COOP.SERV.SCIENT.U.L.B.

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • COOP.SERV.SCIENT.U.L.B.
Private companiesMembership Organizations • COOP.SERV.SCIENT.U.L.B.

Contactgegevens COOP.SERV.SCIENT.U.L.B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COOP.SERV.SCIENT.U.L.B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

COOP.SERV.SCIENT.U.L.B.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTOINE DEPAGELAAN 37; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26480283 (+32-26480283) 26480283 (+32-26480283)

Fax (fax): +32 (64) 472-32-57 +32 (64) 472-32-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COOP.SERV.SCIENT.U.L.B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COOP.SERV.SCIENT.U.L.B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COOP.SERV.SCIENT.U.L.B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COOP.SERV.SCIENT.U.L.B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COOP.SERV.SCIENT.U.L.B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COOP.SERV.SCIENT.U.L.B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COOP.SERV.SCIENT.U.L.B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COOP.SERV.SCIENT.U.L.B.
Products information COOP.SERV.SCIENT.U.L.B.

BTW identificatienummer (tax): BE02327697753
Ondernemingsnummer: 2102203369
Hoofdstad (capital): 372,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 870,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in COOP.SERV.SCIENT.U.L.B. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops; Kantoormateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COOP.SERV.SCIENT.U.L.B.
(Get full report from official database of BE for COOP.SERV.SCIENT.U.L.B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor COOP.SERV.SCIENT.U.L.B.
Addition kinds of activities for COOP.SERV.SCIENT.U.L.B.

078299. Gras- en tuindiensten, nec | Lawn and garden services, nec
07229900. Gewas oogst, nec | Crop harvesting, nec
22820400. Tapijt- en tapijngaren: draaien, wikkelen of spoelen | Carpet and rug yarn: twisting, winding, or spooling
23539908. hoedenzaak | Millinery
36480102. Licht- en sportlicht | Area and sports luminaries
51399902. Schoenen, atletisch | Footwear, athletic

Werken bij COOP.SERV.SCIENT.U.L.B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COOP.SERV.SCIENT.U.L.B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COOP.SERV.SCIENT.U.L.B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COOP.SERV.SCIENT.U.L.B.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke administratieve functie op financiële afdeling: schoolverlaters zijn welkom (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de financiële afdeling zijn we op zoek naar een tijdelijke collega die verantwoordelijk zal zijn voor de post- en factuurverwerking. Je controleert de facturen en volgt de betalingen op, (inkomende als uitgaande facturen). Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers, klanten en collega's en hebt verschillende administratieve taken. Het gaat over een opdracht van +-1 jaar.

  • Chauffeur kleine vrachtwagen bouw (4asser + kraan (14m) (M/V) (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Oostende zijn we op zoek naar chauffeur voor de kleine vrachtwagen bouw (4asser) + kraan (14m). Je laadt en lost de bouwmaterialen door middel van de kraan. Je werkt meestal op de werven van particulieren, soms op werven voor bedrijven. Je rijdt in de regio West-Vlaanderen.

  • Grondwerker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

  • Polyvalent Bouwarbeider (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Nieuwpoort zijn wij dringend op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER Je staat in voor: Het industrieel isoleren Het plaatsen van dakgoten Het correct kunnen passen en meten Een verzorgde afwerking

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hofstade M/V (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Riemst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,Tielt,Ingelmunster (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Ingelmunster, Oostrozebeke, Tielt. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen, strijken van delicate materialen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • DRINGEND: Exclusieve Huishoudhulp te Lembeke (M/V), 10u/week (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Lembeke zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 10u/week bij dit gezin, op maandag en vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Medewerker mobiel pizzakraam | Weekdagen | Weekend (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan ben je hier op het juiste adres! Attorno brengt de overheerlijke Italiaanse keuken naar verschillende (privé)feesten over het hele land. Door hun uitzonderlijke succesformule, geruggensteund door een uiterst hip imago, gaan ze nu op zoek naar enkele medewerkers die zich in het weekend / op weekavonden kunnen vrijmaken. Jouw takenpakket is behoorlijk uiteenlopend; Je helpt met het opstellen van het mobiel pizzakraam bij particulieren; Je belegt en bakt de pizza's op authentieke houtovens; Je zorgt voor de (bij voorkeur vlekkeloze) bediening en staat in voor een professionele service; Na afloop van het feest help je mee met het reinigen van de ovens en de afbraak van het kraam.

