NEVADA-NIMIFI

Contactgegevens NEVADA-NIMIFI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEVADA-NIMIFI: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEVADA-NIMIFI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RESEARCHDREEF 30; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25260150 (+32-25260150) 25260150 (+32-25260150)

Fax (fax): +32 (65) 230-35-21 +32 (65) 230-35-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEVADA-NIMIFI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEVADA-NIMIFI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEVADA-NIMIFI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEVADA-NIMIFI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEVADA-NIMIFI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEVADA-NIMIFI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEVADA-NIMIFI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEVADA-NIMIFI
Products information NEVADA-NIMIFI

BTW identificatienummer (tax): BE03676818847
Ondernemingsnummer: 4488433837
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 208,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in NEVADA-NIMIFI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEVADA-NIMIFI
(Get full report from official database of BE for NEVADA-NIMIFI)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEVADA-NIMIFI
Addition kinds of activities for NEVADA-NIMIFI

571300. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
01749900. Citrusvruchten, nec | Citrus fruits, nec
25410300. Teller en wastafel | Counter and sink tops
31490000. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
34849903. Pellet- en bb geweren | Pellet and bb guns
37280101. Ailerons, vliegtuigen | Ailerons, aircraft
50460107. Opslagapparatuur | Store equipment
65310201. Begraafplaats management service | Cemetery management service
92290101. Strafrechtstatistiek centrum, overheid | Criminal justice statistics center, government

Werken bij NEVADA-NIMIFI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEVADA-NIMIFI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEVADA-NIMIFI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEVADA-NIMIFI. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent procesoperator 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert diverse opdrachten uit ter assistentie van de procesoperator (die de productie volledig aanstuurt) om goede productieresultaten te behalen. Je gevarieerd takenpakket bestaat uit: -Het uitgieten van premixen in de juiste silo's. -Het nemen van stalen en deze analyseren via het snelanalyse toestel. -De rondgang in de fabriek aan de hand van een checklist. -Het meewerken aan preventie en veiligheid op het werk.

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

  • Verkoper kledij en accessoires (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gerenommeerde kledingzaak te Hasselt, zijn we op zoek naar een shopmedewerker. Je zal instaan voor het hele proces. Zo verwelkom je de klanten en sta je hen met raad en daad bij. Je doet er alles voor dat klanten met een glimlach buiten gaan.

  • Slijper/ draaier (2 ploegen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een kunststof verwerkend bedrijf te Tielt is op zoek naar een slijper/ draaier die zijn/haar meerwaarde kan betekenen aan het bedrijf: -je stelt en bedient de draaibank -maken van matrijsonderdelen voor het spuitgieten -aanpassingen en herstellingen uitvoeren aan matrijzen -bedienen van de rondslijpmachine

  • Huishoudhulp Oud-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Jobstudenten - 2 of meer dagen in de week - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in. Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u of 5 tot 13u Late ploeg: 14u tot 22u of 13 tot 21u of 16 tot 24u dagshift: 8 tot 16u30 of 10 tot 18u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. Jouw taak? Verschillende taken in het magazijn zoals orderpicking, packing, replenishment, laden en lossen van containers, stocktelling, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Ervaren CNC operator voor houtverwerkende productie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je spuit het afgewerkte meubilair zodat ze volledig op punt staat Hiervoor organiseer je je eigen werkplek; de temperatuur moet in orde zijn, vochtigheidsgraad, ... Je maakt zelf jouw eigen verf en controleert naar viscositeit, kleur, ... Je doet nacontrole en herstelt eventuele fouten

  • Wij zoeken een expert in CCTV - ALARM - TOEGANGSCONTROLE - BRANDDETECTIE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt en integreert complete oplossingen voor het technisch beheer van gebouwen, waarin zowel de veiligheidsaspecten (CCTV, toegangscontrole,…) als de operationele aspecten (verlichting, energiebeheer, HVAC,…) geïntegreerd zijn. Het doet dit voor uiteenlopende sectoren zoals institutionele gebouwen, stations, communicatie knooppunten. Onze operationele kantoren zijn gevestigd in Zaventem. Wij zijn op zoek naar een technicus (m/v) gespecialiseerd in bijzondere bouwtechnieken voor de installatie, indienststelling, onderhoud en depannage van regel- en controleapparatuur voor (in volgorde van belangrijkheid): • toegangscontrole • bewakingscamera's (CCTV) • alarm • branddetectie UW MISSIE: • installatie van kasten en toestellen + plaatsen van kabels • ingebruikname en herstelling • aansluitingen van kasten en dozen • installatie van software die verbonden is met de geïnstalleerde systemen • organisatie en planning van het werk op de verschillende werven • contact met de klanten en coördinatie met de verschillende betrokkenen

