IMPRIMERIE DE BOECK EMILE

Contactgegevens IMPRIMERIE DE BOECK EMILE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMPRIMERIE DE BOECK EMILE: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMPRIMERIE DE BOECK EMILE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): L?ON THEODORSTRAAT 146; 1090; JETTE/JETTE, België

Telefoon (phone): 24262231 (+32-24262231) 24262231 (+32-24262231)

Fax (fax): +32 (61) 607-53-94 +32 (61) 607-53-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMPRIMERIE DE BOECK EMILE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMPRIMERIE DE BOECK EMILE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMPRIMERIE DE BOECK EMILE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMPRIMERIE DE BOECK EMILE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMPRIMERIE DE BOECK EMILE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMPRIMERIE DE BOECK EMILE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMPRIMERIE DE BOECK EMILE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMPRIMERIE DE BOECK EMILE
Products information IMPRIMERIE DE BOECK EMILE

BTW identificatienummer (tax): BE03864410400
Ondernemingsnummer: 4942993164
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 223,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in IMPRIMERIE DE BOECK EMILE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMPRIMERIE DE BOECK EMILE
(Get full report from official database of BE for IMPRIMERIE DE BOECK EMILE)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMPRIMERIE DE BOECK EMILE
Addition kinds of activities for IMPRIMERIE DE BOECK EMILE

616200. Hypotheekbanken en lening correspondenten | Mortgage bankers and loan correspondents
22990500. Jute en vlas textielproducten | Jute and flax textile products
35719902. Mainframe computers | Mainframe computers
37430100. Spoorwegapparatuur, met uitzondering van locomotieven | Railroad equipment, except locomotives
38230400. Industriële proces meetapparatuur | Industrial process measurement equipment
50850503. Industriële wielen | Industrial wheels

Werken bij IMPRIMERIE DE BOECK EMILE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMPRIMERIE DE BOECK EMILE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMPRIMERIE DE BOECK EMILE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMPRIMERIE DE BOECK EMILE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

  • Medewerker productieondersteuning (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Maasmechelen zoeken we een medewerker voor productieondersteuning te bieden. Je staat in voor een vlot verloop van werkzaamheden volgens de productieplanning en doorlooptijden. Je taken bestaan uit: - zorgen voor voldoende werkvoorraad aan de werkposten en een vlotte wasdoorstroming; - materialen aanbrengen (bv. veerbodembakken); - courante storingen oplossen zoals vastgelopen wasgoed, vastgelopen zakken in hangbaan ed.; - algemeen overzicht houden over productieflow; - storingen melden en deze opvolgen; - kwaliteitsproblemen melden aan directe leiding; - zorgen voor de werkverdeling aangegeven door teamleiders; - algemene veiligheidsvoorschriften naleven; - toezicht houden op orde en netheid in productiezones;

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

  • afwasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    afwassen zowel manueel als met de vaatwas keuken proper houden en kuisen af en toe wat helpen met groenten wassen in de keuken vuilbakken ledigen

  • SANITAIR INSTALLATEUR (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Melle zijn we op zoek naar een sanitair installateur. Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen van sanitair in particuliere woningen. Alle facetten komen aan bod: vloerverwarming, afvoeren leggen, koud en warmwaterleidingen aanbrengen, zonneboiler aansluiten,...

  • Huishoudhelden Zedelgem-Loppem! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Logistiek medewerker - Centrale sterilisatie afdeling (100%) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Situering In UZ Leuven bundelen dagelijks meer dan 9000 gedreven medewerkers hun expertise om kwalitatieve patiëntenzorg aan te bieden. Momenteel willen we deze groep versterken met een logistiek medewerker binnen de Centrale Sterilisatie Afdeling. Als logistiek medewerker word je tewerkgesteld op onze Centrale Sterilisatie-Afdeling (CSA). Samen met je collega's sta je in voor een kwalitatieve uitvoering van het sterilisatieproces van een groot gamma van medische en chirurgische materialen. De dienst werkt zowel ondersteunend voor de operatiezalen als voor andere medisch-technische afdelingen en raadplegingen. Wat je functie inhoudt Je zorgt voor de reiniging en desinfectie van gebruikte medische hulpmiddelen (machinaal of manueel). Je staat in voor het controleren, samenstellen en inpakken van de medische materialen en van chirurgische instrumentensets ter voorbereiding van de sterilisatie. Je stelt materiaalkarren samen voor het operatiekwartier en materiaalsets voor ambulante ingrepen. Je werkt volgens de procedures van de aanwezige sterilisatiemethoden. Je registreert op een nauwkeurige wijze de verschillende stappen in het sterilisatieproces. Je voert proces- en kwaliteitscontroles uit voor de verschillende sterilisatiemethoden. Je behandelt bestellingen voor medische verbruiksgoederen vanuit het operatiekwartier of voor andere diensten. Je specialiseert je in materialenkennis van één of meerdere chirurgische of andere klinische diensten. Je werkt actief mee aan het optimaliseren en verbeteren van de aanwezige processen.

