PRE PRESS DILS

Contactgegevens PRE PRESS DILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRE PRESS DILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRE PRESS DILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTESTEENWEG 3; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14590201 (+32-14590201) 14590201 (+32-14590201)

Fax (fax): +32 (9) 267-69-72 +32 (9) 267-69-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRE PRESS DILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRE PRESS DILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRE PRESS DILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRE PRESS DILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRE PRESS DILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRE PRESS DILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRE PRESS DILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRE PRESS DILS
Products information PRE PRESS DILS

BTW identificatienummer (tax): BE03110198974
Ondernemingsnummer: 5408264160
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 246,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in PRE PRESS DILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops; Fotogravure and zetwerk; Secretariaatsdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRE PRESS DILS
(Get full report from official database of BE for PRE PRESS DILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRE PRESS DILS
Addition kinds of activities for PRE PRESS DILS

01190403. Rye boerderij | Rye farm
17119901. Koeltechnicus | Refrigeration contractor
20910321. Haring, gerookt | Herring, smoked
37249909. Smeersystemen, vliegtuigen | Lubricating systems, aircraft
61629902. Leningscorrespondenten | Loan correspondents
62890202. Voorraad overdrachtsagenten | Stock transfer agents
75349903. Banden reparatie winkel | Tire repair shop
83610403. Rust thuis, met gezondheidszorg incidenteel | Rest home, with health care incidental

Werken bij PRE PRESS DILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRE PRESS DILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRE PRESS DILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRE PRESS DILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker/werkplaatsverantwoordelijke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Lokeren zijn we op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker. Het doel van de functie is voornamelijk de verwerking van de binnenkomende- en uitgaande goederen vast te leggen volgens de vastgelegde instructies.

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

  • Schrijnwerker aluminium atelier (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Leuven zoekt voor een bedrijf regio Leuven een schrijnwerker atelier. Hier zul je ingezet worden bij het maken en assembleren van ramen en deuren in het atelier. Deze functie is ingeschreven in paritair comité 124 van de bouwsector, met alle voordelen hieraan verbonden.

  • Bekister (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar een bekister. Ben jij iemand die graag buiten bezig is en graag aan de slag zou willen gaan in de bouwsector? Dan is dit de job voor jou! Je takenpakket bestaat uit: Timmeren van traditionele bekistingen, monteren, samenvoegen en verwijderen Monteren van gemoduleerde bekistingspanelen Verwerken van uitzettingsvoegen en andere voegen in de bekisting Maken en/of plaatsen van dichtings-en stortvoegen Metalen staven verwerken tot gebruiksklare wapening Ijzervlechten en plaatsen van bewapening Betonneren

  • afwasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    afwassen zowel manueel als met de vaatwas keuken proper houden en kuisen af en toe wat helpen met groenten wassen in de keuken vuilbakken ledigen

  • Schrijnwerker Interieur (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker met CNC kennis.  Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van maatwerk keukens en badkamers Werken met particulieren, projectontwikkelaars, architecten en interieurarchitecten

  • Account Receivable (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Accounts Receivable Officer is oa verantwoordelijk voor: het doorgeven en opvolgen van de dossiers incasso en advocaten om een tijdige inning van de facturen te waarborgen het behandelen van de claims bij de financiële maatschappijen het opvolgen van de maandelijkse debiteurenlijst het behandelen van de aanmaningen het uitvoeren van credit checks het registreren van klachten

  • TOONBANKVERKOPER DOE HET ZELF (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het zelfzaak zijn wij op zoek naar een enthousiaste toonbankverkoper! Takenpakket? Producten uitstallen Leveringen controleren Orde en netheid van de winkel Monteren (grasmachines/gocarts) Voorraad tekorten voorzien

  • Jobstudent - Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Product Developer Bio-Plastics Packaging (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DE STER

