DRUKKERIJ ARTOOS

Particuliere bedrijvenBosbouw • DRUKKERIJ ARTOOS
Private companiesForestry • DRUKKERIJ ARTOOS

Contactgegevens DRUKKERIJ ARTOOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ ARTOOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ ARTOOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDESTRAAT 19; 1910; KAMPENHOUT, België

Telefoon (phone): 16600085 (+32-16600085) 16600085 (+32-16600085)

Fax (fax): +32 (55) 844-65-47 +32 (55) 844-65-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ ARTOOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ ARTOOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ ARTOOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ ARTOOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ ARTOOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ ARTOOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ ARTOOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ ARTOOS
Products information DRUKKERIJ ARTOOS

BTW identificatienummer (tax): BE06270141601
Ondernemingsnummer: 4710906982
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 315,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in DRUKKERIJ ARTOOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops; Fotogravure and zetwerk; Secretariaatsdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ ARTOOS
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ ARTOOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ ARTOOS
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ ARTOOS

5074. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen | Plumbing and hydronic heating supplies
553101. Auto-en vrachtwagens apparatuur en onderdelen | Auto and truck equipment and parts
28359900. Diagnostische stoffen, nec | Diagnostic substances, nec
35310606. Draglines, aangedreven | Draglines, powered
35999914. Pompgouverneurs, voor gasmachines | Pump governors, for gas machines
50650101. Mobiele telefoonapparatuur | Mobile telephone equipment

Werken bij DRUKKERIJ ARTOOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ ARTOOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ ARTOOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ ARTOOS. Looking for open vacancies in other companies

  • monteur sanitair (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren monteur met elektrische kennis  Je zal instaan voor het plaatsen van sanitaire toestellen, elektrische installaties, hvac, verwarming, ... 

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heverlee, 24 uur per week (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heverlee. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp in Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent schoonmaak Herfstvakantie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor het ziekenhuis zijn we op zoek naar jobstudenten in de schoonmaak. Dit zowel voor de campussen in Roeselare als in Menen. Belangrijk is dat je meerdere dagen beschikbaar bent in de vakantie.

  • Word sportmonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als sportmonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen, van maximum 16 kinderen, van 7 tot 12 jaar. Het is jouw taak om de kinderen een hele week onder te dompelen in het sportthema van jouw kamp. Je gaat aan de slag met een van onze vele thema's als 'Sportreis rond de wereld', 'Team Spirit' en 'Amerikaanse sportweek'. Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • WERFLEIDER AUTOMATISERING (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: MENTALITEIT

    Type: Vaste Job

    Als werfleider word je ingezet om industriële projecten te organiseren en te coördineren. Je werkt actief mee en kan een team van 2 tot 10 medewerkers leiden. Je zorgt ervoor dat het materiaal op tijd besteld wordt. Je onderhoudt de contacten met collega’s, klanten, aannemers en je staat in voor de vooruitgang op en de planning van de werf. Veiligheidsvoorschriften en reglementeringen worden door jou stipt nageleefd.

  • 1ste Kamermeisje/Kamerjongen Westende (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Vaste Job

    Holiday Suites is een start-up firma, die comfortabele vakanties aanbiedt op bruisende locaties. Holiday Suites is momenteel actief aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg. De firma is in volle expansie en er staan nog uitbreidingen ingepland, zowel in België als in Frankrijk. Onze missie is om de klant duurzaam en betaalbaar vakantiegeluk te bieden in comfortabele vakantieverblijven in bruisende omgevingen. Om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken we: 1e kamermeisje/kamerjongen regio Westende De functie Als 1e kamermeisje/kamerjongen werk je nauw samen met de Quality controller om de schoonmaak te organiseren. Je begeleidt de schoonmaakploegen en je poetst zelf mee. Je helpt met de opstart van nieuwe werknemers en helpt de grote schoonmaak te organiseren. Je bent flexibel, je werkt in het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes. Je werkzaamheden § Het opmaken van werkplanning. § Je staat in voor de schoonmaak en onderhoud van de kamers. § Je staat in voor de schoonmaak en het onderhoud van gemene delen (gangen, receptie, lobby). § De lakens vervangen, het bed opmaken (verversen, toeleggen, ...) § De handdoeken vervangen. § De kamer opnieuw voorzien van zeep, shampoo, bloemen, snoepjes, ... § Het sanitair op de kamer schoonmaken en ontsmetten § Het vuile linnengoed naar de linnendienst of wasserij brengen.

