KLEURCOPYCENTER

Contactgegevens KLEURCOPYCENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KLEURCOPYCENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

KLEURCOPYCENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSESTEENWEG 1194; 9051; GENT, België

Telefoon (phone): 92215637 (+32-92215637) 92215637 (+32-92215637)

Fax (fax): +32 (9) 483-25-70 +32 (9) 483-25-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KLEURCOPYCENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KLEURCOPYCENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KLEURCOPYCENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KLEURCOPYCENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KLEURCOPYCENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KLEURCOPYCENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KLEURCOPYCENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KLEURCOPYCENTER
Products information KLEURCOPYCENTER

BTW identificatienummer (tax): BE05609039306
Ondernemingsnummer: 9025512695
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 760,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in KLEURCOPYCENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops; Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's; Fotolaboratoria

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KLEURCOPYCENTER
(Get full report from official database of BE for KLEURCOPYCENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor KLEURCOPYCENTER
Addition kinds of activities for KLEURCOPYCENTER

239202. Wasserij, kledingstuk en opbergzakken | Laundry, garment and storage bags
355902. Laarzen, schoenen en leerwerkmachines | Boots, shoes, and leather working machinery
508203. Algemene bouwmachines en uitrusting | General construction machinery and equipment
20950000. Geroosterde koffie | Roasted coffee
23710200. Bont voeringen, afsnijdingen en nekpunten | Fur linings, trimmings, and neckpieces
24210303. Kiln drogen van timmerhout | Kiln drying of lumber
34449900. Plaatwerk, Nauw | Sheet metalwork, nec

Werken bij KLEURCOPYCENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KLEURCOPYCENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KLEURCOPYCENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KLEURCOPYCENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE WALKING FLOOR (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma gelegen te Ieper is op zoek naar een chauffeur CE voor te rijden met walking floor. Je zal vooral veevoeder en recyclageproducten vervoeren. Het werk is van maandag tot vrijdag en je slaapt 2 keer uit per week. De landen waar je moet leveren zijn hoofdzakelijk: België, Nederland, Frankrijk. Je werkt 12u à 15u per dag.

  • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

  • Plaatbekleder tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen.

  • chauffeur C - Namiddag (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een transportbedrijf met de specialisatie in het vervoer van eigen geproduceerde dierlijke vetten voor menselijke voeding. Deze vetten werden destijds vooral gebruikt als bakkerij- en frituurvetten. Je zal instaan voor het vervoer van goederen van 14.00 tot 02.00. Vertrek met volle vracht naar Noord Frankrijk en in het terugkomen nog ophaling van producten bij 2 a 3 klanten.

  • Enthousiaste huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Geel-Mol (19u of 30u) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, bromfiets of fiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • thuishulp (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: DCO Kluisbergen vzw

    Type: Studentenjob

    thuishulp in REGIO WORTEGEM-PETEGEM, ANZEGEM en KLUISBERGEN bij DCO Kluisbergen vzw

  • Student weekdagen (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: T-INTERIM AALST

    Type: Studentenjob

    Je zal werken voor een gekende winkelketen, waar teamwerk centraal staat. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Erembodegem zijn wij op zoek naar studenten die op geregelde basis wensen te werken tijdens de week.

  • Studierelevante bijbaan in Sint-Denijs-Westrem - zeer gevarieerde job - min 3 dagen per week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag studeren en ondertussen werken en dus geld verdienen? Wil je graag een studierelevante bijbaan doen en je CV een boost geven? Ben je op zoek naar een zeer ruime gevarieerde job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een student die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, Opmaken invorderingsrapporten, Opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), Versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, Organiseren Well being personeel, Opvolging van bestellingen, ... Contractkennis, zoals Beheer doorrekening kosten, Opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, Opstellen jaarverslagen, Kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches Financieel, zoals Controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, Beheer van debiteuren, Invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, Voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), Geven van financiële opleiding van Field supervisors Commercieel zoals Opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, Voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, Opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering, zoals Deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ¿), Informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Customs Officer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met een sterke naamsbekendheid binnen de sector, zoeken we een Customs Officer. Heb jij een grote interesse voor douane en weet je in elke situatie je kalmte te bewaren? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze vacature. De missie: Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van alle douanegerelateerde documenten. Je controleert de aangiftes en stuurt ze door naar de douane. Hiervoor verzamel je de nodige documenten en maak je een volledig dossier. Je behandelt dossiers van A tot Z, wat inhoudt dat je ook instaat voor de facturatie. Je bent een centraal aanspreekpunt voor klanten en weet hun vragen te beantwoorden.

  • Werfleider electriciteit (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: VG ELEC

    Type: Vaste Job

    VGELEC, een ambitieuze KMO gelegen te Diepenbeek, verzorgt reeds 25 jaar met een team van gemotiveerde medewerkers elektrotechnieken in de utiliteitsbouw (scholen, zorgcentra, kantoren, industriehallen, retail). Van databekabeling, bordenbouw, verlichting, domotica, camerabewaking, toegangscontrole tot brand- en inbraakdetectie. VGELEC denkt proactief mee met de klant in functie van behoefte en budget. Functie Verantwoordelijk voor de tijdige opvolging van de werken op de werf in nauw overleg met de projectleider Sturen en controleren van de elektriciens (3-5 personen) en onderaannemers Zorgen voor een tijdige bestelling/levering van courante materialen Periodiek updaten van de grond- en bordenplannen in samenwerking met de tekenaar Bewaken van de veiligheid en kwaliteit op de werf Deelnemen aan de wekelijkse werfvergaderingen

  • HR Manager (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: INDEPENDENT HOSPITALITY

    Type: Vaste Job

    HR Manager gezocht voor een Belgisch vakantiepark! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van alle 150 medewerkers van het park! Daarnaast ben je zijdelings betrokken bij een tweede park en treed jij als overkoepelende manager. Als HR Manager heb je zowel een leidinggevende, uitvoerende als adviserende rol. Zo voorzie jij de verschillende managers van advies over het te voeren personeelsbeleid voor hun eigen teams, creëer je draagvlak op elk niveau binnen de organisatie en lever je een actieve bijdrage aan operationele werkzaamheden zoals recruitment. Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR manager? Beheers je naast Engels en Nederlands in perfecte mate ook redelijk de Franse taal? Ben je ondernemend en ga je resultaatgericht te werk? Dan ontvang ik graag je CV

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van KLEURCOPYCENTER in sociale netwerken
Look for responds of KLEURCOPYCENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor KLEURCOPYCENTER. Laat een reactie achter voor KLEURCOPYCENTER. KLEURCOPYCENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KLEURCOPYCENTER. Leave a respond for KLEURCOPYCENTER. KLEURCOPYCENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KLEURCOPYCENTER op de google maps. Adres en contacten KLEURCOPYCENTER
Location of KLEURCOPYCENTER on the google maps. Address and contacts of KLEURCOPYCENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come KLEURCOPYCENTER KLEURCOPYCENTER: Ameys E | Lonhienne F | NOELLA | UNIVERS DU MATELAS | G. NOTHOMB

Other related companies as KLEURCOPYCENTER: Ameys E | Lonhienne F | NOELLA | UNIVERS DU MATELAS | G. NOTHOMB

KLEURCOPYCENTER is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KLEURCOPYCENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05609039306. Het bedrijf KLEURCOPYCENTER bevindt zich op het adres: KORTRIJKSESTEENWEG 1194; 9051; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 760,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops; Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's; Fotolaboratoria. Producten gemaakt in KLEURCOPYCENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KLEURCOPYCENTER is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KLEURCOPYCENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KLEURCOPYCENTER, openstaande posities, locatie van KLEURCOPYCENTER op de kaart.

KLEURCOPYCENTER is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is KLEURCOPYCENTER, company assigned to the tax number BE05609039306. The company KLEURCOPYCENTER is located at the address: KORTRIJKSESTEENWEG 1194; 9051; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 760,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Drukkerijen and copyshops; Foto-uitrusting; Fotografen and fotostudio's; Fotolaboratoria. Products created in KLEURCOPYCENTER were not found.
The main activity of KLEURCOPYCENTER is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KLEURCOPYCENTER is not available. You also can look at reviews of KLEURCOPYCENTER, open positions, location of KLEURCOPYCENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KLEURCOPYCENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KLEURCOPYCENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KLEURCOPYCENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KLEURCOPYCENTER, employees, financial statistics.