A. DECKER

Contactgegevens A. DECKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. DECKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. DECKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA GARE 22; 6700; ARLON, België

Telefoon (phone): 63224807 (+32-63224807) 63224807 (+32-63224807)

Fax (fax): +32 (59) 501-10-71 +32 (59) 501-10-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. DECKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. DECKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. DECKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. DECKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. DECKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. DECKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. DECKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. DECKER
Products information A. DECKER

BTW identificatienummer (tax): BE07531646728
Ondernemingsnummer: 1271362304
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 715,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in A. DECKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops; Kantoormateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. DECKER
(Get full report from official database of BE for A. DECKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. DECKER
Addition kinds of activities for A. DECKER

599917. Educatieve hulpmiddelen en elektronische trainingsmateriaal | Educational aids and electronic training materials
673300. Trusts, nec | Trusts, nec
20150505. Ganzen, verwerkt: bevroren | Geese, processed: frozen
25119904. Eindtafels: hout | End tables: wood
27590504. Kantoorartikelen: drukwerk, NSK | Stationery: printing, nsk
29920100. Smeeroliën | Lubricating oils

Werken bij A. DECKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. DECKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. DECKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. DECKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Robotspecialist Body Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Robotspecialist ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer van de robotinstallaties, het minimaliseren van het afbreukrisico en het optimaliseren van deze productiecellen. De Cabinefabriek maakt gebruikt van KUKA en Fanuc robots. Jouw taken: dagelijkse ondersteuning van productie en technische dienst op het gebied van veiligheid, kwaliteit, efficiëntie en uptime organisatie adviseren over het tijdig vervangen van robots en zelfstandig vervangingsprojecten leiden optreden als specialist in de projectgroepen voor toekomstige robotcellen, alsook bij aanpassingsprojecten bewaken van een eenduidige softwarestructuur bij de bestaande en toekomstige robotcellen; je maakt en beheert de back-up software en images onderhouden van contacten met leveranciers om op de hoogte te blijven van de technische evoluties in de robottoepassingen om deze vervolgens te vertalen naar de behoefte van DAF. Als Robotspecialist Body rapporteer je aan Groepshoofd PE Body.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP regio ROESELARE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • afwasser/keukenhulp (jobstudent september) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: RESTAURANT DE YOT

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de afwas machinaal en je doet de mise-en-place.

  • kassamedewerker student weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

  • Technieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: CLAES KOELTECHNIEK

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s beheer je verschillende koel- en vriesinstallaties alsook airconditionings bij onze klanten. Je zoekt de verschillende defecten op en herstelt ze op een duurzame manier. Niet alleen plaatsen we installaties, ook zorgen we voor onderhoud zodat de toestellen efficiënt werken. Verder heb je interesse om installaties te verbeteren en zo de kwaliteit en de comfort voor de klanten te verbeteren.

  • Laseroperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je stelt aan de hand van de voorgeschreven programma's de machine in. Je belaadt de machine met de juiste materialen. Indien nodig stuur je het programma en de technologie bij. Als het programma voltooid is, maak je de machine weer leeg terwijl op de andere snijtafel het volgende programma reeds loopt. Na de onderdelen voorzien te hebben van de juiste identificatie verzorg je de afvoer van het gesneden product naar de correcte zones. Als het een eindfabrikaat betreft sta je in voor de degelijke verpakking ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machine en het werkgebied rond de machine. Je staat in voor de correcte en de tijdige afhandeling van de opdrachten.

  • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

  • Enthousiaste & Sportieve Verdelers van Voedingssuplementen (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • flexijob keuken (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    afwas en keuken hulp

  • Tour guide Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    )At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Bruges in Spanish language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van A. DECKER in sociale netwerken
Look for responds of A. DECKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. DECKER. Laat een reactie achter voor A. DECKER. A. DECKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. DECKER. Leave a respond for A. DECKER. A. DECKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. DECKER op de google maps. Adres en contacten A. DECKER
Location of A. DECKER on the google maps. Address and contacts of A. DECKER

Andere gerelateerde bedrijven als come A. DECKER A. DECKER: W.P.&B. BTW ADVISEURS | MUTUALIT? LIBRE | Gilis A | BUTTERFLY | Aveve Tuincentrum

Other related companies as A. DECKER: W.P.&B. BTW ADVISEURS | MUTUALIT? LIBRE | Gilis A | BUTTERFLY | Aveve Tuincentrum

A. DECKER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. DECKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07531646728. Het bedrijf A. DECKER bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA GARE 22; 6700; ARLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 715,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops; Kantoormateriaal. Producten gemaakt in A. DECKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. DECKER is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. DECKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. DECKER, openstaande posities, locatie van A. DECKER op de kaart.

A. DECKER is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. DECKER, company assigned to the tax number BE07531646728. The company A. DECKER is located at the address: AVENUE DE LA GARE 22; 6700; ARLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 715,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Drukkerijen and copyshops; Kantoormateriaal. Products created in A. DECKER were not found.
The main activity of A. DECKER is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A. DECKER is not available. You also can look at reviews of A. DECKER, open positions, location of A. DECKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. DECKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. DECKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. DECKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. DECKER, employees, financial statistics.