PUGILATO SPORTSWEAR

Contactgegevens PUGILATO SPORTSWEAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PUGILATO SPORTSWEAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

PUGILATO SPORTSWEAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIMOLENSTRAAT 79; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 97761218 (+32-97761218) 97761218 (+32-97761218)

Fax (fax): +32 (81) 894-12-98 +32 (81) 894-12-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PUGILATO SPORTSWEAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PUGILATO SPORTSWEAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PUGILATO SPORTSWEAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PUGILATO SPORTSWEAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PUGILATO SPORTSWEAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PUGILATO SPORTSWEAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PUGILATO SPORTSWEAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PUGILATO SPORTSWEAR
Products information PUGILATO SPORTSWEAR

BTW identificatienummer (tax): BE05506591796
Ondernemingsnummer: 9436126708
Hoofdstad (capital): 301,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in PUGILATO SPORTSWEAR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PUGILATO SPORTSWEAR
(Get full report from official database of BE for PUGILATO SPORTSWEAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor PUGILATO SPORTSWEAR
Addition kinds of activities for PUGILATO SPORTSWEAR

3499. Metaalproducten vervaardigd, anders | Fabricated metal products, nec
8092. Nierdialyse centra | Kidney dialysis centers
422199. Opslag en opslag van landbouwproducten, niet inbegrepen | Farm product warehousing and storage, nec
20229900. Kaas; | Cheese; natural and processed, nec
24310201. Dormers, hout | Dormers, wood
35320406. Pelletfabrieken (mijnbouwmachines) | Pellet mills (mining machinery)
47290000. Passagiersvervoer regeling | Passenger transportation arrangement
50639903. generatoren | Generators
79999903. Baseball batting kooi | Baseball batting cage

Werken bij PUGILATO SPORTSWEAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PUGILATO SPORTSWEAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PUGILATO SPORTSWEAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PUGILATO SPORTSWEAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Spuitgiettechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opzoek naar een job als technieker in een bloeiend spuitgiet bedrijf? -Dankzij jouw motivatie en inzet zorg jij ervoor dat de machines draaiende blijven. -De storingen worden opgelost en problemen van lopende producties. -Er worden demontage en montage van matrijzen uitgevoerd. -De producties worden opgestart door jou. -De robot en het spuitgiet proces worden door jou afgeregeld. -Kortom je zorgt van A tot Z voor de werking van de machines voor het bedrijf.

  • SERVICE TECHNIEKER REGIO DILBEEK - AALST (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De vraag naar een optimale dienstverlening wordt groter met de dag. Onze klant streeft er dan ook voortdurend naar om met hun merken een vernieuwende en kwaliteitsvolle service te garanderen. Daarom zijn ze momenteel op zoek naar gemotiveerde, flexibele en klantgerichte collega's die onze afdeling Field Service naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service onze klanten kan doen verwonderen.   Als Service Technieker herstel je huishoudtoestellen bij de eindconsument aan huis. Je verhelpt storingen bij hun apparaten en je licht het correcte gebruik van onze producten toe. Dankzij jouw technische kennis en jouw positieve en klantgerichte ingesteldheid zorg je dat de klant écht geholpen wordt.   De eerste weken volg je een intensieve opleiding op het hoofdkantoor te Brussel zodat je onze producten beter leert kennen. Daarna werk je zelfstandig vanuit jouw woonplaats. Daarbij krijg je een bestelwagen en het nodige materiaal ter beschikking zodat je zonder zorgen de route kan volgen die de planningsdienst voor jou uitgestippeld heeft. Met hun extra ondersteuning zorg je ervoor dat jouw onderdelenvoorraad steeds in orde is. Indien nodig kan je steeds rekenen op de hulp van collega's uit jouw buurt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de ontwikkeling & productie van huishoudapparaten. Zij zetten in op innovatie en duurzaamheid van hun gamma om zo grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en de huishoudkundige taken. Ben jij de geschikte kandidaat voor deze job? Aarzel niet en stuur je CV naar: [email protected]  

  • Onderhoudsmecanicien Trailers (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in voor de diverse herstellingen aan trailers / containers binnen de werkplaats in Zeebrugge * Je voert ook onderhoud uit op de diverse voertuigen * Je werkt nauw samen met de collega's en teamverantwoordelijke * Naargelang je mogelijkheden kan je ook gevraagd worden om andere functies uit te voeren

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Herzele, Hillegem, Vlierzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JobStudent Sales, Marketing and coaching (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een coole studentenjob binnen Sales en Marketing ? Sta je te popelen om je netwerk uit te breiden en je commerciële skills te boosten? Dan heeft Hurricane dé studentenjob die jij zoekt! Jij bent als Sales Promotor de belangrijkste schakel tussen het merk en de klant.Je spreekt consumenten proactief aan en maakt hen enthousiast* over het product dat jij die dag aan het demonstreren * bent. Je gaat zelfstandig* op pad, maar er staat altijd een ervaren team achter je om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kan doen én er plezier in hebt! Daarnaast krijg je altijd een professionele product- en verkooptraining . Deze studentenbaan staat mooi op je CV en je kan je netwerk binnen Sales en Marketing aanzienlijk uitbreiden. :)

  • Student verzorgende/zorgkundige voor weekendwerk/vakantiewerk (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FOYER DE LORK - COHAM

    Type: Studentenjob

    Je hebt een hart voor ouderen en draagt dagelijks bij tot de kwalitatieve zorg van onze bewoners. Wil je graag in het weekend werken of alleen tijdens de vakantie, alles is bespreekbaar!

