LODE MESSELIS

Contactgegevens LODE MESSELIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LODE MESSELIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LODE MESSELIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OSSELSTRAAT 15; 8980; ZONNEBEKE, België

Telefoon (phone): 51772289 (+32-51772289) 51772289 (+32-51772289)

Fax (fax): +32 (15) 301-58-64 +32 (15) 301-58-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LODE MESSELIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LODE MESSELIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LODE MESSELIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LODE MESSELIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LODE MESSELIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LODE MESSELIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LODE MESSELIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LODE MESSELIS
Products information LODE MESSELIS

BTW identificatienummer (tax): BE09223541259
Ondernemingsnummer: 4527709960
Hoofdstad (capital): 756,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 772,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in LODE MESSELIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Détaillants en pièces and accessoires de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LODE MESSELIS
(Get full report from official database of BE for LODE MESSELIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LODE MESSELIS
Addition kinds of activities for LODE MESSELIS

375100. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles and parts
507400. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen | Plumbing and hydronic heating supplies
801104. Psychiaters en psychoanalytici | Psychiatrists and psychoanalysts
22110306. Basten | Washcloths
28190302. Aluminiumoxide | Aluminum oxide
28330214. Quinine en derivaten | Quinine and derivatives
35249905. Rollers, gazon | Rollers, lawn
46120000. Ruwe aardoliepijpleidingen | Crude petroleum pipelines
51490800. Gedroogd of ingeblikt voedsel | Dried or canned foods

Werken bij LODE MESSELIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LODE MESSELIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LODE MESSELIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LODE MESSELIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas/Monteur staalsconstructies (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een bedrijf specialiseerd in het monteren van prefabbeton- en cellenbetonelementen en staalconstructies, zijn we op zoek naar een Ploegbaas/monteur. Als ploegbaas sta je in voor de montage van staalconstructies en prefabbeton.

  • Allround medewerker (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Helpen met snijden van het brood: brood op de band leggen, ingepakte broden in bakken stoppen. Helpen bij verdeling voor de chauffeurs: Helpen bij het verdelen van brood voor verschillende toeren, klaarzetten voor de chauffeurs. Allround meehelpen in de bakkerij: brood uit de ovens halen, koffiekoeken afwerken, machines proper houden, klein brood uithalen.

  • Productiemedewerker 2 ploegen te Sint Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT INHOUSE FARM FRITES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als produktiemedewerker in de inpakafdeling ben je verantwoordelijk voor het openvouwen van de verschillende Kratten, Dit zijn grote plastieken bakken waar je vervolgens 10kg vers voorverpakte frieten in moet overladen om dan tenslotte de kratten te stapelen voor transport op de palletten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de afdeling.

  • Events & Office Assistant | Energie | Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven en enthousiaste Office/Management Assistant voor een onderneming actief in duurzame energie gelegen in regio Tongeren. Wil jij terechtkomen in een tof team, waar de werknemer centraal staat en je kan genieten van een tal van voordelen zoals een strijkatelier, sportfaciliteiten en broodservice, … voor de werknemers. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het organiseren van events. Je zorgt voor de volledige logistieke uitvoering, een grondige voorbereiding en stelt een draaiboek op; Je garandeert een professionele samenwerking met alle betrokken partijen en zorgt voor een duidelijke communicatie. Je staat ook in voor het office management en administratie. Je staat in voor het professioneel onthaal van klanten en leveranciers; Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van kantoormateriaal; Je bent het aanspreekpunt van de werknemers in verband met het gebruik van de aangeboden diensten; Je ondersteunt de manager bij het opmaken van offertes, de facturatie en marketingtaken. Je werkt mee aan de interne en externe communicatie, zoals mededelingen op social media, video's, presentaties, … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Reachtruckbestuurder vrieshuis (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaatst alle paletten met afgewerkte producten correct en overzichtelijk in het magazijn/vrieshuis. Je zorgt dat de juiste paletten aan de laadkaai terecht komen om te laden in de vrachtwagens. Je doet zelf het laden en lossen van de vrachtwagen met je zijdelingse heftruck.

  • CNC Draaier Frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Overpelt, zijn wij op zoek naar een CNC Draaier Frezer. Takenpakket: - Je staat in voor de voorbereiding, instelling en bediening van een metaalbewerkingsmachine voor het maken van unieke stukken

  • HUISHOUDHULP in Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! :-) We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sleidinge (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Orderpick(st)er met reachtruckattest (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Orderpicker/ster gezocht voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Je werkt in een vaste avondploeg van 15u30 - 23u10

  • Magazijnier (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

Zoek naar antwoorden van LODE MESSELIS in sociale netwerken
Look for responds of LODE MESSELIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LODE MESSELIS. Laat een reactie achter voor LODE MESSELIS. LODE MESSELIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LODE MESSELIS. Leave a respond for LODE MESSELIS. LODE MESSELIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LODE MESSELIS op de google maps. Adres en contacten LODE MESSELIS
Location of LODE MESSELIS on the google maps. Address and contacts of LODE MESSELIS

Andere gerelateerde bedrijven als come LODE MESSELIS LODE MESSELIS: HEIDEHOF | LIBRAIRIE ST-JEAN | Minnen & Zoon | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | Hoeve (De)

Other related companies as LODE MESSELIS: HEIDEHOF | LIBRAIRIE ST-JEAN | Minnen & Zoon | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | Hoeve (De)

LODE MESSELIS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LODE MESSELIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09223541259. Het bedrijf LODE MESSELIS bevindt zich op het adres: OSSELSTRAAT 15; 8980; ZONNEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 756,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 772,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Producten gemaakt in LODE MESSELIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LODE MESSELIS is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LODE MESSELIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LODE MESSELIS, openstaande posities, locatie van LODE MESSELIS op de kaart.

LODE MESSELIS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is LODE MESSELIS, company assigned to the tax number BE09223541259. The company LODE MESSELIS is located at the address: OSSELSTRAAT 15; 8980; ZONNEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 756,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 772,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Products created in LODE MESSELIS were not found.
The main activity of LODE MESSELIS is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LODE MESSELIS is not available. You also can look at reviews of LODE MESSELIS, open positions, location of LODE MESSELIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LODE MESSELIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LODE MESSELIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LODE MESSELIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LODE MESSELIS, employees, financial statistics.