IMPRIMERIE SCHMITZ

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • IMPRIMERIE SCHMITZ
Private companiesBusiness Services • IMPRIMERIE SCHMITZ

Contactgegevens IMPRIMERIE SCHMITZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMPRIMERIE SCHMITZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMPRIMERIE SCHMITZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DU VIN?VE 14; 4970; STAVELOT, België

Telefoon (phone): 80862093 (+32-80862093) 80862093 (+32-80862093)

Fax (fax): +32 (68) 813-13-86 +32 (68) 813-13-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMPRIMERIE SCHMITZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMPRIMERIE SCHMITZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMPRIMERIE SCHMITZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMPRIMERIE SCHMITZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMPRIMERIE SCHMITZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMPRIMERIE SCHMITZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMPRIMERIE SCHMITZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMPRIMERIE SCHMITZ
Products information IMPRIMERIE SCHMITZ

BTW identificatienummer (tax): BE08956298828
Ondernemingsnummer: 1231536865
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 849,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in IMPRIMERIE SCHMITZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMPRIMERIE SCHMITZ
(Get full report from official database of BE for IMPRIMERIE SCHMITZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMPRIMERIE SCHMITZ
Addition kinds of activities for IMPRIMERIE SCHMITZ

9451. Administratie van veteranenzaken | Administration of veterans' affairs
229601. Snoer en stof voor het versterken van rubberen banden | Cord and fabric for reinforcing rubber tires
233701. Vrouwen en missen 'jurken en rokken | Women's and misses' suits and skirts
33519906. Gewalste of getrokken vormen, nec, koper en koperlegering | Rolled or drawn shapes, nec, copper and copper alloy
33550100. Aluminium draad en kabel | Aluminum wire and cable
51590202. paarden | Horses
79979900. Lidmaatsport- en recreatieclubs, nec | Membership sports and recreation clubs, nec
96119905. Handelscommissie, overheid | Trade commission, government

Werken bij IMPRIMERIE SCHMITZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMPRIMERIE SCHMITZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMPRIMERIE SCHMITZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMPRIMERIE SCHMITZ. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC frezer (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief in het verspanen van metalen en kunststoffen is opzoek naar een CNC Frezer. Je staat in voor het zelfstandig programmeren, instellen en bedienen van CNC freesmachines. Hiertoe zet je de CAD tekeningen om in freesbewerkingen. Je volgt productie op, dit betekent dat je de machine startklaar maakt voor productie, gereedschappen inwisselt en de productie optimaliseert.

  • Process project ingenieur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Process en Project ingenieur vervul je de volgende taken gespreid over de 3 productieafdelingen van Vanéflon: • Perserij waar halffabricaten geproduceerd worden • Mechanisch atelier waar via CNC gemachineerde onderdelen gemaakt worden • Speciale technieken waar een aantal speciale producten gerealiseerd worden Proceswerk: In nauw overleg en ondersteuning met sales en productie help je mee aan onder andere: • Selecteren van de juiste kunststoffen en/of compounds voor de verschillende toepassingen. Daarbij heb je ook nauwe contacten met diverse grondstofleveranciers. • Test- en prototype-runs voor nieuwe kunststoffen • Omzetten van testrun-resultaten naar stabiele industriële processen • Klantspecifieke producten en oplossingen mee helpen uitwerken • Technische ondersteuning naar kwaliteitsdienst Projectwerk: • Realiseren van productietechnische optimaliseringen • Identificeren en implementeren van efficiëntieverbeteringen in productie • Lean & Mean projecten zoals steltijdreducties, kuisovergangen minimaliseren,... • Implementeren van kleine investeringsprojecten • Ondersteuning op vlak van CAD/CAM

  • Industrieel Elektro-technicus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Storingen oplossen van zowel elektrische, als mechanische defecten Assisteren bij het implementeren van uitbreidings- of verbeteringswerken. Preventief onderhoud en aanpassingen uitvoeren aan elektrische en mechanische installaties Predictief onderhoud dmv. Moderne meetapparatuur

  • Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van een gevarieerde dag waarbij je als verpleegkundige werkt op een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor bewoners met dementie. Je voert de dagdagelijkse verpleegkundige handelingen uit (oa. Inspuitingen, wondzorg, medicatie,...) maar staat er ook voor open om gericht met en van elkaar te leren. De georganiseerde werkgroepen en bijkomende vormingen geven daartoe de ideale gelegenheid. Voorts bouw je met het volledige team mee aan de samenwerkingsrelaties. Doe bijvoorbeeld eens mee met de leuke Zumba-sessies of de bbq met collega's! Jouw dag als verpleegkundige start met een 'goedemorgen/goedemiddag¿ van jouw collega's tijdens het eerste teamoverleg. Na deze overdracht gaat jouw zorg uit naar de bewoners. Naast het geven van medicatie en verrichten van enige verzorging maak je ook graag eens tijd voor een leuke babbel. Wie weet kan je wel eens meedoen met het dagelijkste fitness of het nieuwsmoment van de bewoners. Jouw dagplanning heeft dan wel een bepaalde indeling maar is zeker geen vaststaand gegeven. Aanvullingen met werkgroepoverleg, vormingen, teamontspanningen, enz. zijn eerder een regel dan uitzondering.

  • Lasser/Samensteller (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een Lasser (M/V):  Je staat in voor het lassen en monteren van van serres  Je bewerkt metaal 

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES SINT-NIKLAAS (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt..