  • Lunch Garden: Polyvalent student (8u-15u)- Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: LUNCH GARDEN HASSELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant in Hasselt, zijn we op zoek naar studenten! Voel je je aangetrokken tot alles wat met restauratie te maken heeft? Ben je dynamisch, klantvriendelijk en contactvaardig? Hou je van werken in teamverband en kan je je flexibel opstellen (weekendwerk en feestdagen)? Perfect combinatie met de studies. Met ander woorden, als je zin hebt om plezier te beleven terwijl je werkt, stuur ons vandaag nog je C.V. met motivatiebrief en foto via [email protected] Wij bieden u Afwisselend werk Een aangename werksfeer in een dynamische ploeg. Een opleiding voorzien door het bedrijf. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot een verantwoordelijke van het restaurant zelf op het nummer 011 21 58 05

  • Account manager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor klantenportefeuille in Oost-Europa (oa Polen, Tsjechië, Roemenië,...) Je verkoop geautomatiseerde machines en bijhorende diensten Hierbij verstrek je info over de producten en stel je nieuwe technologieën voor Houdt nauwe contacten met bestaande klanten en speurt de markt af naar nieuwe mogelijkheden Goede follow-up van je leads, potentiële en bestaande klanten. Denkt mee ter verbetering van het business model van het bedrijf Volgt de projecten en werkzaamheden op bij klanten, overlegt hierover intern met projectleider en koppelt terug naar je klanten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Genk, zijn we op zoek naar een ervaren Account Manager met een sterke technische kennis. Het bedrijf waar je terechtkomt is gespecialiseerd in automatisatieprojecten voor de elektronisch en mechanische industrie. Zij bieden op maat-gemaakte oplossing aan voor hun internationale klanten.

  • STUKADOOR - PLAATSER GYPROC (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: BUILD M.E.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de binnenbepleistering van muren en plafonds zowel in nieuwbouwwoningen als verbouwingen, hoofdzakelijk in particuliere woningbouw. Verder doe je ook de buitenbepleistering van gevels en het plaatsen van gyprocwanden en -plafonds. De verschillende werven zijn gelegen in de regio Leuven-Aarschot-Diest.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • VERPLEEGKUNDIGE (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING VERHEYEN DORIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verleent mensen in hun thuissituatie de nodige medische zorg.

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van PUGILATO SPORTSWEAR in sociale netwerken
Look for responds of PUGILATO SPORTSWEAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor PUGILATO SPORTSWEAR. Laat een reactie achter voor PUGILATO SPORTSWEAR. PUGILATO SPORTSWEAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PUGILATO SPORTSWEAR. Leave a respond for PUGILATO SPORTSWEAR. PUGILATO SPORTSWEAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PUGILATO SPORTSWEAR op de google maps. Adres en contacten PUGILATO SPORTSWEAR
Location of PUGILATO SPORTSWEAR on the google maps. Address and contacts of PUGILATO SPORTSWEAR

Andere gerelateerde bedrijven als come PUGILATO SPORTSWEAR PUGILATO SPORTSWEAR: De Ballon NV | IJSSALON SOREN | EAGLE'S DRIVE IN SHOW | BRUNO LUCCA | W.C. DE MOLENSPRINTERS

Other related companies as PUGILATO SPORTSWEAR: De Ballon NV | IJSSALON SOREN | EAGLE'S DRIVE IN SHOW | BRUNO LUCCA | W.C. DE MOLENSPRINTERS

PUGILATO SPORTSWEAR is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PUGILATO SPORTSWEAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05506591796. Het bedrijf PUGILATO SPORTSWEAR bevindt zich op het adres: HEIMOLENSTRAAT 79; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 301,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 536,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops. Producten gemaakt in PUGILATO SPORTSWEAR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PUGILATO SPORTSWEAR is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PUGILATO SPORTSWEAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PUGILATO SPORTSWEAR, openstaande posities, locatie van PUGILATO SPORTSWEAR op de kaart.

PUGILATO SPORTSWEAR is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is PUGILATO SPORTSWEAR, company assigned to the tax number BE05506591796. The company PUGILATO SPORTSWEAR is located at the address: HEIMOLENSTRAAT 79; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 301,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 536,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Drukkerijen and copyshops. Products created in PUGILATO SPORTSWEAR were not found.
The main activity of PUGILATO SPORTSWEAR is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PUGILATO SPORTSWEAR is not available. You also can look at reviews of PUGILATO SPORTSWEAR, open positions, location of PUGILATO SPORTSWEAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PUGILATO SPORTSWEAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PUGILATO SPORTSWEAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PUGILATO SPORTSWEAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PUGILATO SPORTSWEAR, employees, financial statistics.