    Type: Werfreserve

    FUNCTION We are looking for a very entrepreneurial Product Developer with a passion for creating sustainable food packaging and tableware, a solid interest/understanding of bio-plastics and strong presentation skills. He/She is expected to combine this with a thorough understanding of how to translate material properties into packaging products with the required properties. You will manage and execute bio-plastic packaging developments in line with the deSter eco-strategy from initial idea to final delivery and effectively balance the commercial, technical and design aspects during these new product developments. Key area of focus will be developments in line with our circular economy approach. Your target is the development of food packaging products for both our foodservice and airline segments made of recyclable and/or recycled material, compostable materials and/or materials based on natural resources. Responsible for new bio-plastic product development process. • Manage the new developments from start to market introduction. • Focusing mostly on specifically defined development projects that target the expansion of our product packaging portfolio and defining how to put these developments into the market. • Development of complete product ranges with required properties from different bio-plastic materials • Define the right sustainable-solution that fits the specific market and customer need. • Understand the product lifecycles of the different market segments and integrate this knowledge into new developments. (Operations, product usage, waste management, logistics) • Converting the initial idea into a clear development brief as input for design, other product developers, product engineering, material engineering, procurement and suppliers. • Define the right market positioning of the product and provide clear input on key features and key selling points to create the right marketing story. (in cooperation with the marketing manager) Responsible for the product specification definition of the developments • Determine the right conditions of use for new developments and define quality levels. • Make sure the specifications are in line with customer expectations on eco-impact, usage, operations and logistics • Responsible for the product approval and introduction of the product. Check if prototype samples are in line with the agreed specifications before launching the product. • Adjust specifications and products based on market feedback and learnings from quality • Propose specs changes to enhance profitability • Support quality in finding the root causes and solutions for quality non-conformities The person will report to the Manager Sustainable Packaging & Materials. SKILLS AND EXPERIENCE Product development or engineering education – Master or similar by work experience Minimum 3-5 years of work experience in product development of (preferably) food packaging Good knowledge of bio-plastics and affinity with the related production techniques (mainly injection moulding and thermoforming) Entrepreneurial mindset Experience with different development routes and a good feeling which approach will be best suited for different situations. Product development process know-how. (how to develop a product, how to put it on the market…) Feeling and understanding of design (product design and graphical design) Knowledge of food packaging for foodservice. Experience in customer presentations and communication. Strong project management skills Computer and software knowledge (powerpoint, excel, word) Knowledge of graphical software is a plus

  • zaalmedewerker (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

    Type: Flexijob

    Serveren van drank en gerechten in restaurant

Zoek naar antwoorden van PRE PRESS DILS in sociale netwerken
Look for responds of PRE PRESS DILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRE PRESS DILS. Laat een reactie achter voor PRE PRESS DILS. PRE PRESS DILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRE PRESS DILS. Leave a respond for PRE PRESS DILS. PRE PRESS DILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRE PRESS DILS op de google maps. Adres en contacten PRE PRESS DILS
Location of PRE PRESS DILS on the google maps. Address and contacts of PRE PRESS DILS

Andere gerelateerde bedrijven als come PRE PRESS DILS PRE PRESS DILS: DYNACO | SEURYNCK VOEDERS NV | Carro-Pi猫ces SPRL | G. HENRY | Lobet Patrick

Other related companies as PRE PRESS DILS: DYNACO | SEURYNCK VOEDERS NV | Carro-Pi猫ces SPRL | G. HENRY | Lobet Patrick

PRE PRESS DILS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRE PRESS DILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03110198974. Het bedrijf PRE PRESS DILS bevindt zich op het adres: GROTESTEENWEG 3; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 246,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops; Fotogravure and zetwerk; Secretariaatsdiensten. Producten gemaakt in PRE PRESS DILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PRE PRESS DILS is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRE PRESS DILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRE PRESS DILS, openstaande posities, locatie van PRE PRESS DILS op de kaart.

PRE PRESS DILS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRE PRESS DILS, company assigned to the tax number BE03110198974. The company PRE PRESS DILS is located at the address: GROTESTEENWEG 3; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 246,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Drukkerijen and copyshops; Fotogravure and zetwerk; Secretariaatsdiensten. Products created in PRE PRESS DILS were not found.
The main activity of PRE PRESS DILS is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PRE PRESS DILS is not available. You also can look at reviews of PRE PRESS DILS, open positions, location of PRE PRESS DILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRE PRESS DILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRE PRESS DILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRE PRESS DILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRE PRESS DILS, employees, financial statistics.