TINCK JAN

Contactgegevens TINCK JAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TINCK JAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TINCK JAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEVERSSTRAAT 47; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38291930 (+32-38291930) 38291930 (+32-38291930)

Fax (fax): +32 (2) 753-35-11 +32 (2) 753-35-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TINCK JAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TINCK JAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TINCK JAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TINCK JAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TINCK JAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TINCK JAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TINCK JAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TINCK JAN
Products information TINCK JAN

BTW identificatienummer (tax): BE06262176513
Ondernemingsnummer: 1726745605
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 484,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Activités: Travaux de Démolition.

Product categorie (product category): Démolition d?immeubles and terrassements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TINCK JAN
(Get full report from official database of BE for TINCK JAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TINCK JAN
Addition kinds of activities for TINCK JAN

22730503. Tapijten, machine geweven | Rugs, machine woven
28190901. Bariumverbindingen | Barium compounds
36790108. Rechters, elektronisch | Rectifiers, electronic
51469904. Seafoods | Seafoods
76990104. Mechanische instrument reparatie | Mechanical instrument repair
87410103. Kantoor management | Office management
91210104. Wetgevende studie commissie | Legislative study commission

Werken bij TINCK JAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TINCK JAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TINCK JAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TINCK JAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende in de Boekhouding - Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief Bediende Boekhouding (m/v) voor een bedrijf gespecialiseerd in gaming computers. Het bedrijf is gevestigd in Humbeek. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Administratief Bediende Boekhouding zijn: Je controleert en verwerkt betalingen; Je volgt facturen van handelsgoederen op; Je vervult diverse administratieve taken zoals voorbereiding van de boekhouding, BTW-aangiftes enz.; Je beheert de agenda met betrekking tot sollicitaties, leveranciers en personeel; Je verzorgt de administratieve opvolging van het personeel. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Tweetalige Customer Service Medewerker - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf is actief op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Voor hun team in de site van Hoogstraten te versterken zijn zij op zoek naar een Klantenservice medewerker. De uitdaging als klantendienstmedewerker is een perfecte service te kunnen bieden aan de klanten. Je kerntaken en verantwoordelijkheden: Procesgericht, om de administratie en de service naar de klant op een correcte manier te laten verlopen, zoeken we een medewerker die instaat voor o.a. ingave bestelorders en administratieve taken. Daarnaast verwachten we ook een pro actieve aanpak naar onze klant dmv de juiste analyses. Klachtenopvolging en het meezoeken naar structurele oplossingen maken deel uit van je takenpakket Klantgericht, bij elke handeling stel je de klant op de eerste plaats. Mensgericht, je werkt in tandem met je collega's van de klantendienst. Bovendien werk je nauw samen met de medewerkers van de productie en van andere units.

  • VPC Supervisor Repair (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

  • Medewerker laadkaai in vaste middapost (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een medewerker op de laadkaar. Dit is een functie in vaste middagpost. Je voert vooral handenarbeid uit, maar soms werk je ook met de stapelaar. De gepickte goederen op de juiste plaats (op de laadkaai) zetten. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur snel je cv naar [email protected]

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Gavere– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student Action Wetteren (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Bij Action krijg je een breed takenpakket: je zal meehelpen in de winkel om rekken te vullen, bent verantwoordelijk voor de kassa,... Ook opruimwerk zal tot je taken behoren.

  • Jobstudenten (m/v) - 10u/w (Colmar Aartselaar) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Junior Accountant in Accountantskantoor (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CERTAFIN

    Type: Vaste Job

    Certafin is een accountantskantoor dat zich richt op ondernemers, vrije beroepen en zelfstandigen die beroep willen doen op haar uitstekende vakkennis en service op gebied van accountancy, analytische boekhouding, fiscaal en financieel management. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om ons team te vervolledigen. Functie: • Als Junior Accountant zal je starten onder de vleugels van een ervaren dossierbeheerder met de mogelijkheid om door te groeien naar een volwaardig dossierbeheerder. Takenpakket: • Het verwerken van de boekhoudkundige documenten van de klanten zoals onder meer aan- en verkoopfacturen, kas- en bankverplichtingen • Het voorbereiden van de BTW aangiften • De maandelijkse en kwartaalverplichtingen van de klanten • De voorbereidingen voor de afsluiting van de jaarrekeningen in opdracht van de dossierbeheerder • De voorbereiding van aangiften in de personen- en vennootschapsbelasting • Administratieve taken zoals het kopiëren en klasseren van documenten, enz… • Mogelijkheid tot stage IAB

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Centric - BI Designer (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mission   The BI designer structures data for optimal access, performance, and integration. This role is responsible for building new data sets and data structures as required to support business needs, and for managing the distribution, replication, and archival of data. The designer must manage the balance of current and future needs in both design and content. This role requires a blend of skills normally found in the specialized roles of Business Analyst, data modeler, and database analyst.     Core Accountabilities Create functional and technical specifications based on the business requirements Interpret requirements Integration in business enterprise model Create subject area model Create logical and physical data model for the Data Warehouse and the datamarts Validate models with production data, and guarantee consistency of the Data Warehouse Ensure data compliance with the standards Ensure consistency with the integrated data model and other information architecture deliverables. Develop processes for capturing and maintaining metadata from all BI components Support and incident management: 2nd level of support    Essential qualities Experience in BI reporting environments and tools (knowledge of Pentaho and MicroStrategy is an asset): Minimum 5 years' experience functional analysis Minimum 5 years' experience in Data Warehouse modelling Minimum 5 years' experience in creation of ETL specifications Extensive experience with ETL tools Ability to work autonomously Good attention to detail Problem solving Good presentational skills Understanding of current BI industry trends and willingness to learn English is the common work language   Desirable qualities Degree level or equivalent Experience with Post services, express or parcel services High quality interpersonal, written, and oral communication skills Good presentational skills

Zoek naar antwoorden van TINCK JAN in sociale netwerken
Look for responds of TINCK JAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TINCK JAN. Laat een reactie achter voor TINCK JAN. TINCK JAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TINCK JAN. Leave a respond for TINCK JAN. TINCK JAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TINCK JAN op de google maps. Adres en contacten TINCK JAN
Location of TINCK JAN on the google maps. Address and contacts of TINCK JAN

Andere gerelateerde bedrijven als come TINCK JAN TINCK JAN: WERKH. G. FRANCK-FRANCONI | RONDEAUX sprl | FRANCIS VIVIER & CIE | BUROTEK | MEUBLES MOBI CONFORT

Other related companies as TINCK JAN: WERKH. G. FRANCK-FRANCONI | RONDEAUX sprl | FRANCIS VIVIER & CIE | BUROTEK | MEUBLES MOBI CONFORT

TINCK JAN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TINCK JAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06262176513. Het bedrijf TINCK JAN bevindt zich op het adres: WEVERSSTRAAT 47; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 484,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Démolition d?immeubles and terrassements. Lijst met producten zijn Activités: Travaux de Démolition..
De hoofdactiviteit van TINCK JAN is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TINCK JAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TINCK JAN, openstaande posities, locatie van TINCK JAN op de kaart.

TINCK JAN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is TINCK JAN, company assigned to the tax number BE06262176513. The company TINCK JAN is located at the address: WEVERSSTRAAT 47; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 484,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Démolition d?immeubles and terrassements. List of products are Activités: Travaux de Démolition..
The main activity of TINCK JAN is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TINCK JAN is not available. You also can look at reviews of TINCK JAN, open positions, location of TINCK JAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TINCK JAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TINCK JAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TINCK JAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TINCK JAN, employees, financial statistics.