DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA

Particuliere bedrijvenNationale Veiligheid en Internationale Zaken • DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA
Private companiesNational Security and International Affairs • DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA

Contactgegevens DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RESEARCHDREEF 30; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25131990 (+32-25131990) 25131990 (+32-25131990)

Fax (fax): +32 (65) 299-22-37 +32 (65) 299-22-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA
Products information DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA

BTW identificatienummer (tax): BE08289978027
Ondernemingsnummer: 6073760986
Hoofdstad (capital): 517,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 605,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA

2421. Zaagmolen en schavingsfabrieken, algemeen | Sawmills and planing mills, general
07119903. Ploegen diensten | Plowing services
22620204. Mildew proofing: synthetische vezels en zijden breedgeweven stoffen | Mildew proofing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
29110507. Teer of residu | Tar or residuum
35410108. Reaming machines | Reaming machines
35850301. Oven, warme lucht: elektrisch | Furnaces, warm air: electric
47850000. Inspectie en vaste voorzieningen | Inspection and fixed facilities
80210105. orthodontist | Orthodontist

Werken bij DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

  • Winkelmedewerker tankstation Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als winkelmedewerker voor dit nieuwe tankstation te Knokke zijn wij op zoek naar een sociaal en opgewekt persoon die tijdelijk beschikbaar is voor een vervangingsopdracht van een 2-tal weken. Je wordt polyvalent ingezet op de verschillende plaatsen bij deze moderne zaak. Tot je taken kunnen behoren: de broodjeszaak Panos: klanten bedienen, broodjes maken,... de supermarkt: bediening, kassawerk, aanvullen,... tankstation: afrekenen Daarnaast ben je ook bereid om hier en daar het onderhoud, het proper houden van de zaak, voor je rekening te nemen.

  • Filiaal Manager (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is specialist inzake zelfbouwsystemen voor elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Om hun verdere groei te bestendigen zijn we voor hen op zoek naar een Filiaal Manager met passie voor de doe het zelf markt. Als Filiaal Manager ziet je takenpakket er als volgt uit: - je werkt mee als technisch adviseur en dit doe je vanuit een voorbeeldrol - je bent het luisterend oor voor klanten hun projecten en geeft hen gericht advies om hun project tot een mooi einde te brengen - je neemt de praktische organisatie van het filiaal voor jouw rekening (kantoormateriaal bestellen, contact met leveranciers, ...) - je waakt over de goede werkflow van jouw filiaal en legt de prioriteiten vast - je zorgt voor een vlotte en optimale werkverdeling (rotatiesysteem) - je bouwt actief mee aan een aangename werksfeer - je waakt over de te behalen targets - communicatie met het management

  • Poederlak - Operator in 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol bedrijf te Lokeren, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aluminium contstructies, zijn wij momenteel op zoek naar operatoren met kennis van poederlak. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van de allernieuwste poederlaklijn: - Grondstof voorzien volgens orders - Continue opvolging van de lijn - Kwaliteitscontrole Uiteraard is er een interne opleiding voorzien om de machine te bedienen. Wel wordt een eerste kennismaking met poederlak gevraagd.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stevoort – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heist-op-den-Berg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten in GENT die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Student gezocht voor elke vrijdag (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Hasselt zijn wij op zoek naar studenten die op vrijdag kunnen werken. Je zal tewerkgesteld worden op de logistieke afdeling binnen de firma.