  • Chauffeur rijbewijs B rollend materieel - vast contract - interne opleiding (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar operatoren die willen werken op de terreinen van Arcelor Mittal Gent. Jouw job zal bestaan uit het vervoeren van schroot. Je doet dit met behulp van een kraan of Terberg. Bijkomende taken zijn het reinigen van het voertuig en het proper houden van de werkoppervlakte. Je past jouw rijstijl aan naargelang het werfterrein. Heb je nog geen ervaring met rollend materieel? Geen enkel probleem, de firma biedt een interne opleiding aan!

  • Zelfstandige Sport of medisch specialist - Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Villa Vita is een professioneel bewegings- en gezondheidscentrum waar je intensief sport en heerlijk ontspant. Onze ervaren experts begeleiden je bij je persoonlijk doel of vraag. Van fitness tot kinesitherapie, revalidatie, wellness en voedingsadvies. Een unieke beleving in een warm huis waar je met plezier je grenzen verlegt. Villa Vita is op zoek naar een gedreven collega om ons team van kinesitherapeuten, personal trainers en voedingsdeskundigen te versterken .We verhuren een prachtige praktijkruimte die naar wens kan worden ingericht. Het groeiende belang van voeding en een gezonde attitude en lifestyle intrigeren je? Dan ben jij de therapeut voor ons team. Ben je ondernemend en wil je graag je schouders mee onder dit project zetten? Neem dan zeker contact met ons op. www.villavita.life

  • OPDIEN(ST)ER (OOSTVLETEREN)

    Regio: OOSTVLETEREN

    Bedrijf: VLETERHOF

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerd persoon om in het weekend te helpen bij de bediening van de klanten. U kan zelfstandig werken. Zowel uren als dagen zijn bespreekbaar.

  • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Flexijob

    Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ ARTOOS in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ ARTOOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ ARTOOS. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ ARTOOS. DRUKKERIJ ARTOOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ ARTOOS. Leave a respond for DRUKKERIJ ARTOOS. DRUKKERIJ ARTOOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ ARTOOS op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ ARTOOS
Location of DRUKKERIJ ARTOOS on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ ARTOOS

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ ARTOOS DRUKKERIJ ARTOOS: Antwerps Beroepskrediet CV | Euris SPRL | SCHRIJNWERKERIJ VAN ROSSEM | ERA IMMO NOORD | PATRICK MINNEBO

Other related companies as DRUKKERIJ ARTOOS: Antwerps Beroepskrediet CV | Euris SPRL | SCHRIJNWERKERIJ VAN ROSSEM | ERA IMMO NOORD | PATRICK MINNEBO

DRUKKERIJ ARTOOS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ ARTOOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06270141601. Het bedrijf DRUKKERIJ ARTOOS bevindt zich op het adres: OUDESTRAAT 19; 1910; KAMPENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 315,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops; Fotogravure and zetwerk; Secretariaatsdiensten. Producten gemaakt in DRUKKERIJ ARTOOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ ARTOOS is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ ARTOOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ ARTOOS, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ ARTOOS op de kaart.

DRUKKERIJ ARTOOS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ ARTOOS, company assigned to the tax number BE06270141601. The company DRUKKERIJ ARTOOS is located at the address: OUDESTRAAT 19; 1910; KAMPENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 315,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Drukkerijen and copyshops; Fotogravure and zetwerk; Secretariaatsdiensten. Products created in DRUKKERIJ ARTOOS were not found.
The main activity of DRUKKERIJ ARTOOS is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ ARTOOS is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ ARTOOS, open positions, location of DRUKKERIJ ARTOOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ ARTOOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ ARTOOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ ARTOOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ ARTOOS, employees, financial statistics.