JEAN-PIERRE MATHIEU

Contactgegevens JEAN-PIERRE MATHIEU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-PIERRE MATHIEU: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-PIERRE MATHIEU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA BARQUETTE 20; 6840; NEUFCHATEAU, België

Telefoon (phone): 61279314 (+32-61279314) 61279314 (+32-61279314)

Fax (fax): +32 (57) 453-21-17 +32 (57) 453-21-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-PIERRE MATHIEU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-PIERRE MATHIEU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-PIERRE MATHIEU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-PIERRE MATHIEU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-PIERRE MATHIEU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-PIERRE MATHIEU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-PIERRE MATHIEU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-PIERRE MATHIEU
Products information JEAN-PIERRE MATHIEU

BTW identificatienummer (tax): BE04993255615
Ondernemingsnummer: 8284484863
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in JEAN-PIERRE MATHIEU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-PIERRE MATHIEU
(Get full report from official database of BE for JEAN-PIERRE MATHIEU)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-PIERRE MATHIEU
Addition kinds of activities for JEAN-PIERRE MATHIEU

3441. Vervaardigd constructie metaal | Fabricated structural metal
508404. Petroleumindustrie machines | Petroleum industry machinery
10949905. Uraniumertsmijnen, nec | Uranium ore mining, nec
20529917. Tarwe crackers | Wheat crackers
22210801. Duvetyn, synthetische vezel en zijde | Duvetyn, manmade fiber and silk
22410000. Smalle stoffenfabrieken | Narrow fabric mills
36120105. Voedingsspanning boosters (elektrische transformatoren) | Feeder voltage boosters (electric transformers)
37140112. Brandstofpompen, motorvoertuig | Fuel pumps, motor vehicle
55219901. Antieke auto's | Antique automobiles

Werken bij JEAN-PIERRE MATHIEU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-PIERRE MATHIEU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-PIERRE MATHIEU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-PIERRE MATHIEU. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productieoperator (m/v) in de regio Temse? Dan zijn wij naar jou op zoek! Je werkt voor een bedrijf actief in elektrische materialen. Op de productieafdeling worden van grote rollen bekabeling kleine rolletjes gemaakt voor doe-het-zelf-zaken. Je start met het opzetten van coupkes op de rolletjes die uit de machine komen. Als dit vlot verloopt zal je stapsgewijs ook aangeleerd krijgen hoe de machine werkt. Je leert de machine bedienen en kleine storingen op te lossen. Je werkt in een 2-ploegen systeem en komt terecht in een klein team. Vroege: ma-do 5u45-14u vrijdag 5u45-13u Late: ma-do 13u45-22u00 vrijdag 12u45-20u00

  • Begeleider, OC Overpelt (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Rode Kruis-Vlaanderen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Rode Kruis-Vlaanderen biedt asielzoekers een tijdelijke thuis. Een dynamisch team houdt het opvangcentrum draaiend. Onderdak, maaltijden, begeleiding en veiligheid vormen de spil van de werking. Functieomschrijving: Je staat mee in voor de praktische organisatie van het centrum; Je bent aanspreekpunt voor praktische vragen van bewoners; Je onthaalt en oriënteert nieuwe bewoners; Je staat in voor de psychosociale begeleiding van de asielzoekers; Je vervult ad hoc administratieve opdrachten; Je houdt toezicht op de naleving van het huishoudelijk reglement; Je organiseert activiteiten; Je staat mee in voor een goede informatiedoorstroming in het opvangcentrum; Jouw profiel: Je beschikt over een bachelor in een menswetenschappelijke richting; Je hebt reeds ervaring met psychosociale begeleiding en/of crisishulpverlening. Indien je reeds werkte met personen uit verschillende culturen eventueel met migratieachtergrond, is dit een stevige troef; Gezien je deeltaak binnen digitalisering heb je een zeer goede kennis van MS Office en ben je gewend om met meerdere toepassingen aan de slag te gaan. Je slaagt er daarenboven in om anderen voor dit project enthousiast te maken; Je werkt vlot en efficiënt met verschillende toepassingen binnen MS Office: Word, Excel, Outlook, PowerPoint. Tegelijk heb je ervaring met elektronische opvolging van bewonersdossiers. Kennis en/of ervaring met SharePoint is een stevige plus; Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel; Je communiceert vlot in meerdere talen naast het Nederlands (o.a. Frans, Engels, ...); Je bent een echte groepsspeler; Je bent bereid in een wisselend ploegenstelsel (vroege, late en dagdienst) te werken met regelmatige weekendprestaties; Je bent gemotiveerd en bereid om samen met het team te zorgen voor een goede opvang en organisatie. Ons aanbod: Voltijdse functie (38u/week); Shiftprestaties (vroeg, dag en late shift + weekendprestaties); Vervangingscontract in kader van clausule noodopvang - tewerkstelling (voorlopig) tot einde juni 2019; Startdatum: zo snel mogelijk; Verloning volgens barema 232 in PC 319.00: we nemen de helft van je totaal aantal jaren werkervaring over. Dit barema varieert tussen 2.343,38 euro bruto/maand (0 jaar werkervaring) en 3583,99 euro bruto/maand (31 jaar werkervaring) Maaltijdcheques van 5€/dag; Groeps- en hospitalisatieverzekering; Woon-werkverplaatsing met de trein wordt volledig terugbetaald; fietsvergoeding van 0,23€/km; vergoeding overige vervoersmiddelen (auto, trein, bus) is overeenkomstig sectorale en wettelijke regels. Plaats van tewerkstelling: Rode Kruis-Vlaanderen, Opvangcentrum Overpelt - Napoleonweg 51 - 3900 Overpelt. Interesse Solliciteer online. Stuur samen met je CV een motiverend schrijven mee.   

