk, nec | Commercial printing, nec
025400. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
224100. Smalle stoffenfabrieken | Narrow fabric mills
782204. Distributie van televisie en videoband | Television and video tape distribution
38120602. Detectieapparatuur: elektronisch / magnetisch veld, licht / warmte | Detection apparatus: electronic/magnetic field, light/heat
44939900. Jachthavens, nec | Marinas, nec
57349901. Persoonlijke computers | Personal computers
65530000. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars | Cemetery subdividers and developers

Werken bij RECUP MERCEDES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RECUP MERCEDES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RECUP MERCEDES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RECUP MERCEDES. Looking for open vacancies in other companies

  • HR VERANTWOORDELIJKE (M/V) 4/5 (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: NORDEX

    Type: Vervanging brugpensioen

    Nordex Nv is op zoek naar een HR-verantwoordelijke. Samen met directie zal je instaan voor verschillende HR administratieve taken. In deze allround HR-functie bent u het aanspreekpunt voor onze medewerkeers. Je bewaakt nauwgezet het personeelsbeleid en werkt nauw samen met externe dienstverleners: sociaal secretariaat, uitzendkantoren,… Je verzorgt de personeelsadministratie van A tot Z: loonadministratie, uurregistratie, verloven, ziektes, personeelsdossiers, contracten, enz. Op strategisch vlak werk je de verschillende HR processen verder uit en implementeer je ze op de werkvloer. Zo coördineer je o.a. aanwervingen, opleidingen, evaluaties,… en ondersteun je de leidinggevenden in hun taak. Is deze functie iets voor jou? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar [email protected], t.a.v. Pieter Gaukema van Personeelsadviesbureau Goelen. Je kan rekenen op onze discretie.

  • Machinebouwer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gebeten door de wereld van techniek, metaal en technologie ? Wil jij graag verder groeien en streef jij ernaar een expert te worden in jouw vakgebied? Lees dan vooral verder.

  • Bekister/Ijzervlechter (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft vorm aan betonconstructies in gebouwen. Je leest plannen en werktekeningen. Met houten planken en panelen maak je mallen, die in de bouwsector bekisting worden genoemd. Je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen. Of je monteert gemoduleerde bekistingpanelen. Je verwerkt uitzettingsvoegen, dichting- en stortvoegen in de bekisting. Je stort het beton in de bekisting. Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement, verwijder je de bekisting.

  • Plaatser / Installateur / Monteur - Dagwerk Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plaatser sta je in voor de finishing touch van het bedrijf. Je plaatst de reeds afgewerkte stukken volgens de regels van de kunst.

  • HUISHOUDHULP BEERZEL (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Beerzel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste student(e). U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

  • Jobstudent toonzaalverkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature.

  • Product-/Procesingenieur (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als product-/procesingenieur maak je deel uit van een team technische deskundigen waarmee je nauw samenwerkt. Je introduceert, coördineert en begeleidt een spectrum aan producten in het productieproces waarbij je ook instaat voor het opmaken van de werkinstructies en aanmaken van de nodige machineprogramma's voor het afwerken van complexe PCB's. Hierbij vorm je de cruciale link tussen de ontwikkeling en de productie in Oostkamp. Oplossingen voor technische problemen uitwerken, voorstellen en deze omzetten is hierbij essentieel. Je beslist over eventuele afwijkingen en je bent verantwoordelijk voor de documentenconfiguratie. Bij veranderingen aan een product sta je in voor het aanpassen van de werkbeschrijvingen en de vastgelegde plantijden. Kwaliteitsproblemen analytisch en methodisch aanpakken behoort eveneens tot je takenpakket.

  • Bekister (m/v) met zéér mooie verloning M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Ben jij een bekister met ervaring? Voor een groeiend en dynamisch bedrijf regio Tongeren zijn wij op zoek naar bekister (atelier). Volgens plan doe je de bekistingen, zowel houten als batterijbekistingen, plaatsen van wapeningskorven, storten van beton en afwerken, ontkisten.

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> deeltijds (20u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

  • STAGAIR(E) Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair webdevelopment. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel webdeveloper. Als stagiair webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

  • KELNER (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GASTHOF 1618

    Type: Flexijob

    Met al je ervaring sta je in voor de bediening van onze klanten. Je zorgt voor het onthaal en adviseert bij de keuze van de gerechten en dranken. Je dient op en rekent af.

Zoek naar antwoorden van RECUP MERCEDES in sociale netwerken
Look for responds of RECUP MERCEDES in social networks

Lees alle opmerkingen voor RECUP MERCEDES. Laat een reactie achter voor RECUP MERCEDES. RECUP MERCEDES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RECUP MERCEDES. Leave a respond for RECUP MERCEDES. RECUP MERCEDES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RECUP MERCEDES op de google maps. Adres en contacten RECUP MERCEDES
Location of RECUP MERCEDES on the google maps. Address and contacts of RECUP MERCEDES

Andere gerelateerde bedrijven als come RECUP MERCEDES RECUP MERCEDES: Glasfabrieken Van Brabant | CROWN GRAPHIC | Thonnard Thonon Bureau | BRUTYN CYRIEL EN WILLY | BALLET GEBRS

Other related companies as RECUP MERCEDES: Glasfabrieken Van Brabant | CROWN GRAPHIC | Thonnard Thonon Bureau | BRUTYN CYRIEL EN WILLY | BALLET GEBRS

RECUP MERCEDES is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RECUP MERCEDES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07903808593. Het bedrijf RECUP MERCEDES bevindt zich op het adres: RUE A. LAMBIOTTE 54; 1030; BRUXELLES-SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 809,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Lijst met producten zijn Types de Véhicules: Véhicules Tout Terrain,Véhicules Utilitaires. Marques de Voitures: Mercedes. Services: Toits Ouvrants,Systèmes Audio,Roues en Alliage Léger,Radiateurs,Coffres de Toit pour Voitures,Moteurs,Barres de Remorquage,Pneus,Batteries,Freins,Electricité,Installation Hifi,Pots d??chappement,Contr?le de la Bo?te de Vitesses,Pistons & Segments de Piston,Embrayages..
De hoofdactiviteit van RECUP MERCEDES is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RECUP MERCEDES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RECUP MERCEDES, openstaande posities, locatie van RECUP MERCEDES op de kaart.

RECUP MERCEDES is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is RECUP MERCEDES, company assigned to the tax number BE07903808593. The company RECUP MERCEDES is located at the address: RUE A. LAMBIOTTE 54; 1030; BRUXELLES-SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 809,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. List of products are Types de Véhicules: Véhicules Tout Terrain,Véhicules Utilitaires. Marques de Voitures: Mercedes. Services: Toits Ouvrants,Systèmes Audio,Roues en Alliage Léger,Radiateurs,Coffres de Toit pour Voitures,Moteurs,Barres de Remorquage,Pneus,Batteries,Freins,Electricité,Installation Hifi,Pots d??chappement,Contr?le de la Bo?te de Vitesses,Pistons & Segments de Piston,Embrayages..
The main activity of RECUP MERCEDES is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RECUP MERCEDES is not available. You also can look at reviews of RECUP MERCEDES, open positions, location of RECUP MERCEDES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RECUP MERCEDES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RECUP MERCEDES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RECUP MERCEDES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RECUP MERCEDES, employees, financial statistics.