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Klantendienstmedewerker voor Artsen Zonder Grenzen - Diegem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons tijdelijke project Artsen Zonder Grenzen zijn wij op zoek naar medewerkers met een positieve en commerciële instelling, aangezien wij fondsen zullen gaan werven. U zult klanten opbellen die eventueel nog nooit van het project hebben gehoord. Aan deze klanten stel je dan ook het project voor met de inhoud en streefdoel, zodat het benodigde som wordt verkregen voor haar activiteiten. Kortom gaat u actief opzoek naar nieuwe schenkers met een mooie streefdoel.

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • Sales Manager (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GARAGE DECANCQ

    Type: Vaste Job

    Hou je van een uitdaging en ben je professioneel nieuwsgierig? Wil je graag werken aan jouw en onze toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Groep Decancq is officiële dealer van Audi, Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles, 3 vooraanstaande premium automerken met meerdere vestigingen in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Onze merken hebben een sterke reputatie en stralen kwaliteit en degelijkheid uit. Wij garanderen advies op maat en een flexibele aanpak voor elk van onze klanten en staan ook garant voor een snelle en professionele dienst na verkoop. Onze waarden zijn: respect, flexibiliteit, dienstverlening en verantwoordelijkheidszin. In onze organisatie staat de klant centraal! Sales Manager (M/V) Je bent verantwoordelijk voor het managen en het coachen van het verkoopteam. Op basis van vooropgestelde objectieven werk je doelgerichte actieplannen uit. Je volgt deze op en stuurt bij indien nodig. Je optimaliseert de verkoopprocessen voor een ideale klantenbeleving. Je draagt de cultuur van Groep Decancq (visie, normen en waarden) over naar jouw team en zorgt ervoor dat jouw teamleden deze zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Je rapporteert op regelmatige basis aan het management en bent verantwoordelijk voor de transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar jouw team.

  • werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MINUS

    Type: Vaste Job

    op basis van het ontwerpdossier, zorg je ervoor dat projecten technisch zodanig voorbereid zijn, zodat ze in productie, montage en plaatsing op een kwalitatieve en efficiënte manier uitgevoerd kunnen worden. deze voorbereidingsfase omvat zowel het uitvoeringsdossier als de projectgebonden aankopen

  • Klinisch psycholoog - Psychologisch consulent (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar Klinisch Psychologen en Psychologisch Consulenten die een eigen zelfstandige praktijk willen oprichten (maar niet goed weten waar te beginnen;-) en dit binnen het concept van een praktijk-netwerk. Vanuit dit concept krijg je alle tools in handen, en word je ondersteund bij alle aspecten van de uitbouw van een eigen satteliet-praktijk binnen het netwerk van Psychologenpraktijk Kriekelaar.

Zoek naar antwoorden van IMPRIMERIE SCHMITZ in sociale netwerken
Look for responds of IMPRIMERIE SCHMITZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMPRIMERIE SCHMITZ. Laat een reactie achter voor IMPRIMERIE SCHMITZ. IMPRIMERIE SCHMITZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMPRIMERIE SCHMITZ. Leave a respond for IMPRIMERIE SCHMITZ. IMPRIMERIE SCHMITZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMPRIMERIE SCHMITZ op de google maps. Adres en contacten IMPRIMERIE SCHMITZ
Location of IMPRIMERIE SCHMITZ on the google maps. Address and contacts of IMPRIMERIE SCHMITZ

Andere gerelateerde bedrijven als come IMPRIMERIE SCHMITZ IMPRIMERIE SCHMITZ: VAN BELLE MICHEL SPRL | STRIJK - SERVICE | JOHAN DELAERE | LAMERAND F.-SALEMBIER P. | PARLEMENT DE LA COMMUNAUT? FLAMANDE

Other related companies as IMPRIMERIE SCHMITZ: VAN BELLE MICHEL SPRL | STRIJK - SERVICE | JOHAN DELAERE | LAMERAND F.-SALEMBIER P. | PARLEMENT DE LA COMMUNAUT? FLAMANDE

IMPRIMERIE SCHMITZ is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMPRIMERIE SCHMITZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08956298828. Het bedrijf IMPRIMERIE SCHMITZ bevindt zich op het adres: PLACE DU VIN?VE 14; 4970; STAVELOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 849,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops. Producten gemaakt in IMPRIMERIE SCHMITZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMPRIMERIE SCHMITZ is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMPRIMERIE SCHMITZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMPRIMERIE SCHMITZ, openstaande posities, locatie van IMPRIMERIE SCHMITZ op de kaart.

IMPRIMERIE SCHMITZ is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMPRIMERIE SCHMITZ, company assigned to the tax number BE08956298828. The company IMPRIMERIE SCHMITZ is located at the address: PLACE DU VIN?VE 14; 4970; STAVELOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 849,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Drukkerijen and copyshops. Products created in IMPRIMERIE SCHMITZ were not found.
The main activity of IMPRIMERIE SCHMITZ is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of IMPRIMERIE SCHMITZ is not available. You also can look at reviews of IMPRIMERIE SCHMITZ, open positions, location of IMPRIMERIE SCHMITZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMPRIMERIE SCHMITZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMPRIMERIE SCHMITZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMPRIMERIE SCHMITZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMPRIMERIE SCHMITZ, employees, financial statistics.