Croque en Bouche

Contactgegevens Croque en Bouche: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Croque en Bouche: address, phone, fax, email, website, opening hours

Croque en Bouche

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Rue du Pont de Sambre 10; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 32 47 67 (+32-071 32 47 67) 071 32 47 67 (+32-071 32 47 67)

Fax (fax): 071 32 34 10 (+32-071 32 34 10) 071 32 34 10 (+32-071 32 34 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Croque en Bouche: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Croque en Bouche"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Croque en Bouche"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Croque en Bouche, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Croque en Bouche. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Croque en Bouche, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Croque en Bouche. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Croque en Bouche
Products information Croque en Bouche

BTW identificatienummer (tax): BE08889556884
Ondernemingsnummer: 2295288085
Hoofdstad (capital): 518,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 667,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Croque en Bouche zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Croque en Bouche
(Get full report from official database of BE for Croque en Bouche)

Aanvulling soorten activiteiten voor Croque en Bouche
Addition kinds of activities for Croque en Bouche

22690201. Bleken: rauwe voorraad, garen en smalle stoffen | Bleaching: raw stock, yarn, and narrow fabrics
34469900. Architectonisch metaalwerk, nec | Architectural metalwork, nec
50120206. Vrachtwagens | Truck bodies
50850110. Emmers, metaal | Pails, metal
55210000. Gebruikte autodealers | Used car dealers

Werken bij Croque en Bouche: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Croque en Bouche: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Croque en Bouche. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Croque en Bouche. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C - bakwagen ADR (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een afvalverwerkend bedrijf te Brugge is op zoek naar een C chauffeur ADR om met de bakwagen te rijden. Je staat in voor de ophaling van elektronische toestellen als bestuurder van een inzamelvoertuig. Daarnaast kan je regelmatig ingezet worden voor de inzameling van medisch afval. Dit is een job met optie vast waarbij je eerst een bepaalde periode via interim loopt.

 • Schrijnwerker aluminium atelier (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Konvert Construct Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Konvert Construct Leuven zoekt voor een bedrijf regio Leuven een schrijnwerker atelier. Hier zul je ingezet worden bij het maken en assembleren van ramen en deuren in het atelier. Deze functie is ingeschreven in paritair comité 124 van de bouwsector, met alle voordelen hieraan verbonden.

 • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • Poetshulp/Huishoudhulp - wijk Hollebeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp met dienstencheques - regio ALSEMBERG (ALSEMBERG)

  Regio: ALSEMBERG

  Bedrijf: SERVIHOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

 • Tuinman of tuinvrouw - student - Winksele (WINKSELE)

  Regio: WINKSELE

  Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinaanbouw en tuinaanleg, zoeken we studenten die zich doorheen het academiejaar willen inzetten om het vast team uit te breiden. Je hoeft geen vast rooster te hebben, de klant bespreekt samen met jou de mogelijkheden. Belangrijk is dat je de juiste attitude bezit, je handen uit de mouwen kan steken en ook groene vingers hebt. Interesse? Neem met ons contact op! => [email protected] of 016/20.45.44

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • Student verpleegkunde (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Als student is een extra centje altijd handig. Helemaal mooi meegenomen is het als je dankzij je studentenjob ook nog eens nuttige praktijkervaring kan opdoen. Doorheen de week, tijdens het weekend of in de vakantieperiodes: jij geeft aan wanneer je kan werken en wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

 • Verkoper Proximus Center (Brussel) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Proximus

  Type: Vaste Job

  Wil je graag werken voor een bedrijf in beweging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Leer onze Proximus groep maar vooral ook het Proximus-merk waar jij op zal werken, hier al wat beter kennen. Als grootste nationale speler op de telecom/ICT-markt is het onze eerste prioriteit om residentiële en professionele klanten altijd en overal met elkaar te laten communiceren, dus ook jou en je omgeving! Onze Consumer Business Unit (CBU) en Enterprise Business Unit (EBU) bieden de residentiële en professionele Proximus klanten een uitstekende service op maat en vormen zo het kloppend hart van ons bedrijf. We staan resoluut achter onze producten: vaste & mobiele telefonie, ICT oplossingen, internetten (3G,4G), cloud computing, FON spot, mobiel betalen, digitale televisie, ... Onze passie? Actief en respectvol luisteren naar onze klanten en hen doeltreffende totaaloplossingen aanbieden op maat van hun specifieke behoeften. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

 • Verkopers M/V regio Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: NIMO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

 • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Gent: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

 • Tijdelijke Technieker Klimaatkamer - Haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SIRRIS

  Type: Flexijob

  Als collectief onderzoeks- en innovatiecentrum van de technologische industrie in België, helpen we, elk jaar, 1500 bedrijven om de juiste technologische keuzes te maken en bij het realiseren van hun innovatieprojecten. Onze 150 gepassioneerde experts werken concreet aan de business, de producten en de fabrieken van morgen, met als doel de succesvolle toekomst van de technologische industrie te verzekeren. Meer info op www.sirris.be. Het Sirris OWI Lab, gesitueerd in de haven van Antwerpen, zoekt een Test Technieker voor de klimaatkamer, op tijdelijke basis, om zo snel mogelijk op te starten. Lees meer over het OWI-lab op onze blog: https://www.sirris.be/wind-industry-today-and-tomorrow Takenpakket: - Aansturen en opvolgen van de klimaatkamer tijdens de testen - Sensoren selecteren, calibreren en aansluiten op de data-acquisitie - Organiseren en uitvoeren van het laden en lossen van de testobjecten - Montage/demontage test van opstellingen - Verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid in het lab - Administratieve taken: Inventaris beheer, aanmelden bezoekers, plaatsen en opvolgen van bestellingen.

Zoek naar antwoorden van Croque en Bouche in sociale netwerken
Look for responds of Croque en Bouche in social networks

Lees alle opmerkingen voor Croque en Bouche. Laat een reactie achter voor Croque en Bouche. Croque en Bouche bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Croque en Bouche. Leave a respond for Croque en Bouche. Croque en Bouche on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Croque en Bouche op de google maps. Adres en contacten Croque en Bouche
Location of Croque en Bouche on the google maps. Address and contacts of Croque en Bouche

Andere gerelateerde bedrijven als come Croque en Bouche Croque en Bouche: VIASOFT BENELUX | ANDRE MARCHAND | DREESEN | INST. HYPPOLITE NICAISE | EDEN PARK SENIORIE

Other related companies as Croque en Bouche: VIASOFT BENELUX | ANDRE MARCHAND | DREESEN | INST. HYPPOLITE NICAISE | EDEN PARK SENIORIE

Croque en Bouche is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is Croque en Bouche, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08889556884. Het bedrijf Croque en Bouche bevindt zich op het adres: Rue du Pont de Sambre 10; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 518,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 667,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Croque en Bouche zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Croque en Bouche is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Croque en Bouche is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Croque en Bouche, openstaande posities, locatie van Croque en Bouche op de kaart.

Croque en Bouche is a company, that was registered 1988 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is Croque en Bouche, company assigned to the tax number BE08889556884. The company Croque en Bouche is located at the address: Rue du Pont de Sambre 10; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 518,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 667,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Croque en Bouche were not found.
The main activity of Croque en Bouche is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Croque en Bouche is not available. You also can look at reviews of Croque en Bouche, open positions, location of Croque en Bouche on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Croque en Bouche, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Croque en Bouche, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Croque en Bouche, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Croque en Bouche, employees, financial statistics.