  • iCT SUPPORT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Teneinde de continue werking van het informaticanetwerk binnen onze organisatie te verzekeren, werk je met de gebruikers en de service desk van AG Insurance en zal je er over waken dat de dagelijkse operationele taken correct worden uitgevoerd: Je superviseert de installatie van hard- en software, met inbegrip van “master upgrades” geleverd door onze dienstverlener. Je superviseert en coördineert aanpassingen aan het “thin client” programma voor de gebruikers in onze winkelcentra. Je coördineert het verwelkomingsproces op IT-niveau voor nieuwe medewerkers. Je staat in voor de invoer en de opvolging van de procedures voor de uitbating van de infrastructuur alsook de updates van deze procedures. Je identificeert, kwalificeert en lost eenvoudige problemen verbonden aan de infrastructuur (die geen gebruik vereisen van een administrator account) op. Je biedt ondersteuning aan de eindgebruikers in geval van technische informatica problemen, in geval van meer complexe problemen overdracht aan de betrokken personen en update via de ticketing applicatie. Je staat in voor het beheer van de systemen - controle van de toepassing van de regels in verband met paswoorden, bijhouden van de toelatingsmatrix en de SAP print queues en update van gebruikersaccounts, beheer van de configuratie van Office 365 voor de gebruikers van onze winkelcentra. Je bent SPOC van de internet site voor de ontwikkelaars, de hosts en uitvoering van de backup procedures.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vaste Job

    Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

  • Commercial & Business Development Director (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Brugge gaan we op zoek naar een Commercial & Business Development Director Als Commercial & Business Development Director neem je leiding over het volledige salesteam en coördineer je de commerciële activiteiten. Je zorgt ook voor de verdere uitbouw en ontwikkeling hiervan op alle gebied. Je maakt deel uit van het directieteam, die maandelijks samenkomt en rapporteert aan de CEO. Personeelsverantwoordelijkheid over een 20tal medewerkers : Inside Sales (Inside Sales Officer(s), Back-Office medewerkers, Call Center medewerker(s), Team aanbestedingen) External Sales (Key Accountmanagers, Accountmanagers) Marketing Commercieel aspect Kernactiviteiten Zorgen voor de nodige ondersteuning en begeleiding van de mensen Zorgen voor het op peil houden van eigen kennis en doorgeven van deze kennis aan anderen oa door het volgen van opleidingen, en het organiseren ervan Richtlijnen, zowel op vlak van het bedrijf als op het vlak van de afdelingen, implementeren en respecteren en ervoor zorgen dat die ook gevolgd worden door de personen die rechtstreeks rapporteren Day-to-day business: beheer, oplossen van problemen, communicatie Verbeteringsvoorstellen formuleren, implementeren en opvolgen Nieuwe ontwikkelingen onderzoeken – Business Development Motiveren en opvolging van het team Updaten van systemen Op termijn word je ook lid van directieteam en kunnen volgende thema's aan bod komen : Bedrijfsstrategie tactisch en operationeel structureren en implementeren Op groepsniveau denken en handelen Coördineren van de dagdagelijkse activiteiten Opvolgen en optimalisatie van de werking Waken over rentabiliteit Handelen in functie van de waarden, de strategie en de doelstellingen van het bedrijf Doelstellingen van het bedrijf helpen concretiseren Budgetten bepalen, bespreken van de cijfers Meedenken over ‘gevoelige punten', topics

  • weekend hulp zaal (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ALBATROS

    Type: Flexijob

    serveren van klaargemaakte gerechten alsook de dranken inzetten en de tafels terug in orde zetten.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA. DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA. Leave a respond for DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA. DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA
Location of DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA: Closerie St-Georges (La) | DE ROOS | Pampel | DE DIJLE | BUREAU GROUWELS-LEMACHE

Other related companies as DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA: Closerie St-Georges (La) | DE ROOS | Pampel | DE DIJLE | BUREAU GROUWELS-LEMACHE

DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08289978027. Het bedrijf DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA bevindt zich op het adres: RESEARCHDREEF 30; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 517,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 605,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA op de kaart.

DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA, company assigned to the tax number BE08289978027. The company DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA is located at the address: RESEARCHDREEF 30; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 517,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 605,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Drukkerijen and copyshops. Products created in DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA were not found.
The main activity of DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA, open positions, location of DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ NEVADA/IMPRIMERIE NEVADA, employees, financial statistics.