IMPRIMERIE CALIFICE

Contactgegevens IMPRIMERIE CALIFICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMPRIMERIE CALIFICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMPRIMERIE CALIFICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'YPE 3; 4630; SOUMAGNE, België

Telefoon (phone): 43774100 (+32-43774100) 43774100 (+32-43774100)

Fax (fax): +32 (58) 985-73-86 +32 (58) 985-73-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMPRIMERIE CALIFICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMPRIMERIE CALIFICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMPRIMERIE CALIFICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMPRIMERIE CALIFICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMPRIMERIE CALIFICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMPRIMERIE CALIFICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMPRIMERIE CALIFICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMPRIMERIE CALIFICE
Products information IMPRIMERIE CALIFICE

BTW identificatienummer (tax): BE07934844970
Ondernemingsnummer: 7400634765
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 149,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in IMPRIMERIE CALIFICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMPRIMERIE CALIFICE
(Get full report from official database of BE for IMPRIMERIE CALIFICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMPRIMERIE CALIFICE
Addition kinds of activities for IMPRIMERIE CALIFICE

503100. Timmerhout, multiplex en millwork | Lumber, plywood, and millwork
581204. Lunchrooms en cafetaria's | Lunchrooms and cafeterias
01610102. Crenshaw meloen boerderij | Crenshaw melon farm
07510301. Schapendompendiensten | Sheep dipping services
20410101. Boekweitmeel | Buckwheat flour
28510403. Verf verwijderaars | Varnish removers
32290102. Barware | Barware
50520105. Zilveren erts | Silver ore
87420500. Zakelijke planning en organisatiediensten | Business planning and organizing services

Werken bij IMPRIMERIE CALIFICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMPRIMERIE CALIFICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMPRIMERIE CALIFICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMPRIMERIE CALIFICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Huisvuilbelader (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een afvalbelader voor het ophalen van diverse afvalstoffen zoals restafval, PMD, GFT, rolcontainers, papier/karton, grof vuil, etc... Je zal instaan voor het vullen van de laadbak met zakken en ledigt de containers, je zal het beladings- en perssysteem bedienenen zal instaan voor het begeleiden van de chauffeurs tijdens manoevers.

  • Verpleegkundige thuiszorg (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar topverpleegkundigen, met een hart voor de thuiszorg, die ons projectstaffing team komen versterken. Je wordt tewerkgesteld regio Vlaams-Brabant en/of Brusse. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam en staat in voor de dagelijkse verzorging van je patiënten. De persoonlijke aanpak maakt dit alles een erg dankbare job. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Stikker - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerker voor de stikkerij. Je bent als stikker verantwoordelijk voor volgende taken: Matrashoezen stikken met een industriële stikmachine; Staand werk, producten kunnen ook fysiek iets zwaarder zijn; 2 ploegendienst (vroege ploeg/late ploeg). Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • CARROSSIER M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken zoals distributiekasten zekeringkasten leidingen profielen ... . Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 12u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Gent. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent tuinmedewerker Beernem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio Beernem zoekt Konvert een student om tijdens het schooljaar mee te werken met het onderhoud van een tuin. Dit gaat van gras afrijden & werken met de bosmaaier tot de kettingzaag. Veel houtwerk. Snoeivaardig zijn is een pluspunt.

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: OSTERIA MICHELE

    Type: Studentenjob

    Zaalmedewerker gevraagd, bij voorkeur met ervaring

  • ORTHOPEDAGOOG (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF RIVIERENLAND

    Type: Vaste Job

    ORTHOPEDAGOOG (m/v/x) Voltijds of 30,4u/w - contractueel, niveau B1-3 – onbepaalde duur Zorgbedrijf Rivierenland stimuleert gelijke kansen en diversiteit en werft aan op basis van competenties. Woonzorgcentrum St-Elisabeth in Sint-Katelijne-Waver is in beweging! In februari 2019 wordt de gloednieuwe infrastructuur in gebruik genomen op dezelfde site. Gelijktijdig wordt het organisatiemodel innovatieve arbeidsorganisatie geïmplementeerd. In dit veranderingstraject willen we graag de expertise van een orthopedagoog inzetten in de leefgroep voor personen met dementie.. Wil jij mee bouwen aan een warme thuis waar bewoners versterkt worden in de eigen wijze waarop zij zelf hun leven willen leiden? Wil je samen werken en samen be-leven met collega’s die willen groeien en elkaar versterken? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Wat doe je als orthopedagoog? Je ondersteunt en begeleidt bewoners in het dagelijks leven. Je neemt daarbij ook zorgtaken op en levert maatwerk. Hiervoor werk je nauw samen met alle mensen van het interdisciplinair team, familie, vrijwilligers, …. Op een positieve en proactieve manier coach je teamgenoten in het ontwikkelen van een dialooggestuurde basishouding. In het woonzorgcentrum ben je als referentiepersoon dementie eerste aanspreekpunt voor vragen van collega’s en familie over de begeleiding van mensen met dementie. Je adviseert de organisatie rond het ontwikkelen en implementeren van goede dementiezorg.

  • Textiel: ploegchef 3 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Ververij', waar de textiele designvloer geverfd wordt. Functie: je staat in voor de opvolging, aansturing en motivering van je team (6 à 7 mensen), maar werkt zelf niet veel mee in de productie. Je zorgt voro de uitvoering en opvolging van de productieplanning, rendement en kwaliteitscontrole. Je hebt interesse in techniek zodat je kleine technische storingen zo veel mogelijk zelf kan oplossen.

  • FLEXIJOB AFWASSER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van IMPRIMERIE CALIFICE in sociale netwerken
Look for responds of IMPRIMERIE CALIFICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMPRIMERIE CALIFICE. Laat een reactie achter voor IMPRIMERIE CALIFICE. IMPRIMERIE CALIFICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMPRIMERIE CALIFICE. Leave a respond for IMPRIMERIE CALIFICE. IMPRIMERIE CALIFICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMPRIMERIE CALIFICE op de google maps. Adres en contacten IMPRIMERIE CALIFICE
Location of IMPRIMERIE CALIFICE on the google maps. Address and contacts of IMPRIMERIE CALIFICE

Andere gerelateerde bedrijven als come IMPRIMERIE CALIFICE IMPRIMERIE CALIFICE: RPC BRAMLAGE ANTWERPEN | PUBLI CITY SIGNS | Wherco 2 B.V.B.A. | B. STRAELEN | Hoekske

Other related companies as IMPRIMERIE CALIFICE: RPC BRAMLAGE ANTWERPEN | PUBLI CITY SIGNS | Wherco 2 B.V.B.A. | B. STRAELEN | Hoekske

IMPRIMERIE CALIFICE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMPRIMERIE CALIFICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07934844970. Het bedrijf IMPRIMERIE CALIFICE bevindt zich op het adres: RUE DE L'YPE 3; 4630; SOUMAGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 149,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops. Producten gemaakt in IMPRIMERIE CALIFICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMPRIMERIE CALIFICE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMPRIMERIE CALIFICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMPRIMERIE CALIFICE, openstaande posities, locatie van IMPRIMERIE CALIFICE op de kaart.

IMPRIMERIE CALIFICE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMPRIMERIE CALIFICE, company assigned to the tax number BE07934844970. The company IMPRIMERIE CALIFICE is located at the address: RUE DE L'YPE 3; 4630; SOUMAGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 149,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Drukkerijen and copyshops. Products created in IMPRIMERIE CALIFICE were not found.
The main activity of IMPRIMERIE CALIFICE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of IMPRIMERIE CALIFICE is not available. You also can look at reviews of IMPRIMERIE CALIFICE, open positions, location of IMPRIMERIE CALIFICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMPRIMERIE CALIFICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMPRIMERIE CALIFICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMPRIMERIE CALIFICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMPRIMERIE CALIFICE, employees, financial statistics.