  • kwaliteitsmedewerker (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit de kwaliteitsdienst zal U klantenrelaties opvolgen en beheren: o.a. de follow-up van lastenboeken en productspecificaties het beantwoorden van kwaliteitsvragen de begeleiding van klantenaudits het onderzoek van klachten de uitwerking van actieplannen enz. Daarnaast zal U instaan voor interne audits inspecties op de werkvloer en interne opleidingen. Als kwaliteitsmedewerker zal U instaan voor het opvolgen van het voorkomen van vreemde voorwerpen glascontroles Transportbandcontroles enz. Je rapporteert rechtstreeks aan de Quality Assurance Manager.

  • Kelner (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe brasseriezaak te Geel zijn wij op zoek naar een kelner/serveerster. In deze functie sta je in voor het het bedienen van mensen, het opnemen van bestellingen, afrekenen, de zaal op orde houden,...

  • Huishoudhulp in Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent - Orderpicking (18u-22u) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Studentenjob

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. U komt terecht in het logistieke team van Schrauwen. · In het kort Onze orderpickers zijn een belangrijk onderdeel in ons logistiek centrum. Met behulp van een kar, reachtruck of elektrische transpallet maak je in ons volledig geautomatiseerd magazijn de bestelling van de klant klaar voor verzending. Je zorgt er voor dat de bestelling van de klant volledig en correct is en dat deze volgens de kenmerken en wijze van transport verpakt wordt. · Wat je doet Je helpt bij het orderpicken met oa een reachtruck of elektrische transpallet in ons volledig geautomatiseerd magazijn. · Uw werkdag Nadat je je voertuig een safety-check gegeven hebt, start je aan je dagtaak. Je krijgt je werkbon van de ordervoorbereiding en volgt deze strikt op. Je verzameld de volledige bestelling van de klant en gaat na of deze volledig, correct en breukvrij is. Je verpakt de bestelling netjes en zorgvuldig met behulp van de aanwezige verpakkingsmaterialen en zet deze op de juiste locatie voor transport. Je hebt een afwisselend takenpakket, soms draai je mee bij de ontvangstzone. Daar controleer je of de geleverde goederen overeenstemmen met de leverbon van de transporteur. Je zet de aangekomen goederen in de juiste opslagzones. Aan het einde van je shift, zorg je er voor dat je je werkplek opgeruimd en indien nodig gereinigd achter laat. · Wie jij bent Je bent communicatief en werkt vlot in teamverband. Je werkt je taken snel maar zorgvuldig af met oog voor veiligheid. Om voor afwisseling te zorgen, kunnen we jou ook zonder probleem inzetten in andere zones in ons logistiek centrum. · Jouw werkomgeving + team Ons logistiek centrum is uitgerust met de nieuwste technologie. Hoewel je meer achter de schermen werkt, heeft de orderpicker één van de belangrijkste functies binnen Schrauwen. Je hebt een groot aandeel in de klanttevredenheid en het imago van onze firma. Hoe een bestelling wordt afgeleverd bij de klant is ons visitekaartje. Daarom behandel je iedere werkopdracht met de grootste zorg. · Wij vragen Je werkt in de late shift (tussen18u tot 22u), uren zijn te bespreken. Je werkt stipt, ordelijk, net en met oog voor de veiligheidsvoorschriften Je houdt je aan regels en afspraken Je bent minimaal 18 jaar