  • Projectleider (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Multi NV

    Type: Vaste Job

    Multi.Engineering is op zoek naar een collega projectleider die verantwoordelijk is voor een vernieuwingsproject met ondergrondse parking en parkeergebouwen. Functie : Je bent verantwoordelijk voor de hele projectorganisatie Je verzorgt de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen Je legt de algemene planning vast en bewaakt de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie Ook ben je verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van de studie Als projectleider volg je de technische randaspecten van het project op : vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

  • Export Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een rederij in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een Export Medewerker. Je hebt hierbij dagelijks contact met klanten en zorgt voor de administratieve afhandeling van een boeking. - Je onderhoudt de interne en externe contacten betreffende een boeking. - Je volgt de boekingen op en beantwoordt vragen van klanten. - Je vraagt ontbrekende informatie op. - Je zorgt voor een goede administratieve afhandeling van het dossier. - Je verwittigt klanten tijdig bij problemen of vertragingen. - Je staat in nauw contact met de commerciële afdeling voor het registeren en opvolgen van boekingen. - Je volgt voortransporten op en geeft referenties door aan klanten aangaande de af te halen of aan te leveren containers. Dit in samenwerking met de transportafdeling. - Je controleert laadlijsten en volgt dossiers op betreffende manifesten, B/L's,.. Trefwoorden: customer service, maritiem bediende, logistiek bediende.

  • Verkoopmedewerker te Maldegem (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een winkelketen, onder meer gevestigd te Maldegem, zijn we op zoek naar een enthousiaste VERKOOPSTER. De winkel biedt een ruim assortiment aan: tuindecoratie, knutselgerief, keukengerei, ... - Adviseren van de klanten - Winkel op orde houden - Kassawerk - Goederen uit het magazijn halen

Zoek naar antwoorden van IMPRIMERIE DE BOECK EMILE in sociale netwerken
Look for responds of IMPRIMERIE DE BOECK EMILE in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMPRIMERIE DE BOECK EMILE. Laat een reactie achter voor IMPRIMERIE DE BOECK EMILE. IMPRIMERIE DE BOECK EMILE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMPRIMERIE DE BOECK EMILE. Leave a respond for IMPRIMERIE DE BOECK EMILE. IMPRIMERIE DE BOECK EMILE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMPRIMERIE DE BOECK EMILE op de google maps. Adres en contacten IMPRIMERIE DE BOECK EMILE
Location of IMPRIMERIE DE BOECK EMILE on the google maps. Address and contacts of IMPRIMERIE DE BOECK EMILE

Andere gerelateerde bedrijven als come IMPRIMERIE DE BOECK EMILE IMPRIMERIE DE BOECK EMILE: BREMANS | de Wouters G | COIFFURE ANJA | DALPIAZ ALBIN | ERIC LOUBRY

Other related companies as IMPRIMERIE DE BOECK EMILE: BREMANS | de Wouters G | COIFFURE ANJA | DALPIAZ ALBIN | ERIC LOUBRY

IMPRIMERIE DE BOECK EMILE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMPRIMERIE DE BOECK EMILE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03864410400. Het bedrijf IMPRIMERIE DE BOECK EMILE bevindt zich op het adres: L?ON THEODORSTRAAT 146; 1090; JETTE/JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 223,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops. Producten gemaakt in IMPRIMERIE DE BOECK EMILE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMPRIMERIE DE BOECK EMILE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMPRIMERIE DE BOECK EMILE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMPRIMERIE DE BOECK EMILE, openstaande posities, locatie van IMPRIMERIE DE BOECK EMILE op de kaart.

IMPRIMERIE DE BOECK EMILE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMPRIMERIE DE BOECK EMILE, company assigned to the tax number BE03864410400. The company IMPRIMERIE DE BOECK EMILE is located at the address: L?ON THEODORSTRAAT 146; 1090; JETTE/JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 223,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Drukkerijen and copyshops. Products created in IMPRIMERIE DE BOECK EMILE were not found.
The main activity of IMPRIMERIE DE BOECK EMILE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IMPRIMERIE DE BOECK EMILE is not available. You also can look at reviews of IMPRIMERIE DE BOECK EMILE, open positions, location of IMPRIMERIE DE BOECK EMILE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMPRIMERIE DE BOECK EMILE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMPRIMERIE DE BOECK EMILE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMPRIMERIE DE BOECK EMILE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMPRIMERIE DE BOECK EMILE, employees, financial statistics.