MAERTENS WHEEL SERVICE

Contactgegevens MAERTENS WHEEL SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAERTENS WHEEL SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAERTENS WHEEL SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GISTELSTEENWEG 492; 8490; JABBEKE, België

Telefoon (phone): 50815800 (+32-50815800) 50815800 (+32-50815800)

Fax (fax): +32 (11) 668-82-14 +32 (11) 668-82-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAERTENS WHEEL SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAERTENS WHEEL SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAERTENS WHEEL SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAERTENS WHEEL SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAERTENS WHEEL SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAERTENS WHEEL SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAERTENS WHEEL SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAERTENS WHEEL SERVICE
Products information MAERTENS WHEEL SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE06634613037
Ondernemingsnummer: 8124084472
Hoofdstad (capital): 151,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 572,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Services: Pneus.

Product categorie (product category): Détaillants en pièces and accessoires de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAERTENS WHEEL SERVICE
(Get full report from official database of BE for MAERTENS WHEEL SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAERTENS WHEEL SERVICE
Addition kinds of activities for MAERTENS WHEEL SERVICE

504601. Bewaar armaturen en uitrustingsstukken | Store fixtures and display equipment
17510200. Installatie van ramen en deuren en erectie | Window and door installation and erection
20920103. Stews, vis en zeevruchten: bevroren | Stews, fish and seafood: frozen
23299901. Knickers, jurk (apart): mannen en jongens ' | Knickers, dress (separate): men's and boys'
25110104. commodes | Commodes
25140603. Hangmatten: metaal- of stof- en metaalcombinatie | Hammocks: metal or fabric and metal combination
50320503. Betonbouwproducten | Concrete building products
50870101. Kapper winkel apparatuur en benodigdheden | Barber shop equipment and supplies
59840000. Liquefied petroleumgas dealers | Liquefied petroleum gas dealers

Werken bij MAERTENS WHEEL SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAERTENS WHEEL SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAERTENS WHEEL SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAERTENS WHEEL SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch beambte groendienst (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: LINTER GEMEENTEBESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    U werkt op de dienst Openbare Domeinen. Uw taak bestaat uit het uitvoeren van alle werkzaamheden die betrekking hebben op onderhoud van het openbaar domein en groenaanleg en de bediening en het hanteren van alle hierbij noodzakelijke machines, gereedschap alsook het aanwenden van noodzakelijke producten en grondstoffen.

  • Elektromonteur Middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij op zoek naar een elektromonteur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van elektrische installaties conform de wettelijke reglementering en de eisen van de klant. Samen met je collega's werk je op verschillende werven en krijg je de kans om in te staan voor het trekken van kabels, het plaatsen van de kabels in de buizen en kabelgoten, het plaatsen en aansluiten van stopcontacten, schakelaars, ...   • Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties, het plaatsen van nieuwe installaties • Werken volgens de veiligheidsnormen (deelname aan toolboxmeetings, gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, …) • Communicatie met werfleider en projectleider inzake werkprocedures en uit te voeren taken • Werken volgens de regels van het arbeidsreglement en het veiligheidsreglement alsook de geldende wetgeving • Samenwerken met collega’s en onderaannemers • Je werk is kwaliteits- en rendementsvol

  • Kwaliteitscontroleur - Textiel (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding van 3 - 4 weken in dagploeg, word je tewerkgesteld in 2 ploegen.   Je bent verantwoordelijk voor het nemen van stalen volgens de vooropgestelde procedures. Vervolgens worden deze stalen ook uitgebreid getest en opgevolgd. Alle informatie wordt ingeput in het bedrijfssysteem. Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in volle groei, zoeken wij momenteel extra mensen op lange termijn!

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Student medewerker groenten en fruit winkel (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Je taken zijn oa opruimen, borstelen, rekken met groenten en fruit vullen, afwassen, bestellingen klaar maken.

  • Verpleegkundige (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Zorgdragend hart

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig verpleegkundige sta je met je collega’s in voor de dagelijkse verzorging van de mensen van onze praktijk. Je kan zelfstandig werken Je staat zelf in van de registratie van de patiënten en regelmatig wordt er overdracht genoteerd in het patiëntendossier. Dagelijks wordt er overdracht gegeven aan de collega’s via een medische app. Bijzonderheden worden steeds gerapporteerd aan de coördinators van de praktijk en veranderingen aanbrengen worden steeds overlegd met hen. De facturatie wordt uitgevoerd door de coördinators.

  • zelfstandige logopedist(e) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK LIESBETH UVIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde logopedist(e) die mij zou kunnen vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Je begeleidt kinderen met leerstoornissen & vertraagde spraak- en taalontwikkeling. De sessies gaan zowel door op school (overdag) als in het kabinet (vanaf late namiddag+avond). De verplaatsing naar de scholen beperkt zich binnen de gemeente Vlezenbeek. Deze verplaatsingen gebeuren wel best met de wagen.