  • Student gezocht weekends en vakanties voor broodjeszaak te knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: KNOKANTINO

    Type: Studentenjob

    U helpt met het bereiden van belegde broodjes, snacks U bedient de klanten U helpt bij de opkuis

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - Prov A'pen - Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • kinesitherapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: www.kinesist-antwerpen.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een praktijk op het drukke en levendige Zuid, vlakbij het nieuwe gerechtsgebouw te Antwerpen (2018) ben ik op zoek naar een toffe collega kinesitherapeut. Iemand die zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. kijk op www.kinesist-antwerpen.be

Zoek naar antwoorden van COOP.SERV.SCIENT.U.L.B. in sociale netwerken
Look for responds of COOP.SERV.SCIENT.U.L.B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor COOP.SERV.SCIENT.U.L.B.. Laat een reactie achter voor COOP.SERV.SCIENT.U.L.B.. COOP.SERV.SCIENT.U.L.B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COOP.SERV.SCIENT.U.L.B.. Leave a respond for COOP.SERV.SCIENT.U.L.B.. COOP.SERV.SCIENT.U.L.B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COOP.SERV.SCIENT.U.L.B. op de google maps. Adres en contacten COOP.SERV.SCIENT.U.L.B.
Location of COOP.SERV.SCIENT.U.L.B. on the google maps. Address and contacts of COOP.SERV.SCIENT.U.L.B.

Andere gerelateerde bedrijven als come COOP.SERV.SCIENT.U.L.B. COOP.SERV.SCIENT.U.L.B.: Delwart E | Alwabo BVBA | VANDENBORRE | SOPHIE DELRUE | VALUCCY

Other related companies as COOP.SERV.SCIENT.U.L.B.: Delwart E | Alwabo BVBA | VANDENBORRE | SOPHIE DELRUE | VALUCCY

COOP.SERV.SCIENT.U.L.B. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COOP.SERV.SCIENT.U.L.B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02327697753. Het bedrijf COOP.SERV.SCIENT.U.L.B. bevindt zich op het adres: ANTOINE DEPAGELAAN 37; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 372,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 870,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops; Kantoormateriaal. Producten gemaakt in COOP.SERV.SCIENT.U.L.B. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COOP.SERV.SCIENT.U.L.B. is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COOP.SERV.SCIENT.U.L.B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COOP.SERV.SCIENT.U.L.B., openstaande posities, locatie van COOP.SERV.SCIENT.U.L.B. op de kaart.

COOP.SERV.SCIENT.U.L.B. is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is COOP.SERV.SCIENT.U.L.B., company assigned to the tax number BE02327697753. The company COOP.SERV.SCIENT.U.L.B. is located at the address: ANTOINE DEPAGELAAN 37; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 372,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 870,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Drukkerijen and copyshops; Kantoormateriaal. Products created in COOP.SERV.SCIENT.U.L.B. were not found.
The main activity of COOP.SERV.SCIENT.U.L.B. is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COOP.SERV.SCIENT.U.L.B. is not available. You also can look at reviews of COOP.SERV.SCIENT.U.L.B., open positions, location of COOP.SERV.SCIENT.U.L.B. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COOP.SERV.SCIENT.U.L.B., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COOP.SERV.SCIENT.U.L.B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COOP.SERV.SCIENT.U.L.B., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COOP.SERV.SCIENT.U.L.B., employees, financial statistics.