  • Machinist Bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit voor wegenwerken en rioleringswerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je beschikt over moderne graafkranen met de nieuwste technologieën. (GPS-sturing , rotolift). Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor de kleine herstellingen, onderhoudsbeurten en inspecties op je kraan. Je staat in voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Het gaat hier over een veiligheidsfuctie, waar je een grote verantwoordelijkheid draagt.

  • Maatschappelijk assistent (provincie Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: POBOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een maatschappelijk assistent is een externe professional die klanten (bedrijven) ter beschikking stellen aan hun personeel. Op verzoek van de werkgever kan de maatschappelijk assistent tussenkomen voor zowel privé- als werkgerelateerde problemen. Adviezen en interventies richten zich vooral op: psycho-medico-sociale problemen (relatie, kinderen, ziekte, handicap) geschillen (verzekering, mutualiteit) verslaving (alcohol, drugs, gokken, ...) financiële problemen (budgetbeheersing, doorverwijzen naar schuldbemiddelaar, eventueel verzoeken tot een voorschot bij werkgever) hulp bij overlijden van een personeelslid of naaste familie (steun en administratieve hulp) informatie over sociale wetgeving/familiaal recht

  • zaalmedewerker flexi (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Vjeu Djeu

    Type: Flexijob

    Wij zijn DRINGEND' op zoek naar zaalmedewerker. ( m/v) U bent gedreven, collegiaal en loyaal t.o.v. uw collega 's . U hebt de wil en de passie om het vak te leren en bent bereid hard te werken ... ? Dan bent u de m/ v die wij zoeken. Wij bieden u een flexi contract en interne opleiding.. Niet te vergeten ... u werkt in een ploeg met superfijne en gedreven collega's!! Neem contact en weet ons te overtuigen! Enige ervaring is een pluspunt . voorwaarden flexi: uw werkt 4/5e of voltijds bij een andere werkgever

Zoek naar antwoorden van NEVADA-NIMIFI in sociale netwerken
Look for responds of NEVADA-NIMIFI in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEVADA-NIMIFI. Laat een reactie achter voor NEVADA-NIMIFI. NEVADA-NIMIFI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEVADA-NIMIFI. Leave a respond for NEVADA-NIMIFI. NEVADA-NIMIFI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEVADA-NIMIFI op de google maps. Adres en contacten NEVADA-NIMIFI
Location of NEVADA-NIMIFI on the google maps. Address and contacts of NEVADA-NIMIFI

Andere gerelateerde bedrijven als come NEVADA-NIMIFI NEVADA-NIMIFI: VILLA FEMME | Xtreme Hair | Alimentation Generale Faty | L. BILTEREYST | Biomedic Belgium NV

Other related companies as NEVADA-NIMIFI: VILLA FEMME | Xtreme Hair | Alimentation Generale Faty | L. BILTEREYST | Biomedic Belgium NV

NEVADA-NIMIFI is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NEVADA-NIMIFI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03676818847. Het bedrijf NEVADA-NIMIFI bevindt zich op het adres: RESEARCHDREEF 30; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 208,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops. Producten gemaakt in NEVADA-NIMIFI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NEVADA-NIMIFI is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEVADA-NIMIFI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEVADA-NIMIFI, openstaande posities, locatie van NEVADA-NIMIFI op de kaart.

NEVADA-NIMIFI is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is NEVADA-NIMIFI, company assigned to the tax number BE03676818847. The company NEVADA-NIMIFI is located at the address: RESEARCHDREEF 30; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 208,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Drukkerijen and copyshops. Products created in NEVADA-NIMIFI were not found.
The main activity of NEVADA-NIMIFI is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of NEVADA-NIMIFI is not available. You also can look at reviews of NEVADA-NIMIFI, open positions, location of NEVADA-NIMIFI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEVADA-NIMIFI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEVADA-NIMIFI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEVADA-NIMIFI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEVADA-NIMIFI, employees, financial statistics.