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • Ploegbaas (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij dringend op zoek naar een ploegbaas. Je zal de volgende taken voor jouw rekening nemen: Je staat in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen zoals commerciële koeling, airconditioning, VRV’s, warmtepompen,… . Je verzorgt voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,… Ben je het aanspreekpunt voor de projectleider. Bij opstart van de werf vraag je de nodige info om samen de werf te organiseren en zorg je voor een debriefing. Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan. Neem je ook de elektrische werken voor je rekening gaande van kabels trekken tot het elektrisch aansluiten van de meubels. Sta je in voor de kwaliteit van de uitvoering en voer je de nodige quality checks uit zoals lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, … Je werkt hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen en zorg jij voor de leiding en aansturing.

  • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • PAYROLL CONSULTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Als Payroll Consultant help je bedrijven bij de verwerking van hun loon- en tewerkstellingsadministratie. Jouw takenpakket bestaat uit: opbouwen van een vertrouwensrelatie met je klanten. zorgen voor de opvolging, berekening en controle van de lonen. adviseren indien klanten vragen hebben. steeds bijscholen over de loonprocessen en sociale wetgeving. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgische organisatie die dankzij haar innovatieve producten en doorgedreven dienstverlening volledig op maat van de klant kan werken.

  • Junior Account Manager Horeca - Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële contacten met de Horeca in de regio van Kortrijk. • Optimaliseer het totale klantenvolume. • Bewaak het proces en de contracten (van het nemen van orders tot het respecteren van merken, het distributiekanaal en de betaling). • Bezoek de verkooppunten van je sector in overeenstemming met de frequentie van bezoeken vastgesteld door het management. • Verhoog en garandeer de beschikbaarheid van de producten en promoties • Optimaliseer de zichtbaarheid van de merken en promoties. • Bent ambassadeur van de kwaliteit van de producten door middel van drie pijlers: de permanente kwaliteit, opleidingen voor de uitbater organiseren en het garanderen van onderhoudsabonnement van de installaties. • Creëer nieuwe business door prospectie en onderhandeling door te luisteren naar de klant en te werken in het belang van het bedrijf. • Ontwikkel een dagelijks en wekelijks schema van je bezoeken. • Dagelijks rapportage over de doelstellingen in het CRM-systeem. • Ontwikkel en onderhoud je netwerk van klanten / verkopers en professionals in de horeca. • Beheer je budget.

Zoek naar antwoorden van JEAN-PIERRE MATHIEU in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-PIERRE MATHIEU in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-PIERRE MATHIEU. Laat een reactie achter voor JEAN-PIERRE MATHIEU. JEAN-PIERRE MATHIEU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-PIERRE MATHIEU. Leave a respond for JEAN-PIERRE MATHIEU. JEAN-PIERRE MATHIEU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-PIERRE MATHIEU op de google maps. Adres en contacten JEAN-PIERRE MATHIEU
Location of JEAN-PIERRE MATHIEU on the google maps. Address and contacts of JEAN-PIERRE MATHIEU

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-PIERRE MATHIEU JEAN-PIERRE MATHIEU: CBC | KBC | ISO STAR | BILTEREYST | Y. PAIRON

Other related companies as JEAN-PIERRE MATHIEU: CBC | KBC | ISO STAR | BILTEREYST | Y. PAIRON

JEAN-PIERRE MATHIEU is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-PIERRE MATHIEU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04993255615. Het bedrijf JEAN-PIERRE MATHIEU bevindt zich op het adres: RUE DE LA BARQUETTE 20; 6840; NEUFCHATEAU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops. Producten gemaakt in JEAN-PIERRE MATHIEU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-PIERRE MATHIEU is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-PIERRE MATHIEU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-PIERRE MATHIEU, openstaande posities, locatie van JEAN-PIERRE MATHIEU op de kaart.

JEAN-PIERRE MATHIEU is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-PIERRE MATHIEU, company assigned to the tax number BE04993255615. The company JEAN-PIERRE MATHIEU is located at the address: RUE DE LA BARQUETTE 20; 6840; NEUFCHATEAU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Drukkerijen and copyshops. Products created in JEAN-PIERRE MATHIEU were not found.
The main activity of JEAN-PIERRE MATHIEU is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-PIERRE MATHIEU is not available. You also can look at reviews of JEAN-PIERRE MATHIEU, open positions, location of JEAN-PIERRE MATHIEU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-PIERRE MATHIEU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-PIERRE MATHIEU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-PIERRE MATHIEU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-PIERRE MATHIEU, employees, financial statistics.