  • logopedist (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: DIENST LOGOPEDIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van logopedische stoornissen bij kinderen. Belang hechten aan dossierkennis, gerichte handelingsplannen kunnen opstellen, doelen plannen, leggen van goede contacten met ouders en scholen. Zelfstandig en in groepsverband kunnen werken.

  • Brunel - Helpdesk IT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Help!! Mijn PC start niet op, ik krijg mijn mail niet open, ik kan niet printen, Ik kan niet inloggen van thuis... Alledaagse It problemen waar we allemaal mee te maken krijgen. Slimme ICT'ers zijn van onschatbare waarde voor onze klanten. We zijn daarom op zoek naar jou! Goed opgeleid, een kei in jouw vakgebied, en vooral gemotiveerd om samen met andere ICT-professionals vanuit een organisatie een belangrijke steen bij te dragen. Profiel Communicatie is uw 2de nature. Jouw klanten verder helpen en ondertussen kennis op doen, daar krijg je voldoening van Je hebt een zeer goede kennis van IT. Deze kunnen zich situeren op niveau van Hardware (PC, laptop, server, printers) of software. Est-ce que tu parles français? Ah oui, bien sûr! I know what being a team player means Adedia company 60K aministratief de binnenkomende It problemen verwerken, schrikt je niet af. (ticketing systeem, etc.) Aanbod Wij bieden je een uitdagende functie binnen een stabiele omgeving Een uitdagende baan binnen een internationale organisatie met een work Hard en play Hard mentaliteit. Aantrekkelijk loonpakket aangevuld met interessante voordelen (firmawagen, tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering...). Een functie waarin je jezelf kan blijven ontplooien. Reële doorgroeimogelijkheden. Ben jij de helpdeskmedewerker die we zoeken... bezorg ons nu je CV!

  • Busbegeleid(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GO! MPI POTTELBERG KORTRIJK

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

  • Afvalbelader (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Opstarten vanuit Brasschaat om 6u15, niet bereikbaar met openbaar vervoer.

  • zaalmedewerker flexi (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Vjeu Djeu

    Type: Flexijob

    Wij zijn DRINGEND' op zoek naar zaalmedewerker. ( m/v) U bent gedreven, collegiaal en loyaal t.o.v. uw collega 's . U hebt de wil en de passie om het vak te leren en bent bereid hard te werken ... ? Dan bent u de m/ v die wij zoeken. Wij bieden u een flexi contract en interne opleiding.. Niet te vergeten ... u werkt in een ploeg met superfijne en gedreven collega's!! Neem contact en weet ons te overtuigen! Enige ervaring is een pluspunt . voorwaarden flexi: uw werkt 4/5e of voltijds bij een andere werkgever

Zoek naar antwoorden van MAERTENS WHEEL SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of MAERTENS WHEEL SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAERTENS WHEEL SERVICE. Laat een reactie achter voor MAERTENS WHEEL SERVICE. MAERTENS WHEEL SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAERTENS WHEEL SERVICE. Leave a respond for MAERTENS WHEEL SERVICE. MAERTENS WHEEL SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAERTENS WHEEL SERVICE op de google maps. Adres en contacten MAERTENS WHEEL SERVICE
Location of MAERTENS WHEEL SERVICE on the google maps. Address and contacts of MAERTENS WHEEL SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAERTENS WHEEL SERVICE MAERTENS WHEEL SERVICE: COIFFURE NICOLE | MICHEL DEWINTER | GUIDO VANPOUCKE | P?TISSERIE ROGER | ETIENNE DE SAEGER

Other related companies as MAERTENS WHEEL SERVICE: COIFFURE NICOLE | MICHEL DEWINTER | GUIDO VANPOUCKE | P?TISSERIE ROGER | ETIENNE DE SAEGER

MAERTENS WHEEL SERVICE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAERTENS WHEEL SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06634613037. Het bedrijf MAERTENS WHEEL SERVICE bevindt zich op het adres: GISTELSTEENWEG 492; 8490; JABBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 151,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 572,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Lijst met producten zijn Services: Pneus..
De hoofdactiviteit van MAERTENS WHEEL SERVICE is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAERTENS WHEEL SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAERTENS WHEEL SERVICE, openstaande posities, locatie van MAERTENS WHEEL SERVICE op de kaart.

MAERTENS WHEEL SERVICE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAERTENS WHEEL SERVICE, company assigned to the tax number BE06634613037. The company MAERTENS WHEEL SERVICE is located at the address: GISTELSTEENWEG 492; 8490; JABBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 151,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 572,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. List of products are Services: Pneus..
The main activity of MAERTENS WHEEL SERVICE is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MAERTENS WHEEL SERVICE is not available. You also can look at reviews of MAERTENS WHEEL SERVICE, open positions, location of MAERTENS WHEEL SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAERTENS WHEEL SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAERTENS WHEEL SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAERTENS WHEEL SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAERTENS WHEEL SERVICE, employees, financial statistics.