WILFRIED VAN ASSCHE

Contactgegevens WILFRIED VAN ASSCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILFRIED VAN ASSCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILFRIED VAN ASSCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSBERG 3; 2812; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15413573 (+32-15413573) 15413573 (+32-15413573)

Fax (fax): +32 (12) 449-82-11 +32 (12) 449-82-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILFRIED VAN ASSCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILFRIED VAN ASSCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILFRIED VAN ASSCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILFRIED VAN ASSCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILFRIED VAN ASSCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILFRIED VAN ASSCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILFRIED VAN ASSCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILFRIED VAN ASSCHE
Products information WILFRIED VAN ASSCHE

BTW identificatienummer (tax): BE01563323974
Ondernemingsnummer: 2173889160
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 308,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in WILFRIED VAN ASSCHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILFRIED VAN ASSCHE
(Get full report from official database of BE for WILFRIED VAN ASSCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILFRIED VAN ASSCHE
Addition kinds of activities for WILFRIED VAN ASSCHE

355903. Automotive gerelateerde machines | Automotive related machinery
376999. Ruimteauto-uitrusting, nec, nec | Space vehicle equipment, nec, nec
14999916. Scoria mijnbouw | Scoria mining
26790000. Omgekeerde papierproducten, nv | Converted paper products, nec
30691101. Borstels, rubber | Brushes, rubber
50320601. Kalk, behalve landbouw | Lime, except agricultural

Werken bij WILFRIED VAN ASSCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILFRIED VAN ASSCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILFRIED VAN ASSCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILFRIED VAN ASSCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Coördinator Zaventem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Contract Coördinator (M/V) voor een bedrijf in Zaventem. Het bedrijf is een internationale speler. Als Contract Coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: * Je zorgt voor een administratieve opvolging van de servicecontracten van onze klanten; * Je waakt over de correcte en tijdige aanlevering van alle nodige documenten naar interne en externe klanten; * Je communiceert met interne departementen zoals customer service, sales, service, finance,… over lopende zaken; * Je neemt ownership bij het oplossen van eventuele problemen; * Je zorgt dat de doorlooptijd van de 'order-to-cash' cyclus zo kort mogelijk wordt gehouden door een proactieve aanpak. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Industrieel elektricien / bordenbouwer m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beschik jij over een grondige kennis van industriële elektriciteit? Adecco Zeebrugge kan jou aan een interessante job helpen. Als industrieel bordenbouwer bouw je zelfstandig elektrische stuur- en regelborden (op basis van een installatieschema of bord lay-out). Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf het montageraam. Verder plaats je de onderdelen & componenten (oa draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten) en test je de kast.

  • Brandertechnieker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud, voor de depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel- en luchttechnische installaties in gebouwen en industrieën. • U stelt duidelijke service rapporten op en laat deze tekenen door de klant. • U bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen. • U rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende. • U neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

  • Bagagerekmaker (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je vervaardigt diverse types van bagagerekken (voornamelijk uit hout) Je werkt daarbij volgens plan, schema of tekening Desgevallend help je bij het monteren van de bagagerekken in de wagens (autocar, bus voor openbaar vervoer) Bedrijfsprofiel: Wij zijn voor onze klant op zoek naar een bagagerekmaker die vertrouwd is met verschillende houtbewerkingsmachines. 

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student labo in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Voor een labo in Wevelgem kijken we uit naar een student om te werken in het voorbereidend labo: De taak van de Laborant Voorbereiding bestaat hoofdzakelijk uit het voorbereiden van de stalen die binnenkomen voor milieuonderzoek. Dit omvat: Extracties uitvoeren van bodemstalen m.b.v. ASE-toestel en Soxhlet-apparaat Waterextracties uitvoeren

  • Jobstudenten 2-ploegen of dag (Vakanties of gedurende Academiejaar) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    •Je werkt actief mee aan een productie- of verpakkingslijn (bandwerk) : bijvoorbeeld : het vullen van maaltijddoosjes met vers bereide componenten, het inleggen van componenten in een maaltijdschaaltje, manueel etiketteren van producten, stockeren van maaltijden in bakken, stapelen van bakken op paletten, met folie omwikkelen van verzendklare paletten, goederen verplaatsen met manueel transpalet, klaarzetten van orders aan de hand van pickinglists,…. •Je draagt mee zorg voor de kwaliteit en hygiëne binnen je afdeling. •Je voert fysiek intensieve arbeid uit aan een hoog tempo, ook in gekoelde omgeving (+/- 7°C) •#oneteam

  • Student winkelbediende charcuterie Schoten (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Schoten? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Bijverdienste nachtverpleegkundige klinische studies data entry (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken nachtverpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Tijdens de nacht ben je verantwoordelijk voor de patiënten die verblijven. Je volgt eventueel de nodige parameters op, maar in tussentijd doe je de data input van de gegevens die overdag verzameld zijn. Dit doe je zeer nauwkeurig en volgens het afgesproken protocol van de studie. Dit is een bijverdienste die afhankelijk is van het aantal studies. We zoeken verpleegkundigen die zich een 4 à 5 nachten per maand beschikbaar willen/kunnen stellen. Je krijgt een doorgedreven opleiding on the job.

  • PROFESSIONEEL AANKOPER (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PEOPLE PARTNER

    Type: Vaste Job

    Via een gerichte en intensieve opleiding zal je de producten, de klantenbehoeften en de markttendensen leren kennen. Als aankoper word je verantwoordelijk voor een optimaal assortiment aan gebruiksgoederen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Internationaal opsporen (o.a. via beurzen) van de meest interessante artikelen per productgroep Prijsafspraken onderhandelen met leveranciers Opvolging en beheer van de bestellingen/voorraden, factuurcontrole, opvolging verkoop, opvolging eventuele retour. C orrect communiceren over nieuwe producten, promoties en andere relevante informatie naar de verschillende winkels en/of marketingafdeling Controle op bestellingen Input bij uitwerking van folders en promoties

  • Vertegenwoordiger (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WONEN EN LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    FORSELL - Voor marketingconcept betreffende verkoop van woningen zoeken we freelance medewerkers in West-Vlaanderen. Verdienste afhankelijk tussen de 750-1000 EUR per realisatie. Je werkt van thuis uit en wanneer je kan. Stuur je CV incl FB pagina naar [email protected]

  • flexi - horeca - Italiaans restaurant - loon bespreekbaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Onze klant is een Italiaans restaurant die op zoek is naar extra versterking. Jouw takenpakket: klanten verwelkomen bestellingen opnemen  drank & eten serveren aan tafel tafels afruimen en indekken Als flexi-job in dit Italiaans restaurant is het loon bespreekbaar, afhankelijk van jouw ervaring. De werkuren zijn onderling overeen te komen, maar het is wel belangrijk dat je minimum 1shift in het weekend kan werken. Sowieso werk je nooit op zondag. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een hip, modern Italiaans restaurant in het centrum van Waregem. Gezien het grote succes zijn zij op zoek naar een extra werkkracht.

Zoek naar antwoorden van WILFRIED VAN ASSCHE in sociale netwerken
Look for responds of WILFRIED VAN ASSCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILFRIED VAN ASSCHE. Laat een reactie achter voor WILFRIED VAN ASSCHE. WILFRIED VAN ASSCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILFRIED VAN ASSCHE. Leave a respond for WILFRIED VAN ASSCHE. WILFRIED VAN ASSCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILFRIED VAN ASSCHE op de google maps. Adres en contacten WILFRIED VAN ASSCHE
Location of WILFRIED VAN ASSCHE on the google maps. Address and contacts of WILFRIED VAN ASSCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come WILFRIED VAN ASSCHE WILFRIED VAN ASSCHE: INSTITUUT SABINE MICHA | De Pestel BVBA | RENE GILLET | M.A. NOPPE | De Vagant

Other related companies as WILFRIED VAN ASSCHE: INSTITUUT SABINE MICHA | De Pestel BVBA | RENE GILLET | M.A. NOPPE | De Vagant

WILFRIED VAN ASSCHE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILFRIED VAN ASSCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01563323974. Het bedrijf WILFRIED VAN ASSCHE bevindt zich op het adres: STATIONSBERG 3; 2812; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 308,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops. Producten gemaakt in WILFRIED VAN ASSCHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILFRIED VAN ASSCHE is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILFRIED VAN ASSCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILFRIED VAN ASSCHE, openstaande posities, locatie van WILFRIED VAN ASSCHE op de kaart.

WILFRIED VAN ASSCHE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILFRIED VAN ASSCHE, company assigned to the tax number BE01563323974. The company WILFRIED VAN ASSCHE is located at the address: STATIONSBERG 3; 2812; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 308,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Drukkerijen and copyshops. Products created in WILFRIED VAN ASSCHE were not found.
The main activity of WILFRIED VAN ASSCHE is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WILFRIED VAN ASSCHE is not available. You also can look at reviews of WILFRIED VAN ASSCHE, open positions, location of WILFRIED VAN ASSCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILFRIED VAN ASSCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILFRIED VAN ASSCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILFRIED VAN ASSCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILFRIED VAN ASSCHE, employees